Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ζυγός Συναστρία

ωροσκοπιο

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Στο συνδυασμό αυτόν υπάρχει ομοιότητα στον ψυχικό κόσμο και στα πνευματικά ενδιαφέροντα, γιατί και οι δύο ανήκουν στα ζώδια του αέρα.

Και οι δύο αγαπούν πολύ τις κοινωνικές εκδηλώσεις, την προσωπική ελευθερία και τα πνευματικά παιχνίδια. Επίσης σιχαίνονται εξίσου το σπίτι και το νοικοκυριό.

Τα κοινά σημεία επαφής ενός τέτοιου ζευγαριού βρίσκονται σίγουρα έξω από το σπίτι. Κανείς από τους δυο δεν έχει όρεξη να φροντίσει το νοικοκυριό ή να ασχοληθεί με τα καθημερινά προβλήματα. Όλα αυτά είναι πολύ ωραία, φτάνει κανείς από τους δύο να μην περιμένει από τον άλλο να φροντίσει για τις καθημερινές ανάγκες.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Η σεξουαλική τους ένωση δεν θα είναι τόσο παμφάγα όσο είναι ανάμεσα σε δύο Ζώδια της Φωτιάς, ή της Γης, μα θα είναι δροσιστική σαν καλοκαιρινή καταιγίδα, με πλήθος αστραπόβροντα. Είναι και οι δύο του αέρινοι, σκέτο πνεύμα, γιατί ζουν πρωταρχικά με το μυαλό, και όχι με τα αισθήματά τους.

Ίσως λοιπόν να λείπει το εκρηκτικό πάθος, όμως δική τους μπορεί να είναι η απόλυτη γαλήνη και η ηρεμία μιας βαθιάς τρυφερής ένωσης. Το σεξ, είναι πολύ σημαντικό για αυτό το ζευγάρι, όχι όμως το πρώτο στην ζυγαριά της ευτυχίας τους. Ο ρομαντικός έρωτας είναι εξίσου αναγκαίος, ίσως ακόμη πιο επιθυμητός, και από τους δύο, και σχηματίζει την αληθινή βάση για την αρχική έλξη ανάμεσά τους.

taro-tarw

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Αυτοί οι δύο θα παίζουν εναλλάξ τον ενεργητικό και τον παθητικό ρόλο στην σεξουαλική τους επαφή. Και οι δυο τους θα περάσουν από την παθητικότητα στην ενεργητικότητα, από τον αντρισμό στη θηλυκότητα, με κάποιον παράξενο τρόπο που θα κάνει τις σεξουαλικές τους εμπειρίες μια συνεχώς ανανεόμενη και ωστόσο αρμονικά συγχωνευμένη ικανοποίηση. Η χημεία ανάμεσα σε δύο Ζώδια του Αέρα είναι ομιχλώδης, διανοητική και ποικίλη –δεν είναι γήινη, παθιασμένη και αισθησιακή.

Ο ερωτικός δεσμός με ένα Ζυγό είναι οπωσδήποτε όμορφος. Κανείς άλλος δεν θα δείξει τόση τρυφερότητα σε μια γυναίκα Δίδυμο, κανείς άλλος δεν θα της δώσει τόσα πνευματικά ερεθίσματα, κανείς άλλος δεν θα της πει τόσο όμορφα λόγια. Μόνο που θα πρέπει να ξέρει πως ο αδιόρθωτος αυτός γυναικάς λέει τα ίδια λόγια και με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις γυναίκες.

taro-zodia-76

Γυναίκα Δίδυμος – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Ένα σοβαρό επίπεδο διαφωνίας σε αυτή τη σχέση του Αέρα, θα είναι η τάση του άντρα Ζυγού να ζυγίζει και να κρίνει τα πράγματα, τους ανθρώπους και τις καταστάσεις στην σωστή προοπτική και ισορροπία, ψυχρά και λογικά, με ένα παράξενο είδος απόστασης, άδειο από κάθε αλλόκοτη ιδέα. Αυτή η πλευρά της φύσης του όχι μόνο συγκρούεται με την έμφυτη αισιοδοξία και πίστη του.Μα και με τη δική της τάση να βλέπει όλα αυτά τα πράγματα, όχι όπως είναι, μα όπως θα έπρεπε να είναι.

Αν μια γυναίκα Δίδυμος δείξει κατανόηση στην αστάθεια του άντρα Ζυγού και αν εκμεταλλευτεί προς όφελός της την ανεξαρτησία που θα της προσφέρει, τότε μπορεί να ζήσει καλά μαζί του και να μην τον βαρεθεί ποτέ.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65