Γυναίκα Κριός – Άντρας Παρθένος Συναστρία

zwdia-tarw

Γυναίκα Κριός – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Ο άντρας Παρθένος μπορεί να δώσει πολλά στη γυναίκα που αγαπά, αλλά η γυναίκα Κριός δεν μπορεί πάντα να εκτιμήσει τα προτερήματά του. Είναι γυναίκα της δράσης ενώ εκείνος είναι άντρας της σκέψης.

Συχνά, ένας τέτοιος δεσμός μπορεί να στηριχθεί σε κοινά ενδιαφέροντα. Αν όμως αυτά δεν υπάρχουν, η σχέση τους κινδυνεύει να καταλήξει σε αποτυχία.

Θα δημιουργηθεί μια μόνιμη κατάσταση σύγκρουσης, όπου οι προτάσεις του ενός θα απορρίπτονται συνεχώς από τον άλλο και αντίστροφα.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Για αυτό το λόγο η αναζήτηση κοινών ενδιαφερόντων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχία ενός τέτοιου δεσμού. Και όσο γρηγορότερα γίνει τόσο καλύτερα θα είναι και για τους δυο.
Αν η γυναίκα Κριός έχει προβλήματα υγείας –όπως πονοκέφαλοι που χαρακτηρίζουν το ζώδιό της- δεν πρόκειται να βρει περισσότερη φροντίδα σε άλλον άντρα.

Οι Παρθένοι, ακόμη και όταν δεν είναι γιατροί, ξέρουν πάντα να φροντίζουν έναν άρρωστο και τους αρέσει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Και να θυσιάζονται για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του άντρα Παρθένου σε αυτό τον τομέα είναι ότι δεν ζητά ποτέ ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες και τη φροντίδα που προσφέρει.

zwdia-taro-astra

Γυναίκα Κριός – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Ένας τομέας που θα πρέπει όμως να προσέξει πολύ η γυναίκα Κριός είναι τα οικονομικά. Σπάταλη και απερίσκεπτη από τη φύση της. Δεν θα αργήσει να συγκρουστεί με τον οικονόμο και πολλές φορές τσιγκούνη άντρα Παρθένο, ή να αρχίσει να δέχεται συνεχώς τις παρατηρήσεις του.

Ο άντρας Παρθένος είναι υπερβολικά εργατικός. Δεν θα στερήσει ποτέ το σπίτι του από οικονομικά μέσα, αλλά δεν εγκρίνει καθόλου τις σπατάλες. Το σεξ δεν παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχοσύνθεσή του, αλλά θα κάνει έρωτα με αφοσίωση, σαν καθήκον και σαν προσφορά. Δεν θα φέρει αντιρρήσεις στις φιλήδονες απαιτήσεις της γυναίκας Κριού, αλλά ο ίδιος δεν θα νιώσει ούτε τη μισή από την ηδονή που θα της προσφέρει.

zodia-zvdia-75

Γυναίκα Κριός – Άντρας Παρθένος Συναστρία

Μια τέτοια σχέση βασίζεται μόνο στα κοινά ενδιαφέροντα. Αν δεν υπάρχουν, τότε καλύτερα να διαλυθεί όσο είναι καιρός. Για αυτό το λόγο εκείνη θα πρέπει να πάψει να του βρίσκει ελαττώματα. Επιπλέον, εκείνος ίσως να μην είναι τόσο διαχυτικός, όσο θα ήθελε εκείνη να είναι.

Μα οι διαχυτικότητες δεν ταιριάζουν στον Παρθένο και για αυτό ακριβώς το λόγο, θα πρέπει να προπονηθεί σε ανάλογες εκδηλώσεις, αν θέλει να την κρατήσει. Μια και οι νύξεις αφοσίωσης είναι για εκείνη ζωτικές ανάγκες. Αν λείψουν αυτές οι επιβεβαιώσεις αγάπης από την σχέση τους, τότε η γυναίκα Κριός γίνεται επιθετική και εχθρική για να κρύψει την συναισθηματική της ένδεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες συναστριες  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44