Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Καρκίνος

astra_sex_590_b

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Καρκίνος

Είναι φυσικό για δύο ρομαντικά και συναισθηματικά άτομα να μπορούν να δημιουργήσουν έναν αρμονικό δεσμό. Ωστόσο, η υπερβολικά ευαισθησία μπορεί να τους βλάψει.

 

Κάθε ασυλλόγιστη κίνηση ή λέξη του ενός θα δημιουργήσει ψυχικά τραύματα στον άλλο. Θα κρυώνουν συνεχώς τον πόνο τους και θα θυσιάζονται για το καλό της οικογένειας, χωρίς η θυσία τους να βρίσκει ανταπόκριση γιατί και ο άλλος είναι Καρκίνος και θεωρεί θύμα τον εαυτό του.

Η κατάσταση αυτή μπορεί να αποτελέσει μόνιμη τραγωδία. Οι Καρκίνοι έχουν φοβερή μνήμη και έτσι σε κάθε τους ξέσπασμα θα αναφέρονται σε όλα τα προηγούμενα σφάλματα του συντρόφου τους, ακόμη και αν δεν πρόκειται για σφάλματα, αλλά για παρεξηγήσεις.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Καρκίνος

Αυτοί οι δύο προτιμούν πραγματικά –και έχουν ανάγκη- τη ζεστασιά και την προστασία μιας σχέσης κοινωνικά αποδεκτής και νομικά σταθεροποιημένης.

Οι Καρκίνοι, όταν ζουν μαζί, έχουν την κακή συνήθεια να αναφέρονται διαρκώς στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να αδιαφορούν για το παρόν. Δεν ενεργούν ανάλογα με τις απαιτήσεις της στιγμής, αλλά σύμφωνα με τις παραδόσεις.

Είναι άνθρωποι που σκέφτονται μόνο τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν, χωρίς να τους ενδιαφέρει ο λόγος. Αν αναγκαστούν να κάνουν κάτι που δεν πρέπει, νιώθουν δυστυχισμένοι.

taro-zodia-76

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Καρκίνος

Στον τομέα των πιθανών προβλημάτων, οι συναισθηματικές κρίσεις θα είναι πρώτες στη λίστα. Και οι δύο τους κλαίνε και χτυπιούνται δεόντως, για αληθινές ή ψεύτικες προσβολές που δέχονται από τον σύντροφό τους, για τη χαμένη παιδική τους ηλικία και μερικές φορές, χωρίς λόγο.

Συνήθως αποφεύγουν τους καυγάδες για να μην πληγώσουν τον άλλο και εξακολουθούν με πείσμα ακόμη και την πιο αρρωστημένη σχέση. Αν ξεσπάσει κάποιος καυγάς δεν διαρκεί πολύ γιατί και οι δύο είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν. Η αυτοκαταπίεση τους όμως δημιουργεί πικρία, που οφείλεται στις αδικαιολόγητες υποχωρήσεις.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Καρκίνος

Στο σεξουαλικό τομέα οι Καρκίνοι σπάνια συμφωνούν, γιατί μεταφέρουν τον συναισθηματικό τους κόσμο παντού, ακόμη και στο κρεβάτι. Έτσι, κάνουν έρωτα επειδή πρέπει να το κάνουν ή για να δώσουν ευχαρίστηση στον άλλο. Οι ίδιοι, άντρες και γυναίκες, αρέσκονται περισσότερο στις φαντασιώσεις.

Όταν αυτοί δύο συναντηθούν για πρώτη φορά, οι πρώτες ερωτικές τους αντιδράσεις θα είναι ίσως η προφύλαξη και η συστολή. Μια οικονομική κρίση μπορεί να επηρεάσει άσχημα την ερωτική τους ζωή, καθώς επίσης και το συναίσθημα ότι δεν τους εκτιμούν, μπορεί να θαμπώσει το πάθος τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy