Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Κριός

zwdia-krios-erwtikes

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Κριός

Ο άντρας Κριός είναι τόσο δυναμικός και αποφασιστικός, ώστε από τη στιγμή που θα δείξει το ενδιαφέρον για μια γυναίκα Καρκίνο, εκείνη θα μπλέξει στα δίχτυα του. Βέβαια, στην αρχή θα τη γοητεύσει και θα ζήσει σαν σε όνειρο.

Δεν θα περάσει όμως πολύς καιρός για να καταλάβει τις τεράστιες διαφορές του χαρακτήρα τους. Ο άντρας Κριός αναζητά διαρκώς νέα ενδιαφέροντα και καινούριες περιπέτειες.

Η γυναίκα Καρκίνος, αντίθετα, ζητάει την ήσυχη ζωή και την οικογενειακή γαλήνη. Μοιραία, λοιπόν, θα έρθει η σύγκρουση.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Κριός

Η γυναίκα Καρκίνος δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις μεταβολές αυτού του άντρα, της είναι αδύνατο να συμμεριστεί τον επιπόλαιο ενθουσιασμό του για πράγματα που, όχι μόνο δεν την αφορούν, αλλά πολλές φορές της είναι και αντιπαθητικά, και ακόμη θυμώνει με την επιπολαιότητά του.

Ο άντρας Κριός δεν ανέχεται τη συντηρητική φύση της γυναίκας του, τη θέλει σύντροφο στις περιπλανήσεις του και όχι δεσμοφύλακα στη φυλακή που αντιπροσωπεύει για αυτόν το σπίτι.

Για να πετύχει ένα τέτοιο ζευγάρι και να είναι αρμονικές οι σχέσεις του, θα πρέπει η γυναίκα Καρκίνος να βγει από το οικογενειακό της περιβάλλον και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

zwdia

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Κριός

Ενώ ο άντρας Κριός θα πρέπει να περιορίσει τις παρορμήσεις του και να καταπολεμήσει την έμφυτη επιπολαιότητά του. όλα αυτά είναι πολύ δύσκολα και για τους δύο.
Από σεξουαλική πλευρά είναι τελείως αταίριαστοι. Ο άντρας Κριός είναι εγωιστής στον έρωτα. Καθόλου ρομαντικός, ελάχιστα τρυφερός και συχνά βίαιος και αδιάφορος για το αν ικανοποιεί ή όχι τη γυναίκα του.

Η γυναίκα Καρκίνος, από την άλλη μεριά, χρειάζεται πολλή στοργή και τρυφερότητα, πράγματα που δεν μπορεί να της προσφέρει ο Κριός. Αν φερθεί παθητικά μπορεί εκείνος να αναπτύξει ακόμη και σαδιστικές τάσεις, πράγμα που θα εντείνει την απελπισία της.
Γενικά, πρόκειται για ένα συνδυασμό που δύσκολα μπορεί να εξελιχθεί σε μια αρμονική σχέση και έτσι είναι καλύτερα να αποφεύγεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia