ερωτοσκοπιο – Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2014

erwtikes-provlepseis-zwdia-tetarti-3-6

ερωτοσκοπιο – Παρασκευή 05 Δεκεμβρίου 2014

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Έχετε μαγέψει τα πλήθη με την ερωτική γοητεία που σας προσφέρει ο Κυβερνήτης σας από τον Αιγόκερω. Το βράδυ θα είναι υπέροχο με τον άνθρωπο της επιλογής σας. Οι αδέσμευτοι να είναι φρόνιμοι …. ενδιαφέροντα μάτια σας κοιτάνε.

 

 

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Με την Αφροδίτη  σε φιλικό ζωδιο, θα ζήσετε ονειρικές στιγμές καθώς θα γίνετε δέκτης πολλών συναισθηματικών εκδηλώσεων από το ταίρι σας και όχι μόνο! Αυτοί που κοπιάζουν για να συντηρούν διπλές καταστάσεις, ας έχουν τον νου τους….φόβος αποκαλύψεων!

 

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Η μέρα είναι ενδιαφέρουσα από τις πρωινές ώρες, καθώς πολύς κόσμος θα ήθελε να βρίσκεται στην παρέα σας…..ετοιμαστείτε για προτάσεις που θα συμπληρώσουν κάθε επιθυμία σας.

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Μια ημέρα που θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσάς που είστε μόνοι…καθώς μια γνωριμία που είχε παγώσει εδώ και καιρό θα  ‘ξαναζεσταθεί ‘Για του διπλούς Καρκίνους, μόνο συναισθηματική μουρμούρα θα περιλαβάνει το μενού! Υπομονή!

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Μια ολόκληρη μέρα στην διάθεση σας προκειμένου να πάρετε την απόφαση για το τι θα κάντε με τον άνθρωπο που υπάρχει στην ζωή σας, αλλά ίσως τον τελευταίο δεν σας δίνει αυτό που ποθείτε. Συζητήστε και αποφασίστε από κοινού.

 

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Είναι μια καταπληκτική ημέρα, όπου η όψη της Αφροδίτης με τον Ήλιο, θα σας αναδείξουν και να σας φωτίσουν προκειμένου να συναντηθείτε με άτομο που θα τραβήξει την προσοχή σας.

 

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: Βρείτε τα πρώτα με τον εαυτό σας, και μετά ανακοινώστε τα και στον άνθρωπο σας, που σήμερα θα σας παραπονεθεί για την έλλειψη ποιοτικού ενδιαφέροντος μέσα  την σχέση σας.

 

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Είστε το μοναδικό ζώδιο που σήμερα θα είναι στο απόλυτο τρέξιμο, μεταξύ επίσημων καταστάσεων και κλασσικά υπόγειων και μυστικών. Αν έχετε δεύτερη σχέση δεν αποκλείεται σήμερα να δοθεί ένα ηχηρό τέλος.

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις σήμερα από τον ανθρώπου που έχει κατακτήσει την καρδία σας…πρόταση γάμου – ανακοίνωση εγκυμοσύνης…και άλλα τέτοια ευχάριστα.

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως: Δεν υπάρχει άτομο που να μπορεί να  αντέξει την κλεισούρα σας….αν είστε σε δέσμευση αποφασίστε να βγείτε λίγο έξω και να αλλάξετε παραστάσεις. Αν είστε FREE, τις προσεχείς ώρες, άτομο που είχατε γνωρίσει παλιότερα, θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

 

 

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Οι μεσημεριανές ώρες θα σας δώσουν μια παραπάνω δυναμική προκειμένου να οργανώσετε με τις καλές σας παρέες και τον / την σύντροφο σας…το τι θα κάνετε το Σαββατοκύριακο σας. Οι προτάσεις πολλές.

 

 

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Σήμερα να είστε προετοιμασμένοι για απρόσμενες συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος, που θα ζητήσουν να ανασύρουν θέματα που θα πληγώσουν και τους δύο. Οι δεσμευμένοι που συσχετίζονται με ζωδια του αέρα, να προσέχουν τα περιττά λόγια.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Λεει το άσμα….”’είναι η ζωή σταγόνα…μόλις που την προλαβαίνεις….”’, αν έχετε βρει τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει…δραστηριοποιηθείτε!!!

 

 ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης