Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Τοξότης

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Τοξότης

Ο άντρας Τοξότης δεν ξέρει τι σημαίνει οικογενειακή ζωή. Είναι δημιουργικός και δραστήριος μέσα σε ένα όσο το δυνατόν ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον.

Από την πλευρά της η γυναίκα Καρκίνος αγαπάει το σπίτι και τις κοινωνικές σχέσεις με την οικογένεια και λίγους εκλεκτούς φίλους.

Έτσι οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες και θα διαρκέσουν όσο και ο δεσμός τους.
Η γυναίκα Καρκίνος κοντά σε έναν άντρα Τοξότη θα πρέπει να είναι πρόθυμη να τον ακολουθήσει ανά πάσα στιγμή στις αμέτρητες εξόδους του με φίλους, με γνωστούς, με παρέες, που ασφαλώς δεν θα της αρέσουν.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Τοξότης

Αν κάποια στιγμή βαρεθεί και αρνηθεί να βγει μαζί του, εκείνος δεν θα διστάσει να κάνει την επιλογή. Θα την αφήσει μόνη στο σπίτι και θα βγει. Ποτέ δεν θα γυρίσει την ώρα που υποσχέθηκε.

Ο άντρας Τοξότης δεν ξέρει τι θα πει συζυγική πίστη. Το να έχει δεσμό με μια γυναίκα δεν τον εμποδίζει να δημιουργήσει άλλους δέκα, εξίσου σοβαρούς.

Η γυναίκα Καρκίνος, στην περίπτωση αυτή, θα κλειστεί στον εαυτό της και θα παριστάνει το θύμα. Κατάπληκτος κάποια στιγμή ο Τοξότης, θα δει πόσο κακό έκανε, θα ζητήσει συγνώμη και θα αναζητήσει και πάλι νέες περιπέτειες.

zwdia-taro-astra

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Τοξότης

Αυτό που μπορεί να προσφέρει ένας τέτοιος άντρας στη γυναίκα Καρκίνο είναι η χαρά της δημιουργίας και της ελευθερίας. Αν αρνηθεί αυτά τα δώρα για τον εαυτό της, θα είναι δικό της λάθος και ο ανεξάρτητος Τοξότης δεν θα φταίει σε τίποτε, αφού δείχνει εξ αρχής την αγάπη του για την ελευθερία.

Ο άντρας Τοξότης είναι υπέροχος εραστής και μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο ευαίσθητες πτυχές του αισθηματικού κόσμου της γυναίκας Καρκίνου. Μόνο που τις ίδιες αυτές αρετές τις προσφέρει γενναιόδωρα σε όλες τις γυναίκες που θα γοητευθούν από τη δυναμική του προσωπικότητα.

Η ερωτική πράξη με ένα κορίτσι Κάβουρα είναι ένα αιώνιο παιχνίδι αινιγμάτων και γρίφων, γιατί το κάθε συναίσθημα αυτής της γυναίκας δεν είναι απλώς συμβολικό, αλλά, κυριολεκτικά και μεταφορικά, υπόκειται απόλυτα στην επίδραση των φάσεων της Σελήνης.

zodia-zvdia-75

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Τοξότης

Αυτή η πλευρά της ερωτικής της φύσης, μπορεί να ενοχλεί κατά καιρούς τον Τοξότη, μα και τον γοητεύει, επειδή σαν ζώδιο της Φωτιάς, ο δικός του πόθος είναι πιο παρορμητικός, η ανάγκη του πιο έντονη.

Η φινέτσα στον έρωτα είναι κάτι που, για να το αποκτήσει σαν άντρας, πρέπει να το εφαρμόζει στην πρακτική. Ειδικά όταν είναι ερωτευμένος με ένα κορίτσι της Σελήνης που έχει γεννηθεί στο Στοιχείο του Νερού.
Είναι γενικά μια δύσκολη σχέση, που μπορεί να κάνει πολύ καλό στη γυναίκα Καρκίνο αλλά και να την τραυματίσει ανεπανόρθωτα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88