Αστρολογια 05-06/12 Καρμα και Αναδρομοι

ζωδια-zvdia-zwdia-7-σχεσεις

Κοινοποίηση:

Αστρολογια 5 Δεκεμβρίου – Ο Χείρωνας σταθεροποιείται ορθόδρομος (στους Ιχθύες, έως τις 05 Ιουλίου 2018)

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά την ημερομηνία αυτή, μπορεί να νιώθετε λίγο σαν να είστε παγιδευμένοι μεταξύ δύο κόσμων: του πνευματικού και του σωματικού, του ψυχικού και του συναισθηματικού, ή του εξωτερικού αντικειμενικού κόσμου ενάντια στην εσωτερική σας υποκειμενική εμπειρία.

 

Ο Χείρωνας ήταν ανάδρομος για τους τελευταίους τεσσερισίμισι μήνες, δίνοντάς μας χρόνο για να αξιολογήσουμε τα σημεία στη ζωή μας που χρειάζονται θεραπεία και να ανακαλύψουμε τους τρόπους που μπορεί να πληγώναμε τον εαυτό μας ή τους άλλους. Αυτό περιλαμβάνει θέματα σωματικής υγείας, συναισθηματικής τρωτότητας και ψυχικών προοπτικών, που δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν.

zodia-zvdia-22

Καθώς ο Χείρωνας γυρίζει στην κανονική του πορεία, όλα όσα έχουμε μάθει κατά τους τελευταίους πέντε μήνες είναι έτοιμα να εφαρμοστούν τους επόμενους τρεις (ενώ ο Χείρωνας είναι ακόμα στη σκιά).Αυτή τη στιγμή μπορεί να καταλήξετε σε αποφάσεις ή να φτάσετε σε ένα σημείο καμπής σε θέματα που παλεύατε από τον Μάιο σχετικά με τους στόχους, την καριέρα, τις προσδοκίες ή την εξουσία.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Εάν αυτά τα θέματα σας προκαλούσαν άγχος, αυτό μπορεί να βγει τώρα με τη μορφή προβλημάτων υγείας, γι’ αυτό είναι καλή ιδέα να είστε ήπιοι, αλλά πειθαρχημένοι με τον εαυτό σας σε αυτούς τους τομείς.

Θα μπορούσε να είναι μια εποχή ασάφειας, να είναι σαν να έχετε παγιδευτεί σε μια δίνη που αναμιγνύει τις δυνατότητες με τους περιορισμούς. Ή, μπορεί να βιώσετε κάποια καθαρότητα, καθώς η παράδοξη συνύπαρξη της πραγματικότητας και των δυνατοτήτων της πορείας σας βρίσκονται μπροστά σας σε σαφέστερη εικόνα.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια στιγμή που μπορεί να είναι μαγική, λόγω της ικανότητάς της να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του τι είναι και του τι θα μπορούσε να είναι.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Αν και ο Χείρωνας κάνει έναν ορθόδρομο σταθμό μια φορά τον χρόνο, αυτός ο συγκεκριμένος είναι ξεχωριστός! Θα είναι η τελευταία αλλαγή κατεύθυνσης για τον Χείρωνα πριν μπει στον Κριό (17 Απριλίου 2018). Θα γυρίσει ανάδρομος πίσω στους Ιχθύες από τον Σεπτέμβριο του 2018 έως τον Φεβρουάριο του 2019, όταν και θα κάνει την τελική είσοδό του στον Κριό.

Αυτός ο σταθμός, λοιπόν, σηματοδοτεί την αρχή μιας εποχής προετοιμασίας, καθώς αρχίζουμε να μετατρέπουμε την ενέργεια του θεραπευτή από την άποψη της θυσίας, του πόνου και της συμπόνιας σε μια πιο επιθετική, προσανατολισμένη στη δράση προσέγγιση αυτών των χαρακτηριστικών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογια 06 Δεκεμβρίου – Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Κρόνο ( Τοξότη)

Αυτή είναι η δεύτερη διέλευση από τις τρεις αυτής της όψης. Σε αυτή τη φάση θα πρέπει να σκεφτείτε λίγο περισσότερο για να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει ή τι πρέπει να αλλάξει.

Κατά την πρώτη διέλευση μπορεί να χρειάστηκε να κοιτάξετε σοβαρά τις συνθήκες και τις καταστάσεις της ζωής σας, να έπρεπε να επανεξετάσετε μια οπτική, να οργανώσετε και να βάλετε ξανά προτεραιότητες για να δείτε πόσο καλά λειτουργεί αυτή. Μέχρι τώρα, μπορεί να αφιερώνατε χρόνο στην συλλογή πόρων, στην έρευνα και στον σχεδιασμό ενός έργου ή ενός στόχου που ξεκίνησε κάποια στιγμή τις προηγούμενες εβδομάδες.

zwdia-zodia-tarw

Ή μπορεί να αντιμετωπίζετε εμπόδια, αναποδιές ή περιπλοκές σε αυτούς τους τομείς, τα οποία σας δείχνουν αυτά που δεν λειτουργούν, αυτά που πρέπει να επανεξετάσετε, να ξανασκεφτείτε ή να αλλάξετε. Αυτή η όψη έχει να κάνει με την επίλυση προβλημάτων και με το να βρείτε νέους τρόπους να αντιλαμβάνεστε, να σκέφτεστε και να πλαισιώνετε την αντίληψη σας για τα πράγματα.

Έχει να κάνει με την αντιμετώπιση των δυσκολιών σε πρακτικό επίπεδο, με το να φέρετε τα θέματα αυτά στη βασική τους μορφή, ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε με τι έχετε να κάνετε, ποιες είναι οι επιλογές σας και τι μπορείτε να χτίσετε από εκεί.

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22