Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Για μια γυναίκα Δίδυμο ο άντρας Δίδυμος φαίνεται αρχικά ιδανικός. Δείχνει να την καταλαβαίνει και να συμμερίζεται τα διανοητικά της ενδιαφέροντα. Συμφωνεί με τις ιδέες της και συμμετέχει σε κάθε διανοητική της προσπάθεια.

Δείχνει ότι θέλει να γίνει καλός σύντροφος, καλός εραστής, καλός σύζυγος. Είναι όμως και αυτός όπως και εκείνη ένα μεγάλο παιδί, και το δύσκολο πρόβλημα και ποιος θα αναλάβει το ρόλο της μητέρας.

Κάποιος πρέπει να φροντίζει για τα πρακτικά ζητήματα, τη ρουτίνα της καθημερινής ζωής, και οι Δίδυμοι, άντρες και γυναίκες, δεν είναι σε θέση να αναλάβουν ένα τέτοιο ρόλο.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Κάπου βαθιά μέσα τους τρέφουν την ελπίδα πως ο σύντροφος της ζωής τους θα γίνει κάποια μέρα ο πατέρας ή η μητέρα που χρειάζονται. Αν πρόκειται για δυο Διδύμους, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ και τότε θα αρχίσουν οι συγκρούσεις, κατά κανόνα με αναφορές στην παιδική ηλικία και με συγκρίσεις ανάμεσα στο σύντροφο και στους γονείς, και κυρίως τη μητέρα.

Αν μπορέσουν να ξεπεράσουν αυτό το πρόβλημα, αδιαφορώντας για τις συνηθισμένες φροντίδες, τότε μπορούν να παίζουν μια ζωή σαν παιδιά. Θα ενθουσιάζονται μαζί, θα απογοητεύονται μαζί, θα γελούν μαζί, θα κλαίνε μαζί, θα τσακώνονται από το πρωί ως το βράδυ, σαν παιδιά, χωρίς όμως αυτή η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα να επηρεάζει τη σχέση τους.

taro-zodia-76

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Ο καυγάς και το παιχνίδι γίνονται τρόπος ζωής.
Ο παιδικός ενθουσιασμός και η εφηβική ξενοιασιά χαρακτηρίζουν κάθε τους εκδήλωση. Το ίδιο συμβαίνει και στο σεξ. Υιοθετούν κάθε τρελή ιδέα που θα τους προτείνει ο ερωτικός τους σύντροφος και την πραγματοποιούν σαν μια παιδική αταξία.

Αυτοί οι δύο δένονται σαρκικά μεταξύ τους μέσα από ένα είδος σεξ καλειδοσκοπικού σχεδίου που πιθανόν θα περίμενες, όποτε ο Αέρας ενώνεται με τον Αέρα, συνοδευόμενος από τον ευμετάβλητο Ερμή. Ο έρωτάς τους είναι ανάλαφρος, συχνά θυελλώδης, άλλες φορές βυθίζεται σε ένα λαίλαπα πάθους, και άλλοτε, καλμάρει και γίνεται τρυφερή στοργή.

Οι τρόποι που εκφράζουν τον έρωτά τους στο σαρκικό επίπεδο, είναι πολύμορφοι, γεμάτοι ευαισθησία και εναλλαγή, όπως είναι οι τρόποι που τον εκφράζουν στο πνευματικό και συγκινησιακό επίπεδο, και αυτό μπορεί να κάνει την ερωτική τους συμπεριφορά γεμάτη φαντασία.

zwdia

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Δίδυμος Συναστρία

Για να καταλάβεις τι είναι ικανοί να κάνουν στο θέμα της σωματικής επαφής, δύο Δίδυμοι που έχουν κατά νου μια σχέση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους.
Φοβάμαι πως η αστρολογία δεν δίνει την τελευταία απάντηση. Ίσως ο Δίδυμος νέος, ή νέα, που είναι ερωτευμένοι μεταξύ τους, θα πρέπει να ξεχάσουν το ρομαντικό πρότυπο του «να γίνουν ένα» γιατί πάντα θα είναι τέσσερις. Αυτό βέβαια τετραπλασιάζει τις πιθανότητές τους για ευτυχία.

Έτσι, οι διαφορές είναι καλές αν καλύπτουν τα στοιχήματά τους με διπλή εμπιστοσύνη και με πολλή υπομονή.
Γενικά, πρόκειται για πετυχημένο συνδυασμό, ιδίως αν δεν υπάρχουν πολλές καλές αναμνήσεις από την παιδική ηλικία που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέτρο σύγκρισης. Οι Δίδυμοι με άσχημες παιδικές αναμνήσεις μεγαλώνουν και δημιουργούν δεσμό με Διδύμους μόνο και μόνο για να πραγματοποιήσουν τα παιδικά τους όνειρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot