Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Σκορπιός

το-ζωδιο-του-καρκινου

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Σκορπιός

Ο άντρας Σκορπιός μοιάζει με τη γυναίκα Καρκίνο, από την άποψη πως ακολουθεί τις συναισθηματικές του παρορμήσεις και το ένστικτο. Αν ερωτευτεί μια γυναίκα Καρκίνο, την αγαπάει με πάθος και για όλη του τη ζωή. Είναι ο άντρας που ικανοποιεί τη μεγαλύτερη ανάγκη της: τη συζυγική πίστη.

Βέβαια, ο Σκορπιός είναι ζηλιάρης, αλλά για αυτό ακριβώς ταιριάζει στη γυναίκα Καρκίνο, που δεν πρόκειται ποτέ να τον απατήσει.

Ο Σκορπιός είναι πολύ εργατικός και του αρέσει να βρίσκει γυρίζοντας ένα όμορφο και άνετο σπίτι για να ξεκουράζεται.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Σκορπιός

Αυτό ακριβώς ονειρεύεται να χαρίσει στον άντρα της η γυναίκα Καρκίνος και κανένας άλλος εκτός από το Σκορπιό δεν μπορεί να εκτιμήσει περισσότερο την αγάπη της για την οικογένεια και τη ζεστή σπιτική ατμόσφαιρα.

Ο Σκορπιός δεν κοιτάζει άλλες γυναίκες. Έχει ωστόσο την απαίτηση από την γυναίκα του να είναι όμορφη και έξυπνη. Δεν είναι ο άνθρωπος που θα την κλείσει στο σπίτι. Του αρέσει η οικογενειακή ατμόσφαιρα, αλλά δεν έχει αντίρρηση να συμμετέχει σε διασκεδαστικές εξόδους.

 

Η συμπεριφορά όμως της γυναίκας Καρκίνου χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Αν και είναι κατά βάθος πιστή όσο και ο Σκορπιός, δεν πρέπει να δώσει ποτέ θάρρος σε ένα θαυμαστή, γιατί μπορεί να καταστρέψει το σπιτικό της.  Ο Σκορπιός είναι ιδανικός σύζυγος, αλλά φοβερά ζηλιάρης. Αν υποψιαστεί έστω και μια απλή συμπάθεια της γυναίκας του για κάποιον άλλο, μπορεί να καταστρέψει τα πάντα.

taro-zodia-76

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Σκορπιός

 

Από σεξουαλική πλευρά δεν υπάρχει ίσως πιο ταιριαστό ζευγάρι. Ο Σκορπιός μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ρομαντικές απαιτήσεις της γυναίκας Καρκίνου και συγχρόνως να πραγματοποιήσει κάθε παιδικό της όνειρο. Με ένα τέτοιο άντρα η γυναίκα Καρκίνος αποκτά τις δυνατότητες να καλλιεργήσει ό,τι καλύτερο κρύβει μέσα της.

Σεξουαλικά, η ερωτική φύση του Σκορπιού είναι πολύ πιο έντονη από την ερωτική φύση των περισσοτέρων αντρών. Η δική της είναι πιο ρομαντική και ευαίσθητη από την φύση των περισσοτέρων γυναικών. Αυτό λοιπόν που ο καθένας χρειάζεται περισσότερο από τον άλλο, είναι προφανές: συναισθηματική σιγουριά και επιβεβαίωση.

 

taro-zodia-098

Εκείνη χρειάζεται φανερά δείγματα της αγάπης του… ένα τριαντάφυλλο, ή ένα ματσάκι βιολέτες στο γραφείο της… ένα μικρό ίσως ζωάκι, σαν εκείνο που είχε όταν ήταν παιδί, να κάθετε με ένα κορδελάκι δεμένο στο λαιμό του, κάποιο ηλιόλουστο πρωινό… τέτοια! Αυτά τα μικροπράγματα επηρεάζουν πολύ βαθιά τη σεξουαλική της χημεία.

Εκείνος πρέπει να ξέρει πως ο σωματικός της έρωτας πηγάζει από μια γνήσια επιθυμία να γίνεται ένα μαζί του, και όχι από καλοκρυμμένη βαρεμάρα. Έτσι και αλλιώς, δεν μπορείς να του κρύψεις τίποτα, μπορείς; Αν παραμείνουν ανοιχτοί ο ένας στις βαθύτερες ανάγκες του άλλου, το φυσικό τους ζευγάρωμα μπορεί να είναι μια συγκλονιστική εμπειρία.

Οι ειδικές απαιτήσεις που είναι κοινές σε αυτούς τους δύο, είναι η ανάγκη που έχουν για συνεχείς εκδηλώσεις στοργής εκτός κρεβατοκάμαρας, εκδήλωση που σπάνια θα την ζητήσουν, ανάγκη που σπάνια θα εκφραστεί με λόγια, γιατί είναι κρυμμένη πολύ βαθιά.
Είναι γενικά ένας ιδανικός συνδυασμός.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76