ερωτοσκοπιο – Τρίτη 09 Δεκεμβρίου

erwtikes-provlepseis-zodia-deytera-26-5

ερωτοσκοπιο – Τρίτη 09 Δεκεμβρίου

 

ερωτοσκοπιο – Κριός: Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε μια αναστάτωση συναισθηματική, καθώς υποθέσεις που έχετε αφήσει ανοιχτές με το παρελθόν σας θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.  Αν είστε σε σχέση, δεν αποκλείεται να ακούσετε πάμπολλα παράπονα για την αδιάφορη στάση σας τους τελευταίους μήνες. Δεν είναι γενικότερα εποχή για πειραματισμούς.

 

ερωτοσκοπιο – Ταύρος: Η συμμαχία Άρη – Πλούτωνα, θα σας δώσει έναν αέρα για να κατακτήσετε το άτομο που εδώ και καιρό σας ενδιαφέρει. Αν αυτό το πρόσωπο είναι μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο, δώστε μια προσοχή παραπάνω. Επίσης, αν έχετε σχέση με πύρινο ζωδιο (Λέων – Κριός – Τοξότης), αποφύγετε τις εντάσεις.

 

ερωτοσκοπιο – Δίδυμοι: Η καλύτερη εποχή της ζωής σας ξεκινάει αυτές τις ημέρες, καθώς το άτομο από το μακρινό σας παρελθόν, και που σας ενδιαφέρει ακόμα πολύ…θα σας πολιορκήσει έντονα! Ανήκει πια στον κοινωνικό σας περίγυρο και πλέον θα αποφασίσει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Ακούστε με προσοχή.

zodia-taro-45

 

ερωτοσκοπιο – Καρκίνος: Τέλος εποχής…που θα σας βάλει σε διαδικασίες ξεκαθαρίσματος με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας…ακόμα και με το ταίρι σας. Αν η κατάσταση σας πιέζει ή ακόμα χειρότερα δεν οδηγεί κάπου, καλό θα ήταν να το ανακοινώσετε και να απομακρυνθείτε οριστικά.

 

 

ερωτοσκοπιο – Λέων: Μια τρελή ημέρα από το μεσημέρι και πέρα, που θα σας κάνει αρκετά νευρικούς, ιδίως με τις συναισθηματικές σας καταστάσεις που δεν προχωράνε και πάλι είσαστε στο σημείο μηδέν. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 12 Αυγούστου, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε και τον χωρισμό.

 

ερωτοσκοπιο – Παρθένος: Είστε σε μια έντονη συναισθηματική περίοδο που θα θελήσετε, ίσως και σήμερα να αποφασίσετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και να προβείτε σε πράξεις πιο επίσημες – δεσμευτικές με τον άνθρωπο της ζωής σας. Αν είστε ελεύθερα παιδιά…η μέρα θα έχει βραδινούς πειρασμούς.

 

ερωτοσκοπιο – Ζυγός: το 99,9% των εκπροσώπων του ζωδιου σας, έχει βαρεθεί και έχει αγανακτήσει με την στατικότητα της προσωπικής του ζωής….αυτό συμπεριλαμβάνει και το ταίρι σας που δεν παίρνει πρωτοβουλίες για την εξέλιξη σας…μιλήστε και αποφασίστε άμεσα!

 

ερωτοσκοπιο – Σκορπιός: Όλη η μέρα θα σας βάλει σε μια υπερκινητικότητα προκειμένου να εκφράσετε εμπράκτως το τι αισθάνεστε για το ταίρι σας. Ιδίως αν αυτό ανήκει σε γήινο ζωδιο ( Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως). Οι ελεύθεροι σκοπευτές, απόψε θα έχουν επιτυχίες.

 

 

ερωτοσκοπιο – Τοξότης: Κάντε το πρώτο βήμα αν πιστεύετε ότι το άτομο που σας έχει γοητεύσει…το αξίζει. Η αντίσταση για την αντίσταση…μόνο καθυστερήσεις μπορεί να φέρει. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε ευχάριστες προτάσεις από τον άνθρωπο σας.

 

ερωτοσκοπιο – Αιγόκερως:  Μια υπέροχη μέρα που θα σας δώσει πολλά κίνητρα ώστε να κάνετε πολλά και διαφορετικά πράματα με τον έτερον ήμισυ σας. Οι ελεύθεροι, θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν καλύτερα και με μεγαλύτερη άνεση στο άτομο που του έλκει.

ερωτοσκοπιο – Υδροχόος: Αν είστε γεννημένοι μετά τις 15/01, και έχετε σοβαρή σχέση, ίσως αυτή κλονιστεί λόγω τρίτου προσώπου από την δική σας πλευρά. Αν είστε free, βγείτε με τις καλές σας παρέες και διαλέχτε το καλύτερο!

ερωτοσκοπιο – Ιχθύς: Τίποτα δεν πάει χαμένο από μια συναισθηματική σχέση που εδώ και καιρό σας ταλαιπωρεί και αποφασίσατε τελικά να την τελειώσετε….σίγουρα κερδίζετε την ηρεμία και την ησυχία σας. Δεν είστε εκ φύσεως για τα συναισθηματικά δύσκολα… και αφήστε τις ανασφάλειες- δευτέρες ευκαιρίες…για τους αδαείς!

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μια καταπληκτική εβδομάδα, με ένα αστρολογικό σκηνικό που θα δώσει εύνοια και καλή τύχη στα ζωδια του αέρα ( Υδροχόος- Δίδυμοι- Ζυγός).

 

ερωτοσκοπιο διαβάστε επίσης