Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Λέων Συναστρία

zwdia-panselinos

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Λέων Συναστρία

Ο άντρας Λέων είναι σταθερός τύπος, που ξέρει τι θέλει στη ζωή και δεν πολυσκοτίζεται για τις φιλοδοξίες των άλλων, αφού ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του είναι πάντα ο ίδιος του ο εαυτός.

Ωστόσο, στις καλές στιγμές του δεν υπάρχει πιο ευγενικός και πιο γενναιόδωρος εραστής. Αυτές τις στιγμές θα πρέπει να εκμεταλλευθεί η γυναίκα Δίδυμος, που είναι προικισμένη από τη φύση της με διορατικότητα και ικανότητα να καταλαβαίνει τους άλλους.

Και αυτό, γιατί ο εγωιστής και καυχησιάρης Λέων δεν είναι κατά βάθος κακός και διορθώνει πρόθυμα τα βασικά ελαττώματά του.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Λέων Συναστρία

Ο άντρας Λέων θέλει να αναγνωρίζεται σαν κυρίαρχος αλλά όχι και να επιβάλλεται. Θέλει όλη τη δόξα για τον εαυτό του και όλες τις σκοτούρες και τις ευθύνες για τους άλλους. Έτσι, όχι μόνο δεν περιορίζει τη γυναίκα τους στις αδιάκοπες εξόδους της, αλλά τη συνοδεύει όποτε μπορεί και είναι περήφανος για τα πολλαπλά της ενδιαφέροντα. Ο Λέων χαίρεται να έχει δίπλα του μια έξυπνη και όμορφη γυναίκα.

Η γυναίκα Δίδυμος ίσως να περιμένει κάτι περισσότερο από τον ορισμένο αριθμό των λιονταρίσιων μαθημάτων, καθώς αυτός ο άντρας συνεχώς θα της υποδεικνύει τα σφάλματά της, θα της λέει τι σκέφτεται και τι κάνει λάθος, αρχίζοντας από τη δίαιτά της και το ντύσιμό της, ως τις πολιτικές της απόψεις και τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις.

taro-zodia-76

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Λέων Συναστρία

Οι νευρικές εξάρσεις μιας γυναίκας Διδύμου δεν γίνονται εύκολα ανεκτές από τους άλλους άντρες. Ο Λέων όμως τις ανέχεται και τις καταλαβαίνει. Είναι οκνηρός από τη φύση του και έτσι συγχωρεί την περιοδική τεμπελιά της, που ακολουθεί τις περιόδους των εξάρσεων. Και οι δύο δείχνουν αξιοθαύμαστη προσαρμοστικότητα, και αυτό είναι το μυστικό της αρμονικής συμβίωσης.

Η προσαρμοστικότητα παίζει μεγάλο ρόλο και στη σεξουαλική ζωή τους. Ο Λέων ερωτεύεται συνήθως ειλικρινά και δείχνει κατανόηση για κάθε ψυχολογική μεταστροφή της γυναίκας του. του αρέσει να τον θαυμάζουν οι άλλες γυναίκες, αλλά κατά βάθος αγαπάει μόνο μία. Η γυναίκα Δίδυμος καταλαβαίνει απόλυτα την ανάγκη του Λέοντα για γυναικείο θαυμασμό και δεν ζηλεύει, πρώτα-πρώτα γιατί το μυαλό της είναι μόνιμα απασχολημένο με σοβαρότερα πράγματα και ύστερα γιατί και η ίδια έχει άπειρους θαυμαστές.

zodia-astra-tarot

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Λέων Συναστρία

Στον άντρα Λέοντα με την ζεστή καρδιά, το σεξ είναι συνώνυμο με την συγκίνηση και το πάθος. Υπάρχει κάτι το παράξενα απόμακρο στον έρωτα του Διδύμου. Μπορεί να την παρασύρει σεξουαλικά και συναισθηματικά, όμως το μυαλό της θα αρνείται να παραδοθεί απόλυτα στη σεξουαλική εγκατάλειψη. Η ανικανότητα να την κατακτήσει ολοκληρωτικά, μπορεί να τραυματίσει καίρια την εικόνα του ανδρισμού που έχει ο Λέων για τον εαυτό του. Και εκείνη τότε, θα αρχίσει να παραπονιέται πως του λείπει το ενδιαφέρον για το σεξ.

Εκείνη θα πρέπει να θυμάται ότι ο άντρας είναι ένας ιδεολόγος του Σεξ, και να επιστρατεύει την  φαντασία του Ερμή για να εφευρίσκει νέους τρόπους που θα χορταίνουν την πείνα του για ρομαντισμό, σαν μουσική υπόκρουση στη σωματική επαφή τους, αντί να την χρησιμοποιεί για να πετάει μόνη της πάνω σε ένα σύννεφο, τη στιγμή που αυτός έχει μεγάλη ανάγκη να ξέρει πως είναι κοντά του, με ακουμπισμένο το κεφάλι της πάνω στην καρδιά του.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw