Γυναίκα Κριός – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Γυναίκα Κριός – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Οι πρόσκαιροι ενθουσιασμοί, οι απερίσκεπτες ενέργειες και η έλλειψη σοβαρότητας που χαρακτηρίζουν τη γυναίκα Κριό, όσο και αν θεωρούνται ελαττώματα για τα άλλα ζώδια, είναι ακριβώς τα στοιχεία που θα ενθουσιάσουν και θα γοητεύσουν έναν άντρα Αιγόκερω.

Από την πλευρά της, εκείνη θα θαυμάζει τις φιλόδοξες ιδέες του και την αγάπη του για ανεξαρτησία. Κανένας άλλος άντρας δεν μπορεί να εκτιμήσει καλύτερα τη ζεστασιά, τη ζωντάνια και το δυναμισμό της.
Ο Αιγόκερως είναι απλός, φιλότιμος και εργατικός. Η εργατικότητά του αυτή, όπως και οι σχετικά συντηρητικές ιδέες του, μπορεί να εκνευρίσουν μια γυναίκα Κριό.

Γυναίκα Κριός – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Εκείνη είναι ριψοκίνδυνη. Εκείνος τη θαυμάζει για αυτό, αλλά θεωρεί την έκθεση σε αδικαιολόγητους κινδύνους μεγάλη ανοησία. Κατά κανόνα, θα αντιμετωπίσει τον ενθουσιασμό της με απαισιοδοξία, και εξαιτίας της αστάθειάς της θα δικαιώνεται συνέχεια. Είναι αρκετά μελαγχολικός τύπος και κατά βάθος δειλός. Χρειάζεται την αισιοδοξία και το δυναμισμό της.

zodia-zvdia-22

Παρά τον ανεξάρτητο χαρακτήρα του, δέχεται εύκολα τις απαιτήσεις της γυναίκας Κριού. Η διαφορά τους στον έρωτα είναι ότι ενώ η γυναίκα Κριός είναι πεζή, ο άντρας Αιγόκερως έχει ανάγκη από το ρομαντικό στοιχείο για να ομορφύνει τη ζωή του. αν εκείνη καλλιεργήσει το ρομαντισμό του, θα μπορέσει να τον κάνει ό,τι θέλει.

zwdia shmera

Γυναίκα Κριός – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Με αρμονική τη σχέση Ηλίου-Σελήνης στους γενέθλιους χάρτες τους, ο έρωτας ανάμεσα στη γυναίκα Κριό και στον Αιγόκερω γίνεται μια βαθιά, παντοτινή αφοσίωση, τόσο σεξουαλική όσο και συναισθηματική.

Ερωτεύονται, και αμέσως μετά προσπαθούν να αλλάξουν τις ιδιότητες του συντρόφου τους –και ας ήταν αυτές οι ιδιότητες τα πρώτα στοιχεία που τους γοήτευσαν όταν πρωτοσυνάντησαν τον αγαπημένο τους. Όταν εκείνος ανακαλύψει ότι την αγαπάει, είναι ήδη εντυπωσιασμένος από την αισιοδοξία της και την ζωηράδα της. Όταν εκείνη ανακαλύψει ότι τον αγαπάει, είναι ήδη κατενθουσιασμένη με το σταθερό και το σιωπηλό δυναμικό του ύφος.

zwdia - love

Γυναίκα Κριός – Άντρας Αιγόκερως Συναστρία

Είναι περισσότερο φιλήδονος από τη γυναίκα Κριό, αλλά και φοβερά ευαίσθητος σε αυτό τον τομέα. Μια επιπόλαιη άρνησή της, έστω και αν γίνει για παιχνίδι, μπορεί να τον πληγώσει, με αποτέλεσμα να χάσει κάθε όρεξη για έρωτα. Θα κλειστεί γρήγορα στον μελαγχολικό κόσμο της απαισιοδοξίας του.
Γενικά, είναι ένας καλός συνδυασμός, γιατί αφήνει περιθώρια και στους δύο να αναπτύξουν τις πρωτοβουλίες τους.
Τέλος, στην οικογενειακή ζωή, ο άντρας Αιγόκερως εκτελεί τα καθήκοντά του φιλότιμα, αλλά χωρίς ιδιαίτερο ενθουσιασμό, και αποφεύγει ό,τι μπορεί να αποφύγει. Θα ήταν παράλογο να ζητήσει κανείς θυσίες από έναν άνθρωπο με τέτοιο χαρακτήρα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia