Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Αν η γυναίκα Δίδυμος δεν έχει πολύ ανεπτυγμένα τα ελαττώματα της φύσης της μπορεί να γοητευτεί από τον ήρεμο και νοικοκύρη Καρκίνο.

Γοητεύεται από τον ήσυχο χαρακτήρα του, κολακεύεται από τα εύκολα κομπλιμέντα, ικανοποιείται από την αίσθηση του χιούμορ που τον χαρακτηρίζει.

Η κύρια διαφορά τους έγκειται στον τρόπο ζωής. Ο Καρκίνος λατρεύει το σπίτι και την οικογένεια και κατά κανόνα αποφεύγει την πολυκοσμία. Αντίθετα, η γυναίκα Δίδυμος χρειάζεται κοινωνική ζωή και πολλούς θαυμαστές. Ο άντρας Καρκίνος είναι αργός και προσεκτικός στις κινήσεις του.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Εκείνη υπερβολικά δραστήρια, ενθουσιώδης και εγκεφαλική. Εκείνη έχει ανάγκη από χάδια, όχι από μούτρα. Αν κρατήσουν αυτή την υπόσχεση, θα μπορέσουν σιγά-σιγά να διοχετεύουν τις διαθέσεις τους στα ίδια κανάλια, μόλο, που και τότε, θα αντιμετωπίζουν πότε-πότε αδιέξοδα.

Μια γυναίκα Δίδυμος μπορεί να νιώσει φυλακισμένη δίπλα σε έναν τυπικό άντρα Καρκίνο. Κάθε της πρόταση για έξοδο θα αντιμετωπίζεται με απροθυμία για κοινωνικές συναναστροφές και κλείσιμο στο σπίτι. Ένας τόπος συμβιβασμού μπορεί να είναι η μεταμόρφωση του σπιτιού. Με άλλα λόγια, η γυναίκα Δίδυμος μπορεί να μάθει να μην ξεπορτίζει συνεχώς και από την άλλη να ανοίξει ο Καρκίνος άντρας της το σπίτι στους φίλους του, οργανώνοντας πάρτι και κάθε λογής ανάλογες εκδηλώσεις.

taro-zodia-76

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Μια σταθερή ημέρα εξόδου την εβδομάδα είναι επίσης ένα μέτρο που μπορεί να ικανοποιήσει και τους δύο.
Η αλήθεια είναι πως, ενώ ο άντρας Καρκίνος δεν μπορεί να νιώσει την αγάπη της γυναίκας Διδύμου για εξόδους και συναναστροφές, εκείνη, με την κατανόηση που τη χαρακτηρίζει, μπορεί να νιώσει την ανάγκη του για κλείσιμο στο σπίτι, ακόμη και αν δεν είναι πρόθυμη να τη συμμεριστεί.

Η σεξουαλική ζωή ενός τέτοιου ζευγαριού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις παρορμήσεις της στιγμής, γεγονός που προκαλεί συχνά συγχύσεις και παρεξηγήσεις. Συχνά μπορεί να μην ταιριάζουν ποτέ στις σεξουαλικές τους ορέξεις. Άλλοτε να θέλει ο ένας και άλλοτε ο άλλος.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Καρκίνος Συναστρία

Μιας και οι δύο ζούνε σε κόσμο φαντασίας και ονείρου, η σαρκική τους επικοινωνία μπορεί να είναι διεγερτική για εκείνη και γεμάτη εκπλήρωση για εκείνον. Αυτός προσφέρει την αισθησιακή ευαισθησία και τη στοργή –εκείνη τη φαντασία και την ποικιλία. Το κορίτσι Δίδυμος είναι μοναδική να της κατεβαίνουν άξαφνες ιδέες. Μπορεί οι ιδέες της για το πάθος να αλλάζουν διαρκώς.

taro-oroskopio-54

Σπάνια θα είναι ρουτινιάρικος ο έρωτάς τους. Συχνά ο Καρκίνος άντρας εκτιμά τόσο πολύ τη γυναίκα Δίδυμο που αγαπάει, ώστε δεν φαίνεται να μπορεί να αφήνει τον εαυτό του στο ολοκληρωτικό πάθος μαζί της σαν να πιστεύει πως είναι τόσο εύθραυστη όσο ένα λουλούδι που θα μαραθεί.
Θα την αντιμετωπίζει πάντα σαν κυρία. Εκείνη θα είναι καταγοητευμένη από αυτή τη συμπεριφορά και συνήθως συμπεριφέρεται ανάλογα. Όποια και αν είναι η ηλικία αυτής της γυναίκας, είναι πάντα νέα και γεμάτη αναζήτηση, γεμάτη φροντίδα και τρυφερότητα.

Σε γενικές γραμμές, μια γυναίκα Δίδυμος και ένας άντρας Καρκίνος μπορεί να κάνουν καλή παρέα, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην υπερευαισθησία και των δύο αν θέλουν να στεριώσει ο δεσμός τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot