20/10 Νέα Σελήνη. Άντρες και Γυναίκες σε συμφωνία

kanones-sxesewn

20/10 Νέα Σελήνη. Άντρες και Γυναίκες σε συμφωνία

Στις 20 / 10, θα συντελεστεί, το δύσκολο αστρολογικό φαινόμενο της Νέας Σελήνης στον άξονας της Παρθένου – Ιχθύων. Αυτό θα δώσει ενέργεια σε όλες τις αισθηματικές σχέσεις … σε όποιο στάδιο και να βρίσκονται, για να κάνουν το επόμενο θετικό βήμα.

Προβλέψεις για όλους :

 

Κριός και Τοξότης : Είσαστε από τα πιο ζόρικα παιδιά, αλλά αυτό αρέσει. Μην το παρακάνετε όμως, γιατί το ταίρι σας έχει πιθανόν κουραστεί ή ζηλεύει υπερβολικά την έντονη κοινωνική σας ζωή. Σίγουρα και το άστατο παρελθόν σας, παίζει και αυτό τον ρόλο του!
Ευνοημένοι οι γεννημένοι του 3ου Δεκαημέρου

zodia-taro-45

Ταύρος και Αιγόκερως: Θα βρεθείτε μέσα σε ερωτικά παράπονα του συντρόφου σας, που σας ζητά, να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και πιο επισταμένα με τον δεσμό σας, που μάλλον αυτό τον καιρό έχει …όντως πολλές αστάθειες. Ενεργοποιηθείτε και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι του 1ου Δεκαημέρου

Δίδυμοι και Ιχθείς : Εσείς και το φιλόδοξο του χαρακτήρα σας, κάποιες φορές δυσκολεύει τον άνθρωπο σας, που δείχνει να μην έχει το 100 % της προσοχή σας. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι η εποχή θα σας φέρει χρήμα και άνεση. Επόμενο στάδιο, η αποκατάσταση των αισθηματικών επικοινωνιών.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι του 2ου Δεκαημέρου

Καρκίνος και Υδροχόος : Μάλλον έχετε προβληματιστεί ή ζοριστεί πια με τις ‘ διπλές ’ καταστάσεις που διατηρείτε αυτήν την εποχή… όσοι έχουν τέλος πάντων! Με τον Ερμή να πλησιάζει τον Σκορπιό εσείς θα σταθείτε σε άσχημες αποκαλύψεις… προνοήστε από τώρα λοιπόν!
Ευνοημένοι οι γεννημένοι του 3ου Δεκαημέρου

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων και Σκορπιός : Μην χάνεστε συνέχεια από την σχέση σας. Ο άνθρωπος σας, έχει και αυτός την ανάγκη της φυσικής σας παρουσίας. Επίσης, επισπεύστε καταστάσεις που σας καθυστερούν από το παρελθόν καθώς … δεν σας εξυπηρετεί αυτό το πήγαινε έλα πουθενά.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι του 2ου Δεκαημέρου

Παρθένος και Ζυγός: Μάλλον με τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε, έχετε πληγώσει την σύντροφο σας. Το έχετε εξάλλου καταλάβει και οι ίδιοι, άρα καλό και συνετό από πλευράς σας, θα ήταν να αλλάξετε στρατηγική. Σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει ευχάριστα… και θα έχει και διάρκεια!
Ευνοημένοι οι γεννημένοι του 3ου Δεκαημέρου

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia