Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Η διορατικότητα του Σκορπιού μπορεί να ανακαλύψει πολύ γρήγορα όλες τις αρετές, αλλά και όλα τα ελαττώματα μιας γυναίκας Διδύμου.

Έτσι, έχοντας όλα τα χαρτιά στα χέρια του, θα κολακέψει από την πρώτη στιγμή τα προτερήματά της και θα φυλάξει για τον εαυτό του τη γνώση των ελαττωμάτων της, που θα την χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή για να την υποτάξει ή για να την εκδικηθεί.

Συνειδητοποιώντας τον δισυπόστατο χαρακτήρα της, δεν πρόκειται να της αποκαλύψει κανένα στοιχείο από την προσωπικότητά του.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

για ένα πολύ μεγάλο διάστημα θα αντιπροσωπεύει για εκείνη ένα μυστήριο, που φυσικά θα τη γοητεύει. Στη συνέχεια, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν ομαλά. Εκείνος θα ασχολείται με την προσωπική του επιτυχία και εκείνη με τα πολυάριθμα κοινωνικά της ενδιαφέροντα.

Η σύγκρουση προκαλείται κατά κανόνα από τον Σκορπιό, που τα κρατάει όλα μέσα του και αντιμετωπίζει τον κόσμο με καχυποψία. Κάθε εκδήλωση ανεξαρτησίας από μέρους της γυναίκας Διδύμου θα θεωρηθεί προσπάθεια απάτης και θα σημειωθεί στο παθητικό της. Όταν συγκεντρωθούν αρκετά τέτοια στοιχεία θα αρχίσει η επίθεση. Ο Σκορπιός δεν κάνει ποτέ κάτι αν δεν είναι βέβαιος πως θα βγει κερδισμένος.

zodia-zvdia-yy

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Ο συνδυασμός αυτός δεν έχει πολλές ελπίδες ευτυχίας, λόγω του ύπουλου χαρακτήρα του Σκορπιού, του φθόνου και της ζήλειας που τον χαρακτηρίζει. Ο Σκορπιός θα προσπαθήσει να υποτάξει τη γυναίκα Δίδυμο και να την προστατεύσει από τις κοινωνικές της σχέσεις, που τις θεωρεί επικίνδυνες. Εκείνη, όμως, έχει ανάγκη από τον κόσμο και δεν μπορεί να φυλακιστεί κοντά στο Σκορπιό.

Μιας και ο Δίδυμος είναι Ζώδιο Μεταβλητό, εκείνη διαθέτει μια τέλεια προσαρμοστικότητα, που την βοηθάει να τα βγάζει πέρα με τις διακυμάνσεις σκηνών και συναισθημάτων, και θα της χρειαστεί σίγουρα να την επιστρατεύσει με αυτόν τον άντρα.

zwdia-765

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Το σεξ είναι για αυτόν το Μυστικό της ίδιας της ζωής. Το πρόβλημα είναι ότι το σεξ δεν είναι το Μυστικό της Ζωής για τη γυναίκα Δίδυμο. Η συμπεριφορά της είναι πειραματική, και τα βαθύτερα μυστικά της ερωτικής ένωσης έρχονται δεύτερα. Και όμως η αδιαφορία της θα μπορούσε να προξενήσει στον άντρα Σκορπιό περισσότερο ενδιαφέρον, μια συνεχή πρόκληση για να της αποδείξει πως το σεξ και ο Θεός συναντιούνται.
Στις σεξουαλικές σχέσεις όλα πάνε μια χαρά στη αρχή, μια που ο Σκορπιός είναι φιλήδονη προσωπικότητα που του αρέσουν τα σεξουαλικά παιχνίδια. Το κακό όμως είναι πως δεν θα αργήσει να φέρει και στο κρεβάτι τα προβλήματα που δημιουργεί η ζήλεια και η καχυποψία του.

Αν η ίδια έχει τη Σελήνη, ή τον Ωροσκόπο της στον Σκορπιό, αν ναι, αυτοί οι δύο θα είναι υπέροχα ευτυχισμένοι, κάνοντας τους φίλους και συγγενείς να προβληματίζονται έτσι που θα βλέπουν απλώς τις επιφανειακές διαφορές ανάμεσά τους.

Για όλους αυτούς τους λόγους είναι καλύτερα να αποφεύγεται ένας τέτοιος δεσμός. Η λέξη κλειδί είναι επιθυμία. Η έντονη επιθυμία –να ανακαλύπτουν εκ νέου, και να διατηρούν την ίδια λαμπρότητα που υπήρχε στην αρχή του έρωτά τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra