ερωτοσκοπιο – Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

lovers_in_the_wind_by_alexgphoto-d6ak8yn

ερωτοσκοπιο  – Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου

 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ερωτοσκοπιο – Κριός: Όλος ο κόσμος είναι δίπλα σας και ζητά την προσοχή σας! Ακόμα περισσότερο το συντροφικό σας ταίρι που θα έχει ενδιαφέρουσες προτάσεις για τις επόμενες γιορτινές ημέρες.  Για τα solo Κριαράκια, θα έχουν την χαρά να συναντήσουν άτομο που στο μακρινό παρελθόν, είχαν μοιραστεί συναισθήματα.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

zodia-taro-45

ερωτοσκοπιο  – Ταύρος: Οι δεσμευμένοι Ταύροι θα ζήσουν ευχάριστες στιγμές με την οικογένεια του ή το αγαπημένο τους έτερο που θα δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Επίσης ιδιαίτερα δώρα είναι στο πρόγραμμα. Τα γήινα ζωδια που οι χρονιάρες μέρες τους βρίσκουν μόνους, να είναι σίγουροι ότι οι επόμενες ώρες θα τους χαροποιήσουν!

Ευνοϊκές ώρες: 22:00-24:00

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Μια καταπληκτική περίοδος ξεκινά από σήμερα για τα ερωτικά ζητήματα που σας ταλαιπώρησαν μέχρι τώρα. Αν είστε ελεύθεροι, από το νέο έτος να περιμένετε γοργές εξελίξεις και ευχάριστες γνωριμίες. Για τα αερικά που έχουν ήδη δεσμό, ίσως τις επόμενες 2-3 μέρες να έχουν ευχάριστες ‘προτάσεις’.

Ευνοϊκές ώρες: 22:30-24:00

ερωτοσκοπιο –  Καρκίνος: Η χαρά και η ικανοποίηση συνδυάζεται με την ωριμότητα και την θετική εξέλιξη των συναισθημάτων, ιδίως για τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο. Αυτοί που έχουν ακόμα δεσμούς με το παρελθόν, καλό θα ήταν  μέχρι τα τέλη του έτους να ξεκαθαρίσουν την πορεία τους.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Τα ερωτικά υπονοούμενα και το φλερτ κυριαρχούν στην καθημερινότητα σας, και συγκεκριμένα απόψε αυτά θα μεγεθυνθούν και θα σας πολιορκήσουν. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι θα περάσουν εκπληκτικά με τις παρέες τους και τα αγαπητά τους πρόσωπα!

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Η επικοινωνία σήμερα με τους ανθρώπους που σχετίζεστε ερωτικά, δεν θα είναι ιδιαίτερα εύκολη, ειδικά αν βρίσκεστε στο τέλος ενός δεσμού. Πολλά έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην συναισθηματική σας ζωή και καλό θα ήταν αυτό το μοτίβο να μην συνεχιστεί και το 2015.

Ευνοϊκές ώρες: 20:30- 22:00

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Εδώ χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις και επιλογές αφού μπορεί να υπάρξουν αντιθέσεις σχετικά με μια σημαντική σας σχέση, ή με κάποιο σύντροφο από το παρελθόν. Αν βιώνετε τον απόλυτο έρωτα, έχετε υπόψη ότι τον επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για δεσμευτικές κουβέντες.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Σήμερα θα είστε πολύ πιο συνειδητοποιημένοι για τις βαθύτερες σας ανάγκες και θα προχωρήσετε στις αποφάσεις εκείνες, που θα φέρουν την ευτυχία και την πλήρωση. Νέοι έρωτες είναι ωστόσο προ των πυλών για αυτούς που το έχουν ανάγκη!!!

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Δείξτε κατανόηση στις απαιτήσεις του συντρόφου σας μιας και τα παράπονα  περισσεύον τον τελευταίο καιρό. Οι γιοι του Δία που ακόμα ψάχνουν το έτερο ήμισυ, να είναι σίγουροι ότι θα πολιορκηθούν από παρουσία που θα τους εντυπωσιάσει … εσωτερικά και εξωτερικά!

Ευνοϊκές ώρες: 19:30-22:30

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Είναι αλήθεια ότι η εργασία σας έχει γίνει πολύ απαιτητική και δεν έχετε τόσο κέφι για … έρωτες και φρου-φρου. Αν μείνετε πάλι solo μην παραπονεθείτε ότι κανείς και τίποτα αξιόλογο δεν σας πλησιάζει. Κινητοποιηθείτε και θα δείτε γύρω σας ένα σωρό χαμόγελα.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-22:00

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Ένα ταξιδάκι παρέα με το συντροφικό σας ταίρι, θα αναθερμάνει την φλόγα του έρωτα και θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπό σας. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα, και γοητευτείτε από τα λόγια τα οποία θα υπονοήσουν δέσμευση…και από τις δύο πλευρές.

Ευνοϊκές ώρες: 20:00-23:30

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Οι περισσότεροι από σας Ψαράκια, περάσατε από αρκετές φάσεις – συμπληγάδες  μέχρι να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό … που στην πραγματικότητα σας καλύπτει συναισθηματικά και ερωτικά. Οι ώρες είναι καλές για να το ανακοινώσετε και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Ευνοϊκές ώρες: 21:00-23:00

 

Από όλη την ομάδα της ASTRO-LIVE ολόψυχες ευχές για Υγεία-Ευτυχία-Ευημερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

 

 ερωτοσκοπιο διαβάστε επισης