Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Υδροχόος Συναστρία

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Υδροχόος Συναστρία

Ο άντρας Υδροχόος σκέφτεται αποκλειστικά πώς να διορθώσει και να αναμορφώσει τον κόσμο. Έτσι, θα ακούσει πρόθυμα κάθε τρελή επαναστατική ιδέα της γυναίκας Διδύμου.

Με τον ίδιο τρόπο, εκείνη θα βρει μια μόνιμη πηγή διανοητικών ερεθισμάτων στην πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητά του.

Και οι δύο είναι άτομα που χρειάζονται κοινωνικές συναναστροφές και πρόθυμο ακροατήριο. Μπορούν, λοιπόν, να περνούν ατέλειωτες ώρες καταστρώνοντας σχέδια, αναπτύσσοντας προγράμματα, αναθεωρώντας καταστάσεις.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Υδροχόος Συναστρία

Από πρακτική άποψη, βέβαια, ένας τέτοιος δεσμός οδηγεί σε οικονομικό χάος, αφού κανείς από τους δύο δεν είναι σε θέση να φροντίσει το σπίτι. Ασχολούνται μόνιμη με τα προβλήματα των άλλων και προπάντων με τη μεταμόρφωση του κόσμου. Ο ιδανικός όμως σύντροφος για κάθε λογής τρέλα δεν μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα Δίδυμο σε μια δύσκολη στιγμή. Τη στιγμή ακριβώς που θα τον χρειάζεται, εκείνος θα είναι απασχολημένος με κάποιο μεγαλεπήβολο σχέδιο.

Απασχολημένοι και οι δύο με διανοητικά προβλήματα μπορεί να μη δώσουν ποτέ μεγάλη σημασία στη σεξουαλική τους σχέση. Το γεγονός αυτό δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. Ύστερα όμως από αρκετό καιρό, η γυναίκα Δίδυμος θα αρχίσει νιώθει πως κάτι δεν πάει καλά στο δεσμό της, χωρίς να καταλαβαίνει τι.

taro-zodia-76

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Υδροχόος Συναστρία

Αυτοί οι εραστές έχουν μια πολύ αυξημένη πιθανότητα να ανακαλύψουν πως είναι Αδελφές Ψυχές, ιδιαίτερα δε αν υπάρχει ανάμεσα στα ωροσκόπιά τους μια αρμονική όψη Σελήνης-Ήλιου. Μα και χωρίς αυτήν, ή και με μια αρνητική όψη ανάμεσα στους ατομικούς Φωτοδότες κατά τη γέννηση, θα βρουν πως έχουν μεταξύ τους περισσότερα κοινά σημεία από όσα έχουν με ανθρώπους που γνωρίζουν και οι δύο.
Το σεξ δεν είναι και τόσο σπουδαία υπόθεση για αυτόν τον άντρα και για αυτή τη γυναίκα.

Δεν είναι όμως ούτε ασήμαντη, ωστόσο δεν παίζει τον κύριο ρόλο στη σχέση τους. Τα ταιριασμένα ζευγάρια των Διδύμων-Υδροχόων χαίρονται τη σωματική τους επικοινωνία σαν έκφραση του έρωτά τους, σαν τα παιδιά που παίζουν κρυφτό.

Όπως και να έχει το θέμα, η ερωτική τους πράξη, όταν θα ολοκληρώνεται είναι πιθανότερο να είναι ευχάριστη και στους δύο, παρά να αποτελεί πηγή έντασης. Κατά κάποιο παράξενο τρόπο, αυτοί οι δύο δεν προλαβαίνουν ο ένας τις επιθυμίες του άλλου.

zwdia shmera

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Υδροχόος Συναστρία

Εφόσον ο άντρας Υδροχόος βεβαιώνεται ότι δεν χάνει τίποτα, μπορεί να είναι απόλυτα πιστός σε μια γυναίκα. Το πρόβλημα του με τους Διδύμους είναι ότι μερικές φορές έχει την εντύπωση ότι έχει να κάνει με δύο γυναίκες. Λέω πως θα μπορεί να είναι πιστός και στις δύο. Οι γυναίκες Δίδυμοι φλερτάρουν έντονα. Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Όμως δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα μαζί τους, μιας και ο Υδροχόος δεν είναι συνήθως ο τύπος που θα κάνει το φυλλαράκι δέντρο αναφορικά με τη ζήλια. Τα ανώδυνα φιλικά φλερτ ούτε καν θα τα αντιληφθεί.

Το μόνο πράγμα που ο άντρας αυτός θα απαιτεί από αυτήν θα είναι η αλήθεια. Είναι όμως και το μοναδικό πράγμα που δεν θα μπορέσει να της αποσπάσει ποτέ. Σε γενικές γραμμές, είναι ένας καλός συνδυασμός, με περισσότερη πνευματική παρά σωματική επαφή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65