Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ιχθύς Συναστρία

zwdia-provlima

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ιχθύς

Πρόκειται για συνδυασμό στον οποίο δεν συμμετέχουν δύο αλλά τέσσερις προσωπικότητες. Τόσο η γυναίκα Δίδυμος όσο και ο άντρας Ιχθύς είναι διχασμένες φύσεις.

Ο άντρας Ιχθύς μπορεί να φαίνεται λογικός και γεμάτος κατανόηση τη μια στιγμή και εντελώς παράλογος και ασυνεννόητος την άλλη.

Από την πλευρά της η γυναίκα Δίδυμος δείχνει ενθουσιασμό και δημιουργικότητα τη μια μέρα και κατάθλιψη και απελπισία την άλλη. Το γενικό αποτέλεσμα είναι μια σειρά από παρανοήσεις.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ιχθύς

Χρειάζεται μεγάλη υπομονή και κατανόηση για να ταιριάξει ένα τέτοιο ζευγάρι, μια που είναι και οι δύο άστατοι χαρακτήρες. Αλλοτε συμφωνούν στα πάντα και άλλοτε διαφωνούν και στο παραμικρό.
Στην πραγματικότητα, ο άντρας Ιχθύς είναι μια άστατη προσωπικότητα, που χρειάζεται δίπλα του μια σταθερή γυναίκα για να επιζήσει.

Τη γυναίκα αυτή δεν αντιπροσωπεύει βέβαια η γυναίκα Δίδυμος, που έχει την ίδια ακριβώς ανάγκη, αφού η αστάθεια είναι το κύριο χαρακτηριστικό της. Η μόνη διαφορά τους είναι ότι η αστάθεια του άντρα Ιχθύ εκδηλώνεται στον πρακτικό τομέα, ενώ της γυναίκας Δίδυμου στο διανοητικό. Ο άντρα Ιχθύς ταξιδεύει μόνιμα στα σύννεφα, ενώ η γυναίκα Δίδυμος είναι πιο πρακτική στην καθημερινή ζωή και ασχολείται μόνιμα με μεγάλα διανοητικά προβλήματα.

taro-zodia-76

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ιχθύς

Οι φύσεις τους είναι …τόσο τέλεια διαφορετικές, τα κίνητρά τους τόσο ανεξήγητα στον άλλο, τις περισσότερες φορές… Με μια αρμονική ανταλλαγή του Ήλιου και της Σελήνης στους γενέθλιους χάρτες τους, τα νήματα της συμπάθειας θα τους τραβήξουν κοντά τον ένα στον άλλον. Δίχως τέτοιες πλανητικές πρώτες βοήθειες, ο καθένας τους θα υποφέρει πολλά τραύματα, που θα χρειαστεί πολύς καιρός να τα επουλώσουν.

Χαμένοι σε μια διαρκή αναζήτηση για να βρουν την ταυτότητά τους, ο καθένας γεννημένος κάτω από την επίδραση της δυαδικότητας, σαν να κατοικούν κάτω από την ίδια στέγη τέσσερις άνθρωποι, οι δύο φανερά …και οι άλλοι δύο κλειδωμένοι μέσα, πασχίζοντας να δραπετεύσουν και να κάνουν γνωστούς τους εαυτούς τους. Οι τρυφερές τους στιγμές είναι πιθανό να υπαγορεύονται από τους παρορμητικούς πόθους τους, παρά να αποτελούν ανταπόκριση στα κοινά τους ένστικτα.

taro-tarw

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ιχθύς

Η σεξουαλική τους ζωή είναι επίσης διχασμένη. Ο άντρας Ιχθύς μπορεί να προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση χωρίς να το συνειδητοποιήσει. Ενώ ταυτόχρονα να δείξει σκληρός και άξεστος χωρίς να το θέλει. Η γυναίκα Δίδυμος θα καταλάβει πολύ γρήγορα ότι ο αινιγματικός αυτός άντρας δεν έχει σταθερή απόδοση σο σεξ, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για αυτό. Συχνά, ένα τέτοιο ζευγάρι χρειάζεται ανορθόδοξα σεξουαλικά ερεθίσματα για να δείξει ερωτικό ενδιαφέρον.

Αν δεν δοθεί προσοχή σε αυτό το ευαίσθητο σημείο, η σεξουαλική διαστροφή δεν θα αργήσει να παρουσιαστεί από τις δύο πλευρές.
Γενικά, πρόκειται για έναν αμφίβολο συνδυασμό, που είτε διαλύεται αμέσως και αφήνει ωραίες αναμνήσεις. Η διατηρείται αλλά κάτω από δύσκολες και συχνά αφόρητες συνθήκες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65