αντρας τοξοτης: 10 συμβουλές για να κερδίσεις την καρδιά του

αντρας-τοξοτης

Κοινοποίηση:

αντρας τοξοτης: 10 συμβουλές για να κερδίσεις την καρδιά του

Ο αντρας τοξοτης έλκεται από διασκεδαστικές και έξυπνες γυναίκες. Εκτιμά το καλό χιούμορ και σιχαίνεται αυτές που είναι αλαζονικές.

αντρας τοξοτης: διασκέδαση

Έλκεται από γυναίκες που έχουν καλό χιούμορ και λένε πάντα ναι στην διασκέδαση. Χρειάζεται οπωσδήποτε μία σύντροφο που να ξέρει να διασκεδάζει.

αντρας τοξοτης: προσωπικος χωρος

Απολαμβάνει να βρίσκεται με γυναίκες που είναι ανέμελες. Θέλει να έχει το δικό του χώρο σε μία σχέση. Σιχαίνεται την γκρίνια και είναι κάτι που μπορεί να τον διώξει.

zodia-zvdia-22

αντρας τοξοτης: ισορροπημένη συμπεριφορά

Χρειάζεται ισορροπία. Μένει μακριά από γυναίκες που υπερηφανεύονται ή που θέλουν να δείχνονται. Του αρέσουν αυτές που είναι ειλικρινείς και αληθινές σε μία σχέση.

αντρας τοξοτης: εξυπνάδα

Έλκεται από την εξυπνάδα σε μία γυναίκα. Αν μία γυναίκα δεν είναι αρκετά έξυπνη, τότε δεν μπορεί να τον έχει. Του αρέσουν οι γυναίκες που είναι καλές στην επικοινωνία. Ο τρόπος που αλληλεπιδρά είναι αυτό που κάνει τη διαφορά.

αντρας τοξοτης: υποστήριξη

Μπορεί να μην λέει τίποτα στη σύντροφό του, αλλά χρειάζεται συναισθηματική υποστήριξη σε μία σχέση. Μπορεί να φαίνεται γεμάτος αυτοπεποίθηση αλλά χρειάζεται επιβεβαίωση από τη γυναίκα που αγαπά.

αντρας τοξοτης: κατανόηση

Ψάχνει για αυτό το χαρακτηριστικό στη σύντροφό του. Θέλει η γυναίκα να τον σέβεται για αυτό που είναι. Έλκεται από γυναίκες που μπορούν να τον καταλάβουν σε βάθος.

αντρας τοξοτης: κοινωνική ζωή

Του αρέσει να βγαίνει με κοινωνικές γυναίκες. Οι περισσότεροι άντρες τοξοτες φλερτάρουν αρκετά. Έτσι δεν τους πειράζει να βγαίνουν με γυναίκες που κάνουν το ίδιο.

αντρας τοξοτης: ομορφιά

Εκτιμά την εξωτερική ομορφιά σε μία γυναίκα. Έλκεται αμέσως από γυναίκες που είναι όμορφες και καλοντυμένες. Το στυλ και ο αέρας τον τρελαίνουν.

αντρας τοξοτης: μην κολλάς

Σιχαίνεται τις γυναίκες που κολλάνε πάνω του. Πιστεύει στην διαφάνεια μίας σχέσης. Του αρέσει να επικοινωνεί ανοιχτά. Δεν μπορεί να βγει με πολύ απαιτητικές γυναίκες.

αντρας τοξοτης: καινοτομία

Συνήθως βαριέται την μονοτονία σε μία σχέση. Χρειάζεται νέες εμπειρίες στη ζωή. Του αρέσουν οι γυναίκες με τις οποίες μπορεί να πειραματιστεί. Αυτό αποτελεί για εκείνον μορφή έκφρασης.

αντρας τοξοτης διαβαστε επισης