Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Υδροχόος

zwdia-2015-ωροσκοπιο-2015

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Υδροχόος

Η γυναίκα Καρκίνος κρύβει μέσα της ότι ακριβώς χρειαζόταν ο άντρας Υδροχόος. Η αγάπη της για το σπίτι και την οικογενειακή θαλπωρή τον γοητεύει, αφού συνήθως είναι κάτι που δεν γνώρισε ποτέ.

Τη βλέπει ωστόσο σαν εύπλαστη μάζα, με καλά στοιχεία, που μπορεί να εξελιχθεί. Έτσι από την πρώτη μέρα του δεσμού τους, αναλαμβάνει το μεγάλο έργο της ανάπτυξης και της καλλιέργειας της προσωπικότητάς της.

Η γυναίκα Καρκίνος ζει στο δικό της κόσμο και δεν χρειάζεται αναμορφωτές. Πιστεύει στη διαίσθησή της και δυσκολεύεται να καταλάβει την προσκόλληση του άντρα Υδροχόου στη λογική.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Υδροχόος

Ουσιαστικά, οι δυο αυτοί άνθρωποι αντιπροσωπεύουν δυο διαφορετικούς κόσμους. Εκείνη τον συναισθηματισμό και εκείνος τον ορθολογισμό. Έτσι, η σύγκρουση δεν θα αργήσει.

Γενικά, οι καυγάδες ανάμεσα σε ένα τέτοιο ζευγάρι ξεκινούν από κάποια πράξη της γυναίκας Καρκίνου που υπαγορεύτηκε από κάποιο της συναίσθημα ή από κάποιο αίσθημα καθήκοντος. Ο επαναστάτης Υδροχόος δεν ανέχεται να βλέπει τη γυναίκα του να ενεργεί παράλογα, επειδή έτσι έπρεπε να γίνει. Δεν θα κρύψει λοιπόν τη γνώμη του πάνω σε αυτό το θέμα, εκείνη θα αντιδράσει, υπερασπίζοντας το συναισθηματικό της κόσμο και έτσι θα ξεσπάσει ο καυγάς.

Εκτός από τις βασικές τους διαφορές, η γυναίκα Καρκίνος δεν θα αργήσει να νιώσει εγκαταλειμμένη μια που ο άντρας Υδροχόος θεωρεί το σπίτι του ξενοδοχείο που το επισκέπτεται μόνο όταν το κάνει κέφι.

taro-zodia-76

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Υδροχόος

Φυσικά, η γυναίκα Καρκίνος θα κλειστεί στον εαυτό της και θα δείξει σε όλους τους φίλους και γείτονες ότι είναι μια ενάρετη γυναίκα που ατύχησε στο γάμο της, αλλά από πίστη στις παραδόσεις δεν θέλει να τον διαλύσει.

Στο σεξ, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα. Ο Υδροχόος θα δείξει ενδιαφέρον για το σεξ μόνο όταν δεν θα έχει να κάνει κάτι καλύτερο. Η γυναίκα Καρκίνος δεν πρόκειται ποτέ να έχει την τρυφερή και ρομαντική σχέση που ονειρεύεται.

zodia-zvdia-yy

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Υδροχόος

Ωστόσο, αν εκείνη κατορθώσει να συγχωνεύσει τη θηλυκή της ιδιοσυγκρασία με την αρσενική δική του, και αντιστρόφως, έτσι που να επιτευχθεί ένας ευτυχής συνδυασμός, «αρνητικού -θετικού» στις απόψεις τους για τη ζωή και για τις μεταξύ τους σχέσεις… ιδιαίτερα για τις ερωτικές τους σχέσεις… τότε δεν έχουν παρά να απολαύσουν ατέλειωτα τον έρωτά τους, γιατί σίγουρα, θα τους φέρει απόλυτη γαλήνη και απόλαυση μαζί.

Εκείνη μπορεί να του γεννήσει τέτοια αισθήματα τρυφερότητας που και ο ίδιος δεν ήξερε πως έχει. Και εκείνος μπορεί να της ξεσηκώσει το άγριο πάθος που κράταγε μέσα της κρυμμένο, ώσπου βγήκε στο δρόμο της… ένα πάθος που θα μοιάζει με Σεληνιακή τρέλα.
Γενικά είναι ένας συνδυασμός που πρέπει να αποφεύγεται

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot