Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Παρασκευή

zwdia-tyxh

Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Παρασκευή

Αστρολόγος Την Παρασκευή προετοιμαστείτε για μια πιο οργανωμένη καθημερινότητα και εκπληρώστε τις επαγγελματικές ή οικογενειακές σας δεσμεύσεις. Η σχέση σας με τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου θα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα και αυτό μπορεί να σας υποβάλλει σε περιττή πίεση.

Σήμερα θα αισθανθείτε ικανοποίηση λόγω κάποιων νέων που θα λάβετε ή εξαιτίας μιας πρόσκλησης από φίλους. Θα προκύψει κάποιος λόγος για να σκεφτείτε την κατάσταση της υγείας σας ή την υγεία ενός κοντινού σας προσώπου.

Ένας άνδρας νεαρής ηλικίας (πιθανόν συγγενής) που δεν ζει μαζί σας θα είναι ο λόγος για να επιστρέψετε σε προηγούμενες εμπειρίες.

zodia-zvdia-22

 

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, η μέρα φέρνει σημαντικές πληροφορίες για ανθρώπους από διάφορα μέρη. Σήμερα, θα ενθουσιαστείτε με νέα, γεγονότα ή συνομιλίες με συγγενείς. Θα βιώσετε ένταση σε κάποια κατάσταση ερωτικής φύσεως, που θα προκύψει από μια σύγκρουση που θα αφήσετε να ξεφύγει από τον έλεγχο σας. Στη δουλειά σας να περιμένετε συγκεκριμένες θετικές καταστάσεις ή κάποια επιπλέον χρήματα.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, την Παρασκευή θα λάβετε μια πρόταση ή νέα που θα σας βάλουν στη διαδικασία να ψάξετε για κάποιες επιπλέον πληροφορίες. Μια δυσάρεστη κατάσταση στο χώρο εργασίας σας θα δημιουργήσει ένταση πολύ γρήγορα. Η Παρασκευή θα είναι μια καλή μέρα για ένα ταξίδι. Ένα γεγονός ή κάποια νέα σχετικά με μια γυναίκα (πιθανότατα άνω των 35 ετών) θα σας προκαλέσει ιδιαίτερα συναισθήματα.

zwdia

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε μερικές επείγουσες οικιακές και οικογενειακές ευθύνες. Με καλό προγραμματισμό των καθημερινών σας καθηκόντων, δεν θα υπάρξει ένταση. Οι φίλοι σας θα βρουν έναν τρόπο να σας εκπλήξουν. Η μέρα φέρνει νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη, με την απόκτηση ενός παιδιού, με γεγονότα που αφορούν νεαρά άτομα και άλλα. Οι νέες γυναίκες σήμερα θα πρέπει να επενδύσουν χρόνο και ενέργεια για να διατηρήσουν τα επιτεύγματα στην προσωπική ή στην επαγγελματική τους ζωή. Μην χαραμίσετε αυτά που έχετε επιτύχει και αποφύγετε τις απώλειες.

Αστρολόγος προβλέψεις 03/08 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα βιώσετε μια απροσδόκητη κατάσταση προδοσίας ή ζήλιας. Η κατάσταση αυτή θα είναι δύσκολη και θα είναι αδύνατον να προβλέψετε πώς θα εξελιχθεί. Μια απροσδόκητη εξέλιξη θα περιλαμβάνει τα οικονομικά σας σχέδια ή μια εργασία που σχετίζεται με χρήματα (πιθανότατα με την καλή έννοια). Η σημερινή μέρα θα είναι καλή για τη δουλειά ή την επιχείρησή σας, για να φέρετε εις πέρας σημαντικές και υπεύθυνες δεσμεύσεις, για νέα εγχειρήματα. Η Παρασκευή θα σας εκπλήξει με καλή τύχη (και δεν εννοούμε απαραίτητα κέρδη από το λαχείο).

Διαβαστε το Μεγάλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Αυγουστος 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75