Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Ταύρος

Πρόκειται για δύο ανθρώπους που αγαπούν το σπίτι, την οικογενειακή ζωή και τη σταθερότητα. Έτσι, μπορούν να ταιριάξουν από την πρώτη στιγμή. Ο Ταύρος μπορεί να εκτιμήσει τις προσπάθειες της γυναίκας Καρκίνου για τη φροντίδα του σπιτιού, που, αν συνοδεύεται από ικανότητα στο μαγείρεμα, είναι ό,τι χρειάζεται για να κερδίσει για πάντα την καρδιά του.
Από την πλευρά της, η γυναίκα Καρκίνος θα βρει ένα δυνατό άντρα, αποφασισμένο να αγωνίζεται σε όλη τη ζωή για να της προσφέρει άνεση και ασφάλεια. Είναι πιστός στον έρωτά του, αφοσιωμένος στην οικογένειά του και συμμερίζεται τη λατρεία της για τα παιδιά.
Η γυναίκα Καρκίνος έχει το ελάττωμα να παθαίνει ξαφνικά κατάθλιψη και να τα βλέπει όλα μαύρα, πολλές φορές χωρίς κανένα σοβαρό λόγο. Ο άντρας Ταύρος μπορεί να δείξει κατανόηση και να τη βγάλει από τη θλίψη της.
Ο άντρας Ταύρος είναι υπέροχος εραστής και μάλιστα με επιδόσεις που ξεπερνούν κατά πολύ τις απαιτήσεις της γυναίκας Καρκίνου. Είναι τρυφερός, στοργικός, ρομαντικός, όπως ακριβώς τον θέλει. Πολλές φορές έχει υπερβολικές σεξουαλικές απαιτήσεις που κουράζουν, αλλά μια έξυπνη γυναίκα Καρκίνος δεν πρέπει να φέρνει αντιρρήσεις, προκειμένου να κρατήσει κοντά της ένα τόσο θαυμάσιο άντρα και σύζυγο.
Γενικά, είναι ένας πολύ πετυχημένος συνδυασμός, που οδηγεί κατά κανόνα σε έναν ευτυχισμένο γάμο.