Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Ζυγός

ζωδιο-καρκινος

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός δεν έχει αντίρρηση για μια ομαλή οικογενειακή ζωή, φτάνει να μην τον πιέσει κανείς προς αυτή την κατεύθυνση.

Από τη φύση τους είναι αδιόρθωτος γυναικάς, αλλά λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που δείχνει από πολύ νεαρή ηλικία για το άλλο φύλο, καταλήγει, τελικά, να γνωρίσει σε βάθος τις γυναίκες.

Έτσι, αν αγαπήσει ειλικρινά μια γυναίκα και αποφασίσει να στήσει ένα σπιτικό μαζί της θα μπορεί να καταλαβαίνει την ψυχολογία της και να ικανοποιεί τις ανάγκες της.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Ζυγός

Μιας και ο Ζυγός είναι αρσενικό Ζώδιο, σύντομα θα της δώσει να καταλάβει πως είναι αποφασισμένος να μη τον δυναστεύει, ούτε να τον μέμφεται διαρκώς. Κυριαρχείται όμως από τον θηλυκό πλανήτη Αφροδίτη.

Θα εναρμονιστεί όμορφα με τις ρευστές, Σεληνιακές της διαθέσεις, υποβοηθώντας την κυρίαρχη Σελήνη της. Κάνοντας την να νιώθει συναισθηματικά σίγουρη, πράγμα που, με τη σειρά του. Θα βγάλει στην επιφάνεια όλες τις λαμπερές ιδιότητες της αφοσίωσης, της υπομονής και της πίστης.

Η γυναίκα Καρκίνος θα πρέπει να κάνει ιδιαίτερες προσπάθειες στον τομέα της πνευματικής της καλλιέργειας αν θέλει να κρατήσει ένα τέτοιο άντρα. Που αναζητά διαρκώς νέα ενδιαφέροντα και βαριέται γρήγορα τις τελματωμένες καταστάσεις.

taro-zodia-76

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Ζυγός

Παράλληλα, θα πρέπει  να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και να πάψει να παριστάνει το θύμα, γιατί το μόνο που θα κερδίσει θα είναι η αδιαφορία του άντρα Ζυγού.
Ούτε οι σκηνές ζηλοτυπίας, ούτε το κλείσιμο στον εαυτό της και η υπομονή μπορεί να κάνουν τον άντρα Ζυγό να μην κοιτάζει άλλες γυναίκες.

Μόνο η ανάπτυξη της προσωπικότητας και η πίστη στην αξία της μπορούν να γλιτώσουν τη γυναίκα Καρκίνο από τις πίκρες που θα της προκαλέσει η συμπεριφορά του άντρα της. Οι άνθρωποι που αγαπούν τις γυναίκες είναι καλύτεροι από εκείνους που αγαπούν το χρήμα ή τη δόξα.

zwdia

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Ζυγός

Αν αγαπούν όλες τις γυναίκες μπορούν και να αγαπήσουν αληθινά τη γυναίκα που θα τους συμπαρασταθεί και θα τους υποστηρίξει. Ο άντρας Ζυγός ξέρει να εκτιμήσει τα προτερήματα μιας γυναίκας, τόσο στο σεξ όσο και στην καθημερινή ζωή. Είναι λοιπόν στο χέρι της γυναίκας Καρκίνου να διατηρήσει ένα τέτοιο δεσμό, που κατά τα άλλα μπορεί να έχει θαυμάσια κατάληξη.

Η γυναίκα Καρκίνος έχει, στον έρωτα, το αίσθημα της αποκλειστικότητας και ο άντρας Ζυγός το αίσθημα της ανεξαρτησίας. Το πράγμα μοιάζει αξεπέραστο, και όμως δεν είναι τόσο δύσκολη η κατάσταση, όπως ίσως ο καθένας τους θέλει να πιστεύει. Όχι, αν αγαπούν πραγματικά ο ένας τον άλλον.

taro-tarw

Γυναίκα Καρκίνος – Άντρας Ζυγός

Η σεξουαλική πλευρά της σχέσης τους μπορεί να αρχίσει σαν ένα δώρο εξ ουρανού, αλλά μπορεί να τελειώσει αφήνοντας τις καρδιές τους τόσο άδειες, όσο κάποτε ένιωθαν γεμάτες. Ο χρόνος για να εμποδιστεί μια τέτοια τραγωδία είναι προτού να ανοίξει η αυλαία στην πρώτη πράξη του έργου τους.
Είναι και οι δύο τους συναισθηματικοί.

Επίσης, εξαιρετικά ευφάνταστοι και πιστεύουν και οι δύο στα όνειρα. Εκείνη διαθέτει μια θαυμαστή αίσθηση χιούμορ. Εκείνος έχει ένα υπέροχο χαμόγελο. Υπόκεινται και οι δύο σε αλλαγές διαθέσεων, και συγκινούνται από την τρυφερότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot