gay αστρολογικες προβλεψεις 19/02 Παρασκευή

ζωδια-094

ζωδια Κριός
Η σκληρή σας δουλειά στην πολιορκία ενός άντρα επιτέλους αποδίδει , καθώς έχετε αρχίσει να νιώθετε μία αίσθηση μονιμότητας. Είναι πολύ ωραία αίσθηση να νιώθεις πως ανήκεις κάπου, αλλά προσέξτε μην παραβολευτείτε. Η αρχή της σχέσης μπορεί να είναι άστατη και μια λάθος κουβέντα μπορεί να σας στείλει απευθείας στην αρχή.

 

ζωδια Ταύρος
Να τη πάλι η ακαταμάχητη ανάγκη για ικανοποίηση. Πως θα την χορτάσετε αυτή τη φορά; Η ερώτηση έχει πολλές απαντήσεις σήμερα και δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Θα είναι αμαρτίες της σάρκας ή αμαρτωλά ωραίο φαγητό; Με τόσες επιλογές, γιατί πρέπει να διαλέξετε μόνο μία;

ζωδια Δίδυμοι
Μεγαλόστομοι φίλοι θα σας αποσπάσουν την προσοχή σήμερα. Δεν θα είναι το αδιάκοπο κουτσομπολιό τους που θα σας ενοχλήσει, αλλά το γεγονός ότι δεν μπορείτε να τα ακούσετε όλα μαζεμένα. Όντας κουτσομπόλης, γίνεστε μέρος του προβλήματος, αλλά δεν έχετε πρόβλημα με αυτό, αρκεί τα κουτσομπολιά να μην αφορούν εσάς.

zodia-taro-45

ζωδια Καρκίνος
Περιμένετε διάφορες αντιδράσεις σε κάποια από τα τρελούτσικα σχέδια σας για το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Να πάτε σε γκέι καραόκε ή σε ντραγκ μιούζικαλ: ναι! Να την στήσετε έξω από το σπίτι κάποιου για να δείτε αν τραγουδάει στο μπάνιο: όχι και τόσο…

zwdia-tarw-zodia-19

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Θα είστε ο τιτάνας της επίδειξης σήμερα, ο πρίγκιπας της έπαρσης. Δεν θα υπάρχει αρκετός χώρος για εσάς και το υπερμέγεθες εγώ σας, να σας χωρέσει όπου κι αν πάτε. Αλλά δεν πειράζει. Θα απομακρύνεται όποιον και αν γνωρίζετε σήμερα, οπότε όλος ο χώρος δικός σας.

ζωδια Παρθένος
Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να νιώσετε τύψεις για μυριάδες παλιές σας αδιακρισίες. Μπορεί να σας κάνει να θέλετε να απολογηθείτε σε όλους αυτούς που αφήσατε έξω στο κρύο κάποτε. Αλλά σκεφτείτε το διπλά πριν το κάνετε. Ούτε και αυτοί έχουν ξεχάσει, ούτε συγχωρήσει και το επόμενο πράγμα που θα ψάχνετε θα είναι τα δόντια σας.

ζωδια Ζυγός
Προσέξτε πολύ τους συμμάχους σας σήμερα. Υπάρχουν κι αυτοί που δεν θέλουν να είστε ο μόνος επιζών. Θα σας εξορίσουν σε ένα νησί, είτε έχετε δικαίωμα ασυλίας είτε όχι. Αλλά μην ανησυχείτε γιατί εσείς καλά θα περάσετε και αυτοί θα φάνε τα μούτρα τους, πολύ γρήγορα θα συναντήσετε τους ιθαγενείς του νησιού και θα φοράνε μόνο φύλα δέντρων για ρούχα.

ζωδια Σκορπιός
Είστε αρκετά θαρραλέος για να αντιμετωπίσετε μια τρομακτική δοκιμασία σήμερα. Θα κατατροπώσετε τον φόβο και θα τον βγάλετε knock out! Νικητής μετά, θα πείτε επιτέλους σε όλο τον κόσμο, πως δεν σας αρέσει η Madonna, και ποτέ δεν σας άρεσε!

ζωδια Τοξότης
Να αναλύσετε λίγο παραπάνω τα πράγματα, θα σας βοηθήσει να δείτε τις μικρές λεπτομέρειες. Κοιτάξτε πιο βαθιά από την επιφάνεια και δεν πρόκειται να τις χάσετε. Οπότε γίνετε τόσο λεπτομερείς, όσο ο Tim Gunn στο Project Runway σήμερα. Απλά όχι τόσο πικρόχολος.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Δείξτε στον κόσμο την παιδική σας πλευρά σήμερα. Όχι, όχι αυτή που βρέχει ακόμα το κρεβάτι στον ύπνο του, αλλά αυτή που χαίρετε με τα απλούστερα πράγματα. Να βλέπετε μέσα από τα μάτια της αθωότητας, μπορεί να δώσει μια πιο μαλακή προοπτική στον σκληρό μας κόσμο. Τι κρίμα που δεν μπορείτε να ζήσετε για πάντα σε αυτόν τον κόσμο, αλλά όλα τα παιδιά μεγαλώνουν τελικά.

ζωδια Υδροχόος
Επιτέλους κοιμηθήκατε μαζί, αλλά είναι σαν περπατήσατε στο φεγγάρι. Τι θα κάνετε για να ξεπεράσετε τέτοια εμπειρία; Μην ρίξετε το διαστημόπλοιο στην γη μόλις συνειδητοποιήσετε πως μπορεί να ήταν για μια φορά μόνο. Γεμίστε καύσιμα και κοιτάξτε το μέλλον. Υπάρχουν πολλά αστέρια στον παράδεισο.

zwdia-agnh

ζωδια Ιχθύες
Συνεχίζετε να γράφετε ερωτικά γράμματα στον άντρα των ονείρων σας, αλλά ποτέ δεν τα στέλνετε. Να φταίει η έλλειψη αυτοπεποίθησης για τις συγγραφικές σας ικανότητες; Ή μήπως γιατί δεν ξέρετε που βρίσκεστε σε αυτή τη σχέση; Ή μήπως φταίει η περιοριστική εντολή που σας έκανε για να σταματήσετε να του στέλνετε γράμματα;

zwdia