αντρας παρθενος: 10 συμβουλές για να κερδίσεις τη καρδια του

Κοινοποίηση:

αντρας παρθενος: 10 συμβουλές για να κερδίσεις τη καρδια του

Ο αντρας παρθενος είναι αξιόπιστος, τίμιος και συγκεντρωμένος πάνω στη ζωή. Έλκεται από γυναίκες που είναι συγκεντρωμένες στην προσέγγισή τους. Ορίστε μερικές συμβουλές για να κερδίσετε τη καρδιά ενός άντρα παρθενου.

αντρας παρθενος: προσοχη στη λεπτομέρεια

Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι κομψές και που έχουν στυλ. Επίσης, βλέπει με ευκολία τις λεπτομέρειες. Παρατηρεί όλα τα μικρά χαρακτηριστικά στις γυναίκες με τις οποίες βγαίνει.

αντρας παρθενος: τελειομανία

Είναι τελειομανής σε ό, τι και αν κάνει, και περιμένει το ίδιο και από τη συντροφο του. Τρελαίνεται από τις γυναίκες που έχουν την τάση για τελειότητα. Του αρέσει να είναι τα πάντα οργανωμένα γύρω του.

zodia-zvdia-22

αντρας παρθενος: προβλεψιμότητα

Δεν του αρέσουν οι ανέμελες ή αυθόρμητες γυναίκες. Προτιμά την γυναίκα με ισορροπημένη προσέγγιση. Χρειάζεται μία σοβαρή σύντροφο.

αντρας παρθενος: συνέπεια

Του αρέσει η συνέπεια. Όταν κανονίζει ραντεβού, όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους.

αντρας παρθενος: επιβεβαίωση

Χρειάζεται μία γυναίκα που να μπορεί να τον κάνει να νιώσει ασφάλεια στη σχέση. Βασίζεται πάνω της για συναισθηματική υποστήριξη. Έλκεται από γυναίκες που του δίνουν αυτή την αίσθηση.

αντρας παρθενος: προσοχή στις χειρονομίες

Πιστεύει στην πρακτική προσέγγιση. Έτσι δεν του αρέσουν οι υπερβολές. Η ψεύτικη συμπεριφορά τον πνίγει.

αντρας παρθενος: αυτοπεποίθηση

Του αρέσει υπερβολικά η αυτοπεποίθηση σε μία γυναίκα. Σιχαίνεται τις αδύναμες ή υπερβολικά συναισθηματικές γυναίκες.

αντρας παρθενος: στοργή

Θέλει μία γυναίκα για να τον φροντίζει. Καθώς θέλει να της προσφέρει τα πάντα, έχει την ανάγκη να αισθάνεται πως το ίδιο επιθυμεί και εκείνη.

αντρας παρθενος: αισιοδοξία

Συνήθως μένει μακριά από αρνητικές ή γκρινιάρες γυναίκες. Θέλει κάποια που να είναι γεμάτη αισιοδοξία. Η αρνητική συμπεριφορά τον απωθεί.

αντρας παρθενος: υπομονή

Έλκεται από γυναίκες που είναι ανεκτικές. Δεν του αρέσει να χάνει τη ψυχραιμία της εύκολα. Ψάχνει για αξιοπιστία σε μία σχέση και μπορεί να περιμένει καιρό μέχρι να τη βρει.

αντρας παρθενος διαβαστε επισης