Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Παρθένος Συναστρία

zodia

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Στην πρώτη τους γνωριμία, η γυναίκα Δίδυμος θα βρει  στον άντρα Παρθένο όλα όσα της λείπουν. Σταθερότητα, επιμονή, σοβαρότητα.

Εκείνος από την πλευρά του θα βρει μια γυναίκα με πλούσιο πνευματικό κόσμο και σπάνια εξυπνάδα.
Η μαγεία όμως της πρώτης στιγμής περνάει γρήγορα.

Ο συντηρητισμός και η έλλειψη φαντασίας που χαρακτηρίζει τους Παρθένους. Θα κάνει τη γυναίκα Δίδυμο να χάσει το ενδιαφέρον της, και, αν εκείνος επιμείνει, η σύγκρουση δεν θα αργήσει να έρθει.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Από την άλλη μεριά, ο Παρθένος δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τις διανοητικές περιπέτειες της γυναίκας Διδύμου, ούτε τις απότομες μεταβολές της διάθεσής της.

Η γυναίκα Δίδυμος χαρακτηρίζεται από έλλειψη επιμονής και σταθερότητας. Αυτό θα κάνει τον άντρα Παρθένο που δεν μπορεί να προσαρμοστεί να την κατηγορήσει για αστάθεια ακόμη και στα αισθήματά της απέναντί του.

Έτσι, θα προσπαθήσει να την περιορίσει στο σπίτι και τότε θα έρθει η καταστροφή. Γιατί η γυναίκα Δίδυμος μισεί το σπίτι, σιχαίνεται την καθημερινή ρουτίνα και αναζητά τα ενδιαφέροντά της στην ποικιλία των κοινωνικών σχέσεων. Πολύ γρήγορα θα καταλάβει ότι η σιγουριά που της πρόσφερε ο άντρας Παρθένος είναι σε τελευταία ανάλυση μια φυλακή.

zodia-88

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Η σεξουαλική τους σχέση μπορεί να είναι στην αρχή πολύ θερμή, αλλά, καθώς ο άντρας Παρθένος θα θέλει να επαναλαμβάνει διαρκώς το ίδιο πράγμα χωρίς την παραμικρή παραλλαγή. Γρήγορα θα χάσει το ενδιαφέρον της, μια που ο σεξουαλικός της ερεθισμός συνδυάζεται πάντοτε με τον διανοητικό, πράγμα που δεν μπορεί να ικανοποιήσει ο άντρας Παρθένος.

Η Δίδυμη στον έρωτα είναι αέρινη και ανάλαφρη, φίνα και αιθέρια. Μιας και ο άντρας Παρθένος προσαρμόζεται όμορφα στην τέχνη του ανάλαφρου έρωτα. Μπορεί να πετύχει μαζί της εκεί που οι άλλοι θα έχουν αποτύχει, επειδή αρνήθηκαν να παίξουν μαζί της το παιχνίδι της προσποίησης.

Από ένστικτο, θα μπορούσε να νιώσει ψυχικά σίγουρη με αυτόν τον άντρα, και ίσως και οι δύο δώσουν ο ένας στον άλλον μια αίσθηση σιγουριάς. Που θα σχηματίζει μια θέση για την περαιτέρω ανάπτυξη ενός έντονου πάθους μεταξύ τους . Που πιθανό να μην άνθιζε με έναν άντρα που παίρνει το σεξ περισσότερο σοβαρά.

zwdia-taro-astra

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Όμως, το κορίτσι Δίδυμος αποτελείται μερικές φορές όχι μόνο από δύο δίδυμα πρόσωπα, αλλά και από τρία. Και ένας άντρας Παρθένος έχει αρκετά βάσανα να τα βγάλει πέρα με μια γυναίκα. Δεν γεννήθηκε για να έχει χαρέμι –ούτε ένα ταίρι με πολλαπλή προσωπικότητα.

Για να βρει μαζί του την ευτυχία, το κορίτσι Δίδυμος πρέπει πρώτα να αποφασίσει ποια είναι, και έπειτα να παραμείνει δική του για πάντα.
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα συνδυασμό που δεν μπορεί να κρατήσει πολύ. Στις περισσότερες περιπτώσεις το διαζύγιο και ο χωρισμός δεν είναι όχι μόνο αναπόφευκτα αλλά και απαραίτητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia