Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Τόσο η γυναίκα Δίδυμος όσο και ο άντρας Τοξότης χρειάζονται την προσωπική τους ανεξαρτησία, με τη διαφορά ότι τη βλέπουν διαφορετικά ο καθένας. Εκείνος θέλει να νιώθει ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει σε κάθε στιγμή, ενώ εκείνη συγκινείται μόνο από την παραβίαση των απαγορεύσεων.

Σε πολλά πράγματα, ο Τοξότης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος. Διαθέτει εξαιρετική διορατικότητα και ζεστασιά, είναι ευγενικός και εύγλωττος.

Ακούγοντας τον να μιλάει για τα ιδανικά του, γεμάτος ενθουσιασμό, το ξύπνιο κορίτσι Δίδυμος ζει μια εξαιρετική εμπειρία. Για να ερωτευτεί πρέπει να νιώθει γοητευμένη στο μυαλό της.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Αν αυτός δεν ανταποκριθεί σε όλες τις απαιτήσεις της σαν εραστής, ή σύζυγος, ε, το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι κανείς άλλος ποτέ δεν θα βρεθεί να ανταποκριθεί.

Ο άντρας Τοξότης είναι αξιολάτρευτος εραστής, γεμάτος χιούμορ και τρυφερότητα για τη γυναίκα που αγαπάει. Κατά κανόνα γοητεύει τις γυναίκες Διδύμους με το δημιουργικό πνεύμα, τη διορατικότητα και την ακτινοβολία της προσωπικότητάς του. στην κοινωνική ζωή, ο συνδυασμός αυτός πηγαίνει πολύ καλά.

Από τη στιγμή όμως που θα βρεθούν μόνοι δεν ξέρουν τι να πουν και γρήγορα αποκτούν τη συνήθεια είτε να βυθίζονται σε βαθιά κατάθλιψη ή να αποφεύγουν με κάθε θυσία να μείνουν μόνοι.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Αυτοί οι δύο, σεξουαλικά, μπορούν ίσως να φτάσουν σε μια σπάνια αρμονία στην κοινή τους εμπειρία στο σεξ. Γιατί η κορυφαία έννοια του έρωτα είναι η ολοκλήρωση μιας έντονης επιθυμίας να ενωθείς με το άλλο πρόσωπο. Αυτοί οι δύο μπορεί να πετύχουν σε μεγάλο βαθμό, καθώς το σεξ ανάμεσά τους στηρίζεται πάντα στην πρωταρχική αμοιβαία ανάγκη τους να γίνουν ένα. Ως εκ τούτου, να γίνουν ένα πιο ολοκληρωμένο πρόσωπο.

Ο Τοξότης θα ενδιαφερθεί για τη γυναίκα Δίδυμο από την πρώτη στιγμή και θα της παρουσιαστεί μέσα στο κοινωνικό πλαίσιο σαν ιδανικός σύντροφος. Δεν θα της επιβάλει περιορισμούς και θα συμμεριστεί την αγάπη της για την ανεξαρτησία. Ταυτόχρονα όμως, θα διατηρήσει τα ίδια προνόμια για τον εαυτό του . Θα εξακολουθήσει να ρίχνεται σε όποια γυναίκα βρεθεί μπροστά του, αρχίζοντας από τις φίλες της.

zwdia shmera

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Είναι σπάνιο για αυτούς τους δύο να αγαπούν δίχως να υπάρχει στη σχέση τους αρκετή ένταση όσο εξαιρετικές και να είναι οι όψεις Σελήνης-Ηλίου ανάμεσά τους. Ο Δίδυμος μπορεί να δώσει μεγάλη χαρά στον Τοξότη. Και αυτός; Τι μπορεί αυτός να της δώσει; Μπορεί να της προσφέρει το δώρο να την κάνει να χαλαρώσει λίγο τους ρυθμούς της. Να την προστατέψει με τις μεγαλύτερες φτερούγες του, γιατί αρέσει στον Τοξότη να πετάει, με τη φαντασία του-ψηλά, όσο φτάνουν τα βέλη του.

Η γυναίκα Δίδυμος και ο άντρας Τοξότης αποτελούν ένα πολύ παράξενο ζευγάρι. Γεμάτο ακτινοβολία μπροστά στον κόσμο, γεμάτο σιωπή στις προσωπικές τους επαφές. Στο σεξ συμφωνούν, αλλά διατηρούν τις καλύτερες επιδόσεις τους για τις εξωσυζυγικές μικροπεριπέτειες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy