Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Παρθένος

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Παρθένος

Η γυναίκα Καρκίνος είναι κοινωνική έστω και αν με τη λέξη κοινωνία εννοεί την οικογένειά της και τους λίγους εκλεκτούς φίλους της.

Από την πλευρά του, ο άντρας Παρθένος είναι κατά βάθος ακοινώνητος και δεν ανέχεται εύκολα τις συνεχείς επισκέψεις φίλων και συγγενών στο σπίτι.

Βέβαια, είναι ο χαρακτήρας που θα εκτιμήσει πολύ, την αγάπη της γυναίκας Καρκίνου για το νοικοκυριό και τη φροντίδα της για τα παιδιά. Ο λογικός και σταθερός του χαρακτήρας μπορεί να της προσφέρει τη σιγουριά που ζητάει στη ζωή και θα της επιτρέψει να αναπτύξει όλες της τις ικανότητες.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Παρθένος

Ένα σημείο σύγκρουσης είναι τα χρήματα. Η γυναίκα Καρκίνος δεν αγαπάει το χρήμα. Το ξοδεύει ευχαρίστως για να καλυτερέψει τη ζωή της οικογένειάς της ή για να ομορφύνει το  σπιτικό της. Ο άντρας Παρθένος είναι φοβερά τσιγκούνης και δεν θα αργήσει να την κατηγορήσει για σπατάλες, πράγμα που θα τραυματίσει τον ευαίσθητο ψυχικό της κόσμο.

Στον σαρκικό έρωτα, ο άντρας Παρθένος και η Καρκίνος γυναίκα του  σμίγουν ήρεμα σε μια βαθιά ένωση, που τους απορροφά εντελώς, με τέτοια φυσικότητα όσο και το νερό που ποτίζει το χώμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Παρθένος

Όποτε είναι ευνοϊκή η μεταβαλλόμενη επίδραση της Σελήνης πάνω στα αισθήματά της –και όποτε αυτός βρίσκεται σε πλήρη εναρμόνιση με τον εαυτό του- η ερωτική τους πράξη είναι και για τους δύο μια ειρηνική ανταλλαγή και αμοιβαία ικανοποίηση πόθου.

Όποτε μπαίνει σε δράση η Σεληνιακή παραφορά της και την κάνει να γίνεται σκυθρωπή, και σαν κάβουρας δηκτική. Μπορεί να αφήνει τις στοργικές προθέσεις της να πλημμυρίζουν και να γίνεται πληθωρική στη συμπεριφορά και τις απαιτήσεις της. Η έντονη ανησυχία είναι ένα μεταδοτικό αίσθημα, και μπορούν να το μεταβιβάζουν ο ένας στον άλλο χωρίς να το καταλαβαίνουν.
Η σεξουαλική επαφή δεν έχει μεγάλη σημασία σε αυτή τη σχέση. Αφού και οι δύο τη βλέπουν σαν μέρος των οικογενειακών τους υποχρεώσεων και δεν έχουν πολλές απαιτήσεις.
Γενικά, πρόκειται για ένα σταθερό συνδυασμό, χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις, που χαρακτηρίζεται όμως συχνά από αδικαιολόγητους καυγάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-768