Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Αιγόκερως

ζωδια-zodia

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Αιγόκερως

Ο άντρας Αιγόκερως αφοσιώνεται από πολύ νέος στην καριέρα του και η γυναίκα Καρκίνος θα πρέπει να είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει με κάθε μέσο.

Από τη φύση της η γυναίκα Καρκίνος θεωρεί φυσικό να συμπαραστέκεται στον αγαπημένο της, αλλά θέλει και εκείνος να της εκδηλώνει με κάθε τρόπο την αγάπη του. Ο Αιγόκερως όμως γενικά δεν έχει καιρό να ασχοληθεί με τέτοια πράγματα.

Παρά τη δυσκολία του να εκφράσει τα αισθήματά του, ο άντρας Αιγόκερως είναι πιστός και δουλεύει σκληρά για να συντηρήσει την οικογένειά του. Αν και της δημιουργεί ένα συναισθηματικό κενό, η συμπεριφορά του στα πρακτικά ζητήματα είναι άψογη.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Αιγόκερως

Κάθε γυναίκα Καρκίνος ψάχνει κρυφά για έναν κουβαλητή, και σίγουρα αυτός είναι ο Αιγόκερως. Είναι πάντα φιλόδοξος, (όσο και εκείνη) και συνήθως πετυχαίνει. Πραγματικά, αποτελεί συχνά την προσωποποίηση του καθετί που θα ήθελα αυτή να είναι, αλλά δεν μπορεί –γιατί είναι ευάλωτη.

Και από την άλλη, εκείνη αντιπροσωπεύει για το Αγριοκάτσικο όλες τις ιδιότητες της Σελήνης, που μέσα του θα ήθελε να τις ονομάσει δικές του, αλλά δεν μπορεί –γιατί είναι αρκετά ευάλωτος.

Ένας άντρας Αιγόκερως μπορεί να είναι συντηρητικός, αλλά και κυριαρχικός σε υψηλό βαθμό. Το κορίτσι Καρκίνος δεν έχει αντίρρηση για την πρώτη ιδιότητα, μιας και είναι μάλλον συντηρητική και η ίδια.

zodia-zvdia-75

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Αιγόκερως

Όσο για να αφεθεί να κυριαρχήσει κάποιος πάνω της, δεν θα το ανεχτεί σε καμία σχέση –πλην του έρωτα. Είναι συντηρητικός, όσον αφορά το γάμο. Πιστεύει πρωταρχικά πως η θέση της γυναίκας είναι στο σπίτι.

Μια γυναίκα Καρκίνος θα προσαρμοστεί πιο εύκολα από  κάθε άλλη γυναίκα στην εσωστρέφεια του άντρα Αιγόκερου, στην τάση του να «φροντίζει για υποθέσεις» και να κάνει ό,τι νομίζει πρακτικό. Ίσως όμως να μην προσαρμοστεί τόσο καλά στην έλλειψη ενθουσιασμού που θα δείχνει απέναντι σε κάθε είδους αλλαγή. Μιας και κυρίαρχος πλανήτης της είναι το μεταβαλλόμενο φεγγάρι έχει ανάγκη από μερικές αλλαγές πότε-πότε στη ζωή της, και από ανάπαυλες ταξιδιού.

zwdia

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Αιγόκερως

Η δύναμη και η αξιοπιστία, η σταθερότητα του Κρόνειου έρωτά του, θα της επιτρέψει να ηρεμεί στην αγκαλιά του. Δίχως το φόβο ότι θα πληγωθεί, ένα φόβο που θα την πλημμύριζε ίσως με έναν λιγότερο αξιόπιστο εραστή ή σύζυγο. Αυτός μπορεί να της εξασφαλίσει τη συναισθηματική σιγουριά που χρειάζεται, ενώ αυτή εξασφαλίζει την λεπτότητα και το ρομαντισμό που τόσο χρειάζεται εκείνος. Και το λείπει… Υστερα από λίγο, με αρκετά πάρε-δώσε τέτοιου είδους, ο σωματικός τους έρωτας θα γίνει ένα γερό και ανθεκτικό σκοινί που θα τους δένει.

Η σεξουαλική σχέση δεν παίζει μεγάλο ρόλο σε ένα τέτοιο ζευγάρι. Ο άντρας Αιγόκερως δεν διστάζει να μεταφέρει τα επαγγελματικά του προβλήματα στο συζυγικό κρεβάτι, αδιαφορώντας για τις συναισθηματικές απαιτήσεις της γυναίκας Καρκίνου. Αν αυτή δεχθεί να ανταλλάξει την συναισθηματική ικανοποίηση με τα υλικά αγαθά, δεν θα της λείψει ποτέ τίποτα στη ζωή της.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot