ερωτοσκοπιο Κυριακή 07 Δεκεμβρίου

zwdia-erwtikes-22-7-14

ερωτοσκοπιο  Κυριακή  07 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Αν έχετε πάρει αποφάσεις για οριστικό χωρισμό, καλύτερα να το αναβάλετε καθώς οι όψεις του Κυβερνήτη σας, δεν θα σας βοηθήσουν στο να γίνετε κατανοητοί. Επίσης, έχετε κατά νου ότι παλιά γνωριμία πιθανόν σήμερα αν εμφανιστεί.

 

 

ερωτοσκοπιο –  Ταύρος: Είναι αδύνατον μέσα από την επιθετική σας πολιτική, σήμερα να καταφέρετε να πείσετε το έτερον ήμισυ για τις αλλαγές που επιθυμείτε στην σχέση σας. Η θέση της Αφροδίτης θα σας καλεί σε συναισθηματική επικοινωνία.

 

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Το βράδυ αναμένεται πολύ ενδιαφέρον, καθώς φίλοι – γνωστοί – και το αγαπημένο σας ταίρι, θα ζητήσουν την αγαπημένη παρουσία σας. Αν κρατάτε διπλές – τριπλές εκκρεμότητες, προσέχετε μέχρι και 9/12…κίνδυνος αποκαλύψεων.

zodia-taro-45

 

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Οι περισσότεροι από εσάς, υποφέρετε πάνω σε κάποια συναισθηματική απώλεια. Σήμερα, είναι μια ιδανική ημέρα, προκειμένου αν επιδιωχθεί επανασύνδεση …να υπάρχει απόλυτη επιτυχία.

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Ένα 24ωρο που θα είναι γεμάτο από ευχάριστες συναντήσεις και συναισθηματικές εκδηλώσεις. Ξεχασμένη εκκρεμότητα θα επανεμφανιστεί σήμερα και θα σας προβληματίσει ευχάριστα.

 

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Αποφασίστε τι θα κάνετε τελικά σήμερα. Αν βγείτε…βάλτε το καλύτερο χαμόγελο σας και κρατήστε τα όμορφα μάτια σας ανοιχτά, μοιραίος έρωτας είναι προ των πυλών.

 

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός:  Είστε οι καλύτεροι της ημέρας….καθώς όλο το διαπλανητικό σκηνικό της ημέρας, θα δίνει την ώθηση να κάνετε ευχάριστες γνωριμίες αλλά και κάτι παλαιό να αναθερμανθεί για τα καλά!

 

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Μια περίεργη ημέρα που όλα θα σας φταινε. Ο Κρόνος έχει γίνει πολύ αυστηρός το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις πρόχειρες συμπεριφορές σας. Αποφασίστε τι θέλετε και πράξτε προς αυτήν την κατεύθυνση.

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Τις βραδινές ώρες αναμένεται είδηση από πρόσωπο που σας απασχολεί εδώ και καιρό.  Αν είστε σε σοβαρό δεσμό, αποφύγετε τα επικοινωνιακά λάθη. Αν είστε μόνοι δώστε ακόμα μια ευκαιρία σε άτομα να σας γνωρίσουν καλύτερα.

 

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Απρόσμενα και ευχάριστα νέα σας έρχονται από το έτερον σας ήμισυ…. πρόταση για γάμο?…Συγκατοίκηση? Κάτι άλλο? Οι μέρες είναι ιδανικές για νέα ξεκινήματα, αλλά και για ποιοτικές επανασυνδέσεις.

 

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Αν έχετε εμπλακεί σε μια νέα γνωριμία, καλό θα ήταν  οι προσεγγίσεις σας να είναι πιο επικοινωνιακές και ιδίως αν  το άτομο αυτό σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, αποφύγετε να βγάλετε συμπεριφορές που θα προβληματίσουν . Κάντε διάλογο!

 

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Αν έχετε βρει κάτι που σας ενδιαφέρει …πολύ όμως, κάντε την κίνηση σήμερα για κάτι παραπάνω. Ο καλός Ποσειδώνας, σας δίνει αρκετή λάμψη, πειθώ και γοητεία προκειμένου να κατακτήσετε αυτό που θέλετε.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Γιορτινές ημέρες έρχονται…ξεκινήστε την έρευνα αγοράς για το τι θα δωρίσετε στο αγαπημένο σας ταίρι!

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης