αντρας κριος: 10 συμβουλες για να κερδισεις τη καρδια του

zwdia-ζωδια-2015-ωροσκοπιο-2015-tarw

Κοινοποίηση:

αντρας κριος: 10 συμβουλες για να κερδισεις τη καρδια του

ο αντρας κριος είναι ανεξάρτητος, φλογερός και ενεργητικός. Ο αντρας κριος πάντα έλκεται από γυναίκες με παρόμοια χαρακτηριστικά. Ορίστε μερικές συμβουλές για να κερδίσετε τη καρδιά του.

αντρας κριος: ειλικρίνεια και αμεσότητα

Δεν του αρέσουν οι γυναίκες με ψεύτικη συμπεριφορά. Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι ειλικρινείς και αληθινές στην προσέγγισή τους. Θέλει να είναι άμεσες στη σχέση και να περιμένουν το ίδιο σε αντάλλαγμα.

αντρας κριος: αυτοπεποίθηση

Του αρέσουν οι εξωστρεφείς γυναίκες με αυτοπεποίθηση. Δεν έλκεται από αδύναμες γυναίκες. Θέλει η γυναίκα να είναι δυνατή σε ό, τι και αν κάνει.

zodia-zvdia-22

αντρας κριος: ομορφια

Συνήθως έλκεται από την εξωτερική εμφάνιση μιας γυναικας. Εκτιμά τη ομορφια αλλά και την προσωπικότητα. Θέλει η γυναίκα να είναι κομψή.

αντρας κριος: θετική συμπεριφορά

Έλκεται από γυναίκες που εκπέμπουν θετικότητα. Εκνευρίζεται από την αρνητική συμπεριφορά σε μία γυναίκα.

αντρας κριος: εξωστρέφεια

Του αρέσουν οι εξωστρεφείς γυναίκες. Θέλει μία γυναίκα περιπετειώδη και αυθόρμητη από τη φύση της. Για να προσελκύσεις έναν αντρα κριο, δείξε του την αγάπη για περιπέτεια.

αντρας κριος: κοινωνικότητα

Ο αντρας κριος λατρεύει να συνδέεται με γυναίκες που εχουν κοινωνική ζωή. Του αρέσουν οι εξωστρεφείς γυναίκες και προτιμά την παρέα τους. Θέλει κάποια δίπλα του που να είναι το ίδιο εξωστρεφής με αυτόν.

αντρας κριος: εξυπνάδα

Δεν του αρέσουν οι γυναίκες που δεν σκέφτονται γρήγορα. Είναι έξυπνος από τη φύση του και περιμένει το ίδιο και από τη συντροφο του. Λατρεύει τις έξυπνες γυναίκες.

αντρας κριος: υποστήριξη

Μπορεί να είναι δυνατός, αλλά θέλει συναισθηματική υποστήριξη από τη γυναικα που αγαπά. Ο άντρας κριος θέλει κάποια που θα μείνει δίπλα του στους δύσκολους καιρούς.

αντρας κριος: σεβασμος

Δίνει σεβασμό στη σύντροφό του μέσα στη σχέση. Όμως θέλει και ο ίδιος να του δίνουν το ίδιο. Του αρέσουν οι γυναίκες που τον σέβονται και τον υποστηρίζουν ανελλιπώς.

αντρας κριος: κολακεία

Λατρεύει να του κάνουν κομπλιμέντα. Όταν μία γυναικα κολακευσει τον αντρα κριο για την εμφάνισή του, νιώθει απίστευτα περήφανος. Επίσης θέλει μία γυναικα παιχνιδιάρα από τη φύση της. Δεν εκτιμά κάποια που δεν δίνει αξία στη ζωή της.

αντρας κριος διαβάστε επίσης