Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Λέων

zwdia

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Λέων

Ο άντρας Λέων είναι το ίδιο συναισθηματικός με τη γυναίκα Καρκίνο, αλλά κατά κανόνα το κρύβει πίσω από μάσκα αλαζονείας.

Του αρέσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση του και να παίρνει μόνος του τις σημαντικές αποφάσεις.

Το κακό με τον Λέοντα είναι πως σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Δεν είναι πάντα πρόθυμος να ανταποδώσει την αγάπη και τη στοργή που του προσφέρει ολόψυχα η γυναίκα Καρκίνος.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Λέων

Ένα ακόμη κοινό ελάττωμα είναι η εσωστρέφειά τους. Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, τόσο ο Λέων όσο και η Καρκίνος, σωπαίνουν και καταφεύγουν στον κόσμο των φαντασιώσεων και των αναμνήσεων για να βρουν παρηγοριά.

Ωστόσο, μια γυναίκα Καρκίνος μπορεί να ταιριάξει θαυμάσια με έναν άντρα Λέοντα. Από τη μια πλευρά αυτή αντιπροσωπεύει όλα όσα ζητάει εκείνος από μια γυναίκα, και από την άλλη ο Λέων συμβιβάζεται πολύ εύκολα με την ιδανική μορφή του άντρα που καλλιεργεί στο μυαλό της.

zwdia shmera

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Λέων

Ο Λέων κάθεται πρόθυμα στο σπίτι και κλείνεται ακόμη ευκολότερα στον περιορισμένο κόσμο της γυναίκας Καρκίνου. Ωστόσο, χρειάζεται το θαυμασμό των άλλων και αν δεν τον βρει στο σπίτι του θα τον αναζητήσει αλλού.

Ο σαρκικός μαγνητισμός του είναι έντονος αλλά απαιτεί μια λεπτή συγχώνευση της φύσεώς τους. Όποτε η σαρκική τους οικειότητα είναι  καλή. Τότε τα πράγματα γίνονται υπέροχα, επειδή αυτή διαθέτει μια πανέμορφη δεκτικότητα, και αυτό είναι εξαιρετικά ζεστός και εκδηλωτικός.

Επειδή υπάρχει μια τρυφερότητα και ευγένεια στη σεξουαλική της συμπεριφορά, που συμπληρώνει τη δική του ένταση, το πάθος ανάμεσά τους μπορεί να είναι πολύ βαθύ.

zwdia-66

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Λέων

Εκείνη όμως μπορεί να τον πληγώσει με την ιδιοτροπία της όταν είναι ανήσυχη, πράγμα που εκείνος κρίνει (λανθασμένα) σαν έλλειψη ανταπόκρισης . Οπως και αυτός μπορεί να την πληγώσει με μια αφ’ υψηλού αντιμετώπιση όταν έχει προβλήματα, μια στάση που εκείνη ερμηνεύει (λανθασμένα) σαν αδιαφορία.
Από σεξουαλική πλευρά ένα παρόμοιο ζευγάρι είναι μάλλον αταίριαστο. Ο άντρας Λέων γίνεται μερικές φορές πεζός ή και χυδαίος προσπαθώντας να εκφράσει τα αισθήματά του, ενώ η γυναίκα Καρκίνος χρειάζεται ρομαντισμό και τρυφερότητα για να λειτουργήσει ερωτικά.
Γενικά, παρά τις δυσκολίες, πρόκειται για ένα συνδυασμό που γνωρίζει συχνά την επιτυχία, μια που οι απώτεροι στόχοι και των δύο δεν διαφέρουν σημαντικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65