Γυναίκα Κριός – Άντρας Λέων Συναστρία

Γυναίκα Κριός – Άντρας Λέων Συναστρία

Συνήθως αυτός ο δεσμός είναι αποτέλεσμα φλογερού έρωτα, που μπορεί να εξελιχθεί σε μια υπέροχη σχέση που θα κρατήσει μια ολόκληρη ζωή.

Ο άντρας Λέοντας χρειάζεται μόνιμο θαυμασμό –ψεύτικο ή αληθινό- για το πρόσωπό του. Αγαπάει με πάθος και μένει πιστός, αλλά ζητάει την ανάλογη ανταπόκριση, πράγμα που είναι πολύ δύσκολο για τη γυναίκα Κριό.

Ο άντρας Λέων πέφτει εύκολα θύμα της κολακείας και μπορεί έτσι να υποταχθεί στον αυταρχικό χαρακτήρα της γυναίκας Κριού, αν η τελευταία δεν προσπαθήσει να μην του επιβληθεί φανερά.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Λέων Συναστρία

Χρειάζεται λίγη εξυπνάδα από μέρους της και αρκετή διπλωματία για να τον υποτάξει για πάντα. Δεν πρέπει όμως ποτέ να πάψει να τον κολακεύει, προπάντων μπροστά σε άλλους.

Ο Κριός και ο Λέων έχουν ισχυρότατη φυσική έλξη μεταξύ τους που επιτείνεται από μια συνεχή συναισθηματική παρόρμηση. Η σεξουαλική έκφραση μεταξύ τους είναι το καλύτερο φάρμακο για όλα τους τα προβλήματα, γιατί ο καθένας τους εκπληρώνει τους πόθους του άλλου: διαθέτουν και οι δύο πάθος συνδυασμένο με τρυφεράδα.

Η ταπεινοφροσύνη είναι μια αρετή που ο Λέων σχεδόν πάντα επικαλείται αλλά ποτέ δεν εφαρμόζει. Εκείνη, πρέπει να συγχωρεί πρώτη και να προσπαθεί να τον καταλαβαίνει.

zwdia-66

Γυναίκα Κριός – Άντρας Λέων Συναστρία

Η καλύτερη λύση για τον Λέοντα, είναι να της αναφέρει, κατά καιρούς, τις αρνητικές πλευρές των παλιών ερωτικών του δεσμών. Ύστερα να απαριθμεί όλες τις θετικές πλευρές της δικής τους ερωτικής εμπειρίας, που δεν είναι απλώς θετικές ή καλύτερες από τις προηγούμενες, αλλά «πρώτες» και για τους δύο.

Ο Λέων είναι κατά κανόνα γοητευτικός άντρας και έτσι θα τον τριγυρίζουν συνεχώς πολλές γυναίκες. Η γυναίκα Κριός, αν είναι έξυπνη, δεν πρέπει να ανησυχεί για αυτό. Ο Λέων χρειάζεται θαυμάστριες για να κολακεύει τον εγωισμό του, αλλά δεν θα απατήσει ποτέ τη γυναίκα του, αν είναι ερωτευμένος μαζί της. Τη βλέπει σαν τη βασίλισσά του ανάμεσα στις αμέτρητες σκλάβες, που κατά κανόνα δεν τις αγγίζει ποτέ, μόνο και μόνο για να αφοσιωθεί με ολόκληρο το σώμα και την ψυχή του στην αγαπημένη του.

zwdia shmera
Αν μια γυναίκα Κριός κάνει σκηνές ζηλοτυπίας στον άντρα Λέοντα είναι σαν να θέλει να καταστρέψει το δεσμό της. Έτσι θα χάσει τον άντρα της, και το φταίξιμο θα είναι αποκλειστικά δικό της.

Ο Λέων είναι άντρας που απολαμβάνει το σεξ και δέχεται εύκολα οποιαδήποτε τρελή ιδέα της γυναίκας Κριού. Αυτό είναι ένα βασικό προτέρημα που η γυναίκα Κριός δεν θα βρει εύκολα σε πολλούς άλλους άντρες.
Γενικά, πρόκειται για ένα καλό συνδυασμό, που με λίγη προσπάθεια μπορεί να γίνει μια υπέροχη σχέση. Οι χαρακτήρες των δυο αυτών ανθρώπων αλληλοσυμπληρώνονται και έτσι μπορούν να φτιάξουν ένα ιδανικό ζευγάρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες συναστριες  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love