Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ταύρος

Οι ρομαντικές και καλλιτεχνικές τάσεις και των δύο ζωδίων μπορεί να φέρουν κάποια στιγμή τη γυναίκα Δίδυμο στο δρόμο του άντρα Ταύρου. Στις συζητήσεις θα τα πάνε πολύ καλά. Όταν όμως φτάσουν στην πράξη ή, με άλλα λόγια, στο ενδεχόμενο μιας συμβίωσης, τότε τα πράγματα αλλάζουν.
Ο άντρας Ταύρος είναι συντηρητικός και νοικοκύρης, που του αρέσει το σπίτι, η οικογένεια και τα παιδιά. Η γυναίκα Δίδυμος μισεί την οικογενειακή ατμόσφαιρα, περιφρονεί το σπίτι και βλέπει τα παιδιά περισσότερο σαν παιχνίδια. Έτσι η σύγκρουση θα είναι μοιραία.
Η γυναίκα Δίδυμος θα κατηγορήσει τον άντρα Ταύρο ότι δεν βλέπει πέρα από τη μύτη του, ενώ εκείνος θα φροντίζει για την οικογένειά του, και ο Ταύρος θα την κατηγορήσει για επιπολαιότητα, ενώ εκείνη θα συναρπάζεται με κάποιο πνευματικό πρόβλημα, που φυσικά δεν έχει σχέση με την οικογενειακή ζωή.
Ο άντρας Ταύρος θέλει μια σύντροφο στο σπίτι του. δεν είναι αυταρχικός ούτε αντιφεμινιστής. Απλώς πιστεύει στο νοικοκυριό. Η γυναίκα Δίδυμος έχει άλλα ενδιαφέροντα.
Στις σεξουαλικές τους σχέσεις, οι δυο αυτοί αντίθετοι χαρακτήρες ταιριάζουν θαυμάσια. Ο φιλήδονος Ταύρος μπορεί να προσφέρει τα πνευματικά ερεθίσματα που έχει ανάγκη η γυναίκα Δίδυμος για να λειτουργήσει ερωτικά. Το πρόβλημα, όμως, αρχίζει από τη στιγμή που θα σηκωθούν από το κρεβάτι.
Αν η γυναίκα Δίδυμος δεν μπορέσει να συνδυάσει τις κοινωνικές της απαιτήσεις με τη φροντίδα του νοικοκυριού της, είναι καλύτερα να μη διαλέξει για σύζυγο έναν άντρα Ταύρο.