Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Κριός

erwtikes

Μια γυναίκα Δίδυμος θα γοητευτεί πολύ από τον αποφασιστικό, δυναμικό και ανεξάρτητο χαρακτήρα του άντρα Κριού. Στην αρχή θα πιστεύει ότι εκείνος θα φαίνεται να έχει όλα τα στοιχεία που της λείπουν, ενώ παράλληλα θα προσφέρει ερεθίσματα στους τομείς που αυτή έχει ανάγκη.
Ο άντρας Κριός δεν θα αργήσει να γίνει ο αρχηγός του ζευγαριού και θα αποφασίζει για όλα, σε βαθμό που η γυναίκα Δίδυμος θα νιώσει ότι περιορίζεται η ανεξαρτησία της. Η διαφορά των ενδιαφερόντων τους θα γίνει πηγή μόνιμης σύγκρουσης. Ο άντρας Κριός δεν συμμερίζεται το ενδιαφέρον της γυναίκας Διδύμου για την τέχνη και το ίδιο συμβαίνει από την πλευρά της σχετικά με τον αθλητισμό.
Το καλό σε ένα τέτοιο συνδυασμό είναι ότι και τα δύο μέρη ξεσπούν γρήγορα και ξεχνούν το θυμό τους. Όσο βίαιη και αν είναι κάθε τους σύγκρουση, σύντομα τα ξαναφτιάχνουν σαν να μη μεσολάβησε τίποτε.
Η αγάπη του κριού για την περιπέτεια θεωρείται πολύ φυσιολογική από τη γυναίκα Δίδυμο, που πρόθυμα συμμερίζεται κάθε του τρέλα, εξαιτίας του πάθος της να ερευνά και να καταλαβαίνει τα πάντα. Το άγνωστο την τραβάει όσο κι εκείνος.
Στο σεξ ο άντρας Κριός είναι πεζός και εγωιστής, πράγμα που μπορεί να πικράνει τη γυναίκα Δίδυμο. Η τελευταία χρειάζεται διανοητικά ερεθίσματα, που δυστυχώς ένας Κριός δεν μπορεί να της τα προσφέρει. Αν του εκθέσει τα προβλήματά της, αυτός θα τα αντιμετωπίσει με ειρωνεία και σαρκασμό.
Παρά τα αρνητικά στοιχεία, είναι μια σχέση που μπορεί να κρατήσει, ιδιαίτερα αν οι δυο πλευρές ανακαλύψουν κάποια στιγμή τη χαρά της αμοιβαίας προσφοράς.