ερωτοσκοπιο – Κυριακή 28 Δεκεμβρίου

erwtiki-astrologia

 ερωτοσκοπιο  – Κυριακή  29 Δεκεμβρίου

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Χωρίζει στα δύο η θάλασσα άμα τη εμφανίσει σας…Έχετε 4 πλανήτες που σας  δίνουν την θετικότερη των όψεων τους, προκειμένου να φέρετε και πάλι πίσω το άτομο με το οποίο έχετε απομακρυνθεί…ή και ακόμα καλύτερα να κατακτήσετε μια ‘δύσκολη’ περίπτωση, που εδώ και καιρό έχει τραβήξει την προσοχή σας.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-24:00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο  – Ταύρος: Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, η θέση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, θα σας αναγκάσει να αναλάβετε περισσότερες ‘ευθύνες’ απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο, ή μπορεί και η σχέση σας να προχωρήσει σε μια επισημοποίηση. Αν βρίσκεστε σε γάμο ίσως προκύψει ένα μωρό!!!
Ευνοϊκές ώρες: 22:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Δεν θα λείψουν τα φλερτ και οι γνωριμίες σήμερα καθώς όλο το αστρολογικό σκηνικό είναι με το μέρος σας και σας καλεί να αφήσετε τα ίδια και τα ίδια, τα παλιά και τα αρρωστημένα και να ανοίξετε τα μάτια σας σε οτιδήποτε σας τραβήξει την προσοχή. Οι μέρες είναι γιορτινές…και δεν αποκλείεται και το μακρινό σας παρελθόν να σας θυμηθεί.
Ευνοϊκές ώρες: 21:30-24:00

ερωτοσκοπιο –  Καρκίνος: Από σήμερα και το επόμενο  διάστημα  ευνοείστε ιδίως εσείς των πρώτων ημερών, για να ξεκινήσετε μία νέα, σταθερή και ουσιαστική σχέση που αργότερα μπορεί να οδηγήσει και σε μεγάλη αγάπη. Η εν σχέση θα δουν το έτερο τους να τους πλησιάζει πολύ περισσότερο συναισθηματικά.
Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Έχετε όλο το πλανητικό σκηνικό στα πόδια σας, να σας προσφέρει τις καταλληλότερες ευκαιρίες για να ισιώσετε και να βελτιώσετε την μέτρια κατάσταση, που οι περισσότεροι του ζωδιου σας, βιώνετε εδώ και μήνες. Προσπαθήστε με την καλή επικοινωνία να βρείτε λύσεις καθώς ο Ερμής σας κλείνει το μάτι!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Πολλές και ποικίλες οι προτάσεις για νυχτερινή έξοδο και διασκέδαση από φίλους αλλά και από το αγαπητό ταίρι σας.  Όσοι ζείτε μέσα σε προβληματική κατάσταση ή είστε σε φάση χωρισμού, καλό θα ήταν να αφήσετε τις απόπειρες για διορθωτικές κινήσεις από το νέο έτος, όπου τα αστρολογικά δεδομένα θα είναι καλύτερα.

Ευνοϊκές ώρες: 19:30- 22:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Εύνοια έχετε όλοι οι Ζυγοί. Οι δεσμευμένοι θα τύχουν ερωτικών εξομολογήσεων και προσπάθειας βελτίωσης του δεσμού τους …. ενώ οι free θα συναντηθούν με  προσωπικότητα που θα θελήσει να τους γνωρίσει καλύτερα. Και όλα είναι πιθανά απόψε!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Το ζητήσατε….να βρεθείτε μπροστά σε κάτι νέο και ξεσηκωτικό που θα ταρακουνήσει τα μυαλά σας…ήρθε και τις επόμενες ώρες – μέρες θα σας διασταυρώσει! Κρατήστε τις κεραίες σας τεντωμένες. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί -αν υπάρχουν πουθενά-, θα πάρουν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον των ψυχοφθόρων συναισθηματικών τους καταστάσεων.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-22:30

 

 

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Είστε σε καλή φάση γενικότερα και οι solo και οι δεσμευμένοι, που βλέπουν την ερωτική τους ζωή να έχει ευκαιρίες βελτίωσης αλλά και επέκτασης. Επιπροσθέτως, αυτοί που έχουν και παράλληλες καταστάσεις θα έρθουν ακόμα πιο κοντά στις επιλογές τους.

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Όλα θα σας πάνε ακόμα καλύτερα, μιας και είστε οι ‘φρόνιμοι’ του ζωδιακού! Οι δεσμευμένοι θα χαίρουν ερωτικών διαθέσεων και ποικίλων προτάσεων από το ταίρι τους…ενώ οι ελεύθεροι θα έχουν ίσως και μοιραίες συναντήσεις με άτομο του παρελθόντος τους.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Η μέρα θα σας βοηθήσει να δείτε με περισσότερη αισιοδοξία κάποια ερωτικά ζητήματα. Οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε έναν πραγματικό σύντροφό ζωής που θα είναι στο πλάι σου να σας στηρίζει και να γεμίζει την καρδιά σας με πρωτόγνωρα συναισθήματα!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:30

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς:  Όποια και αν είναι η συναισθηματική σας κατάσταση αυτή τη στιγμή…το επόμενο  διάστημα ευνοείστε για να ξεκινήσετε μία νέα, σταθερή και ουσιαστική σχέση που θα προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο!
Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

 

 ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης