Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

reWalls.com-42419

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Ο άντρας Αιγόκερως προσπαθεί μια ζωή να εξασφαλίσει το μέλλον του, αδιαφορώντας για το παρόν. Η γυναίκα Δίδυμος ζει κατά κανόνα στο παρόν και της είναι αδύνατο να το θυσιάσει για ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτό είναι η βασική τους διαφορά που επεκτείνεται σε κάθε εκδήλωση της καθημερινής ζωής. Πρόκειται για δυο πολύ διαφορετικούς χαρακτήρες, που όμως μπορούν να συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο.

Ο άντρας Αιγόκερως είναι σοβαρός, συγκρατημένος, συντηρητικός. Για να ζήσει μια γυναίκα μαζί του θα πρέπει να συμμεριστεί σε μεγάλο βαθμό τις επαγγελματικές φιλοδοξίες του. η γυναίκα Δίδυμος μπορεί βέβαια να κάνει κάτι τέτοιο, αλλά ταυτόχρονα τρέφει περίεργες και πρωτότυπες ιδέες, που δεν μπορεί να τις συλλάβει η περιορισμένη φαντασία του Αιγόκερω.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Αν τα δύο στοιχεία ενός τέτοιου συνδυασμού συμφωνήσουν από την αρχή να ασχολούνται ο καθένας με τα δικά του ενδιαφέροντα και συγχρόνως να μοιράζονται τις αγωνίες και τις επιτυχίες τους, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά. Ο Αιγόκερως, αν και συντηρητικός από τη φύση του, δεν είναι καταπιεστικός. Παραχωρεί ευχαρίστως στη γυναίκα Δίδυμο την ανεξαρτησία που χρειάζεται, φτάνει να μπορεί να έχει τη συμπαράστασή της στις δύσκολες στιγμές.

Εκείνος θα βρει αρκετές αιτίες για να την θαυμάζει μελετώντας τον απίθανο τρόπο που δουλεύει το μυαλό της. Από την πλευρά της και αυτή, στην αρχή τουλάχιστον, θα εκτιμάει τη σοφία του ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα από το δικό της γοργό πνεύμα και την εξυπνάδα της. Αυτό θα δημιουργήσει ένα δεσμό γεμάτο λαχτάρα ανάμεσά τους, που μπορεί να τους εξαγνίσει και συγχρόνως να τους δέσει. Υπάρχει στον Αιγόκερω μια κάποια σοβαρότητα που ίσως την καταπιέζει –και σε αυτήν μια περίεργη κυκλοθυμία που εκείνον μπορεί να τον ενοχλεί.

taro-zodia-76

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Σεξουαλικά, ένα τέτοιο ζευγάρι λειτουργεί αρμονικά. Στην αγκαλιά της γυναίκας Διδύμου ο άντρας Αιγόκερως θέλει να ξεχάσει όλες τις έγνοιες του, πράγμα που εκείνη μπορεί να του το προσφέρει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αν δεν το κάνει από εγωισμό, τότε θα διαπιστώσει προς μεγάλη της δυσαρέσκεια πως ο άντρας της έχει άλλα στο μυαλό του την ώρα του έρωτα.

Το να είναι ερωτευμένος του δίνει ικανοποίηση, και από την άλλη, η κοπέλα αισθάνεται ότι δεν θα είναι άπιστος στους όρκους του, από τη στιγμή που θα δεσμευτεί. Παραδόξως, σε αυτό ακριβώς το σημείο είναι που θα την πιάσει ίσως εκνευρισμός. Είναι η λέξη «δέσμευση». Στους Διδύμους δεν αρέσει ούτε η παραμικρή νύξη για δέσμευση αν η αγάπη είναι αληθινή, θα διαρκέσει. Το να ζητάς, όμως, εγγύηση, το να απαιτείς μια εγγύηση δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος με τον οποίο παίζεται το παιχνίδι με τον Δίδυμο.
Γενικά πρόκειται για καλό συνδυασμό, που χρειάζεται όμως κάποια προσπάθεια και από τα δύο μέρη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65