Γυναίκα Κριός – Άντρας Ιχθύς Συναστρία

love locks

Γυναίκα Κριός – Άντρας Ιχθύς Συναστρία

Ο άντρας Ιχθύς είναι αξιολάτρευτος. Είναι εύπλαστος και ευπροσάρμοστος σε σημείο που να υιοθετεί πρόθυμα κάθε στιγμιαίο αντικείμενο ενθουσιασμού της γυναίκας Κριού.

Αδύναμος και ελάχιστα ρεαλιστής από τη φύση του, έχει ανάγκη από το δυνατό της χαρακτήρα. Δέχεται πρόθυμα να την ακολουθήσει σε κάθε περιπέτεια, αρκεί να τον έχει κοντά της για βοηθό. Είναι ετερόφωτος χαρακτήρας και χρειάζεται καθοδήγηση.

Παράλληλα, ο άντρας Ιχθύς είναι ονειροπόλος και στην περιοχή του φανταστικού του κόσμου θέλει να είναι μόνος. Εκεί η γυναίκα Κριός δεν έχει καμιά θέση και πρέπει να τον αφήνει στην ησυχία του.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Ιχθύς Συναστρία

Παίρνει δύσκολα αποφάσεις και προτιμάει να αφήνει αυτή τη δουλειά στη δυναμική και αποφασιστική γυναίκα του. κάποια στιγμή, εκείνη θα πρέπει να αναλάβει την προστασία του, γιατί ο ίδιος δεν μπορεί συνήθως να υπερασπιστεί τον εαυτό του. αντιμετωπίζει τις δυσκολίες καταφεύγοντας στον εξωπραγματικό κόσμο των ονείρων.

Ο κίνδυνος που ενυπάρχει σε μια σχέση ανάμεσα σε μια γυναίκα Κριό και σε έναν άντρα Ιχθύ είναι ότι τα φύλα τείνουν να μπερδευτούν. Ένα αρσενικό Ψάρι μπορεί να είναι τόσο αρσενικό, τόσο ανδροπρεπές και τόσο μυώδες, όσο και ένας αθλητής. Μα είναι και υπερευαίσθητος –για άντρας!

zwdia-66

Γυναίκα Κριός – Άντρας Ιχθύς Συναστρία

Το θηλυκό Κριάρι μπορεί να είναι τόσο θηλυκό, τόσο τρυφερό και φανταχτερό. Έχει όμως και δυνατή θέληση, είναι αποφασιστική και ανεξάρτητη –για γυναίκα! Αποφεύγοντας από ένστικτο τη σύγκρουση, ο άντρας Ιχθύς προτιμά ίσως να αποσυρθεί παρά να αντιμετωπίσει τη φλόγα μιας κοπέλας Κριού.

Η σεξουαλική σχέση ανάμεσά τους θα είναι η αιώνια και ωραία αμοιβαία έλξη μιας εκρηκτικής δραστηριότητας και μιας νηφάλιας ακινησίας. Αλλά μπορεί να είναι και η έλξη ενός πιθανού κατακτητή και ενός πιθανού θύματος, αν υπάρχουν κάποιες ολικές εκλείψεις στα Ωροσκόπιά τους.

taro-zodia-76

Γυναίκα Κριός – Άντρας Ιχθύς Συναστρία

Με ευνοϊκές πλανητικές ανταλλαγές στους γενέθλιους χάρτες τους, το Κριάρι και το Ψάρι μπορούν να απολαύσουν μια εξαιρετικά ευτυχισμένη βιολογική χημεία.

Στις σεξουαλικές του σχέσεις είναι άψογος και εξαιρετικά ευπροσάρμοστος. Κατά βάθος έχει μαζοχιστικές τάσεις, πράγμα που, αν το ανακαλύψει γρήγορα η γυναίκα Κριός, μπορεί να βασίσει πάνω του μια σειρά από ερωτικές παραλλαγές. Στα πρώτα στάδια, ο μαζοχισμός αυτού του άντρα εκδηλώνεται με τη φαντασίωση πως η γυναίκα του τον απατά.

zwdia shmera
Ο άντρας Ιχθύς έχει την τάση να κάνει παρέα με δυναμικούς άντρες. Αν η γυναίκα του δεν προσέξει τη συμπεριφορά της, οι αντρικές του συντροφιές μπορεί να οδηγήσουν στην ομοφυλοφιλία. Η γυναίκα Κριός είναι προορισμένη να κυβερνάει και ο άντρας Ιχθύς δεν ζητάει τίποτε καλύτερο.

Προτιμάει να αναθέτει στη γυναίκα του την ευθύνη για όλα, ώστε να μπορεί απερίσπαστος να καταφεύγει σε κάθε ευκαιρία στον κόσμο των ονείρων του.

Συνήθως, πρόκειται για επιτυχημένο συνδυασμό, εφόσον οι χαρακτήρες τους αλληλοσυμπληρώνονται. Ο άντρας Ιχθύς δεν απατά τη γυναίκα Κριό παρά μόνο στη φαντασία του. εκείνη μπορεί να τον κρατήσει κοντά της όσο θέλει. Όλα εξαρτώνται από την ίδια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love