Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Δίδυμος

zwdia-anixi

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Δίδυμος

Η κοινωνικότητα και η γοητεία του άντρα Διδύμου είναι αρκετές για να κατακτήσουν μια γυναίκα Καρκίνο και να την κάνουν να τον ερωτευτεί βαθιά.

Κατά βάθος, ωστόσο, δεν θα αργήσει να νιώσει πως διαφέρει πολύ από αυτόν τον ανήσυχο άντρα.
Με τον καιρό, οι διαφορές τους θα φανούν περισσότερο.

Ο άντρας Δίδυμος καταλαβαίνει την ανάγκη της γυναίκας Καρκίνου για ηρεμία και οικογενειακή γαλήνη, αλλά δεν μπορεί να της την προσφέρει. Χρειάζεται συνεχώς νέα ερεθίσματα και ασχολείται συνεχώς με μεγάλα και δύσκολα προβλήματα, προκειμένου να ικανοποιήσει το ανήσυχο πνεύμα του.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Δίδυμος

Η φαντασία και οι άλλες διανοητικές ικανότητες του Διδύμου δεν έχουν όρια. Για αυτό το λόγο, συχνά εκνευρίζεται από το συντηρητισμό της γυναίκας Καρκίνου και την ανικανότητά της να δει πέρα από τη μύτη της.

Είναι συναισθηματικός όσο και εκείνη, αλλά με θετικά συναισθήματα, ενώ εκείνη έχει την τάση να δραματοποιεί τα πάντα και περιμένει πάντα την καταστροφή. Ο παραλογισμός της τον εξοργίζει.
Ο άντρας Δίδυμος είναι πιστός όσο καιρό η γυναίκα που αγαπά του προκαλεί το ενδιαφέρον.

chartomanteia-44

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Δίδυμος

Διαφορετικά, αναζητά τα ερεθίσματα που χρειάζεται σε άλλες γυναίκες, και αυτό είναι αρκετό για να φέρει τη γυναίκα Καρκίνο στα όρια της απελπισίας.

Ο Δίδυμος, από σεξουαλική άποψη, είναι άστατος. Άλλοτε μπορεί να δείξει συναρπαστική ευαισθησία, και άλλοτε να μείνει αδιάφορος και ψυχρός, απασχολημένος με κάποιο μεγάλο πνευματικό πρόβλημα. Είναι πολύ δύσκολο για τη γυναίκα Καρκίνο να τον κρατήσει κοντά της, τη στιγμή που ο νους του βρίσκεται αλλού.
Γενικά, είναι μια δύσκολη σχέση, που χρειάζεται μεγάλο κόπο και προσπάθεια για να στεριώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11