Γυναίκα Καρκίνος-Άντρας Ιχθύς

Γυναίκα Καρκίνος-Άντρας Ιχθύς

Είναι ένας συνδυασμός ανάμεσα σε δυο άτομα με πολλά κοινά σημεία. Ο άντρας Ιχθύς και η γυναίκα Καρκίνος έχουν πολύ στενές σχέσεις με το συναίσθημα, το ένστικτο, το όνειρο, τη φαντασίωση.

Ποτέ δεν θα καταλάβουν λογικά ο ένας τον άλλο, αλλά η συναισθηματική τους επαφή είναι σίγουρη. Οι άνθρωποι αυτοί επικοινωνούν με τα νοήματα, με τις κινήσεις, με τις παράλογες εκφράσεις.

Όσο και αν αυτό φαίνεται παράξενο, οι δυο τους βρίσκονται σε πολύ στενή επαφή, γιατί ακολουθούν το συναίσθημα.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος-Άντρας Ιχθύς

Η γυναίκα Καρκίνος είναι υπερευαίσθητη και της αρέσει να εμφανίζεται σαν θύμα της κοινωνίας. Ο άντρας Ιχθύς λατρεύει τα ανυπεράσπιστα πλάσματα και αισθάνεται την ανάγκη να τα αγκαλιάζει με στοργή και να τα προστατεύει.

Βέβαια, σαν διχασμένη προσωπικότητα ο άντρας Ιχθύς περνάει ξαφνικά από τη χαρά στη λύπη, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Στις στιγμές όμως της κατάθλιψής του θα βρει την πρόθυμη συμπαράσταση της γυναίκας Καρκίνου, που της αρέσει να δραματοποιεί τα πάντα.

Ο άντρας Ιχθύς χρειάζεται αγάπη και φροντίδα. Η γυναίκα Καρκίνος ικανοποιείται προσφέροντας μια τέτοια αγάπη και φροντίδα αρκεί να βρίσκει ανταπόκριση. Έχει ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο και δεν θα διστάσει να δει τον άντρα της σαν ένα δυστυχισμένο παιδάκι που χρειάζεται αγάπη και προστασία.

zodia-zvdia-75

Γυναίκα Καρκίνος-Άντρας Ιχθύς

Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να κοιμάται μαζί ολόκληρες βδομάδες χωρίς να σκέφτεται το σεξ, μόνο και μόνο επειδή και στους δύο αρκεί η ζεστή αγκαλιά. Όταν, όμως, αποφασίσουν να κάνουν έρωτα, έχουν ανάγκη από σεξουαλικές φαντασιώσεις. Έτσι, στην επαφή τους καλλιεργούν ο ένας τα όνειρα του άλλου και καταφέρνουν να περάσουν υπέροχες στιγμές.

Στη σεξουαλική τους ένωση, απολαμβάνουν τη σπάνια χαρά, όχι απλώς του να δίνεις, ή να παίρνεις, αλλά της ανταλλαγής του δώρου της αμοιβαίας ικανοποίησης. Επειδή λοιπόν αισθάνονται μεταξύ τους τόσο κοντά- ακόμα και τηλεπαθητική επικοινωνία μπορούμε να πούμε πως υπάρχει ανάμεσά τους- το πάθος μετατρέπεται μετά σε απίστευτη γαλήνη και ηρεμεί τους φόβους τους.

zwdia-taro-astra

Γυναίκα Καρκίνος-Άντρας Ιχθύς

Πρέπει να θυμούνται πόσο πολύ χρειάζονται ο ένας τον άλλον, και να έχουν επίγνωση της αδιανόητης πιθανότητας να χάσουν τη σιγουριά της ιδιότυπης ανεξαρτησίας τους.
Πρόκειται για ένα σταθερό και όμορφο συνδυασμό, που κινδυνεύει μόνο από εξωτερικούς παράγοντες.

Με άλλο λόγια, αφού και οι δύο ζουν στον κόσμο του ονείρου, κάποιος θα πρέπει να φροντίζει για τα πεζά καθημερινά πράγματα, και αυτός ο κάποιος δεν υπάρχει. Συχνά τέτοια ζευγάρια κατευθύνονται από δυναμικούς γονείς ακόμη και σε αρκετά μεγάλη ηλικία.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy