Γυναίκα Κριός – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Γυναίκα Κριός – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Η δυσκολότερη περίπτωση άντρα για μια γυναίκα Κριό. Είναι φοβερά κυριαρχικός και δεν θα της επιτρέψει ποτέ να του επιβληθεί. Είναι το ίδιο δυνατός με εκείνη και επιπλέον ύπουλος και πονηρός.

Το κύριο χαρακτηριστικό μιας γυναίκας Κριού είναι η αστάθεια και η επιπολαιότητα. Αντίθετα, ο άντρας Σκορπιός είναι σταθερός, σοβαρός και φοβερά ζηλιάρης.

Στον έρωτα ο Σκορπιός γίνεται απόλυτος, αλλά ταυτόχρονα έχει μεγάλες απαιτήσεις από την αγαπημένη του. απαιτεί τυφλή υποταγή, πράγμα που δεν ταιριάζει καθόλου με την ανυπότακτη γυναίκα Κριό.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Τα πρώτα συννεφάκια παρουσιάζονται στον ορίζοντα όταν αρχίζει να ανακαλύπτει ο Σκορπιός ότι δεν είναι καθόλου εύκολη δουλειά η εκπαίδευση μιας Κριού. Δεν θα καταφέρει ποτέ να μάθει να κοντρολάρει απολύτως τα συναισθήματά της. Όσο βέβαια όλες αυτές οι αντιδράσεις θα γίνονται σταδιακά, ο Σκορπιός θα αρχίσει να δέχεται σιγά-σιγά την ορμητικότητά της.

Αν όμως εκείνη επιμένει να τον πιέζει με πράγματα που είναι έξω από το χαρακτήρα του, τότε θα έρθει κάποια στιγμή που ο Σκορπιός, νιώθοντας ότι τον πατάνε, θα στρέψει το κεντρί του και θα την κεντήσει.
Συνήθως, ο Σκορπιός έχει παράξενες ιδέες και αλίμονο στη γυναίκα που θα τολμήσει να τις ειρωνευτεί.

Από τη στιγμή που η γυναίκα του θα τον απογοητεύσει, ο Σκορπιός θα αδιαφορήσει απόλυτα για αυτήν και θα αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στα επαγγελματικά του ενδιαφέροντα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γυναίκα Κριός – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Το σπίτι έχει μεγάλη σημασία για αυτόν. Το βλέπει σαν το χώρο όπου μπορεί να ηρεμήσει και να ξεφύγει από τον έξω κόσμο. Δεν ανέχεται φασαρίες στο σπίτι και αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα Κριό.

Δεν υπάρχει πιο πιστός άντρας από τον Σκορπιό. Αφοσιώνεται με πάθος στη γυναίκα και τα παιδιά του, αρκεί να έχει την απόλυτη υποταγή τους.

Από σεξουαλική άποψη είναι ο πιο φιλήδονος άντρας, πράγμα που μπορεί να προσφέρει πολλά στην επίσης φιλήδονη Κριό. Δυστυχώς, και στο σεξ είναι ζηλιάρης και κυριαρχικός. Αρνείται τη συνεργασία και απαιτεί υποταγή στις φαντασιώσεις του. η γυναίκα Κριός θα νιώσει υπέροχες στιγμές αν αφεθεί στα χέρια του, αλλά δύσκολα θα ανεχτεί να τον βλέπει να ποδοπατάει τον εγωισμό της.

zwdia

Γυναίκα Κριός – Άντρας Σκορπιός Συναστρία

Αν, ωστόσο, ο Ωροσκόπος, ή η Σελήνη της γυναίκας Κριού, βρίσκονται σε Ζώδιο του Νερού, ή της Γης (με εξαίρεση τον Ταύρο), ή αν ο Σκορπιός έχει Σελήνη, ή Ωροσκόπο, σε Ζώδιο της Φωτιάς, ή του Αέρα, αυτοί οι δύο θα τα πάνε καλά. Όταν ο Πλούτωνας και ο Άρης αποφασίζουν να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους, δεν υπάρχει τίποτε που να μη μπορέσουν να το πετύχουν.

zwdia-765
Αν τολμήσει να του ζητήσει κάποια σεξουαλική παραλλαγή, εκείνος θα την ειρωνευτεί ή θα την εξευτελίσει. Στη συνέχεια, θα της ζητήσει κάτι χειρότερο. Κάθε προσπάθεια αντίστασης από μέρους της θα φέρει την καταστροφή.

Μια γυναίκα Κριός μπορεί να δημιουργήσει δεσμό με έναν άντρα Σκορπιό μόνο αν άλλοι αστρολογικοί παράγοντες μετριάζουν τον ανυπότακτο, βίαιο και επιπόλαιο χαρακτήρα της. Αν είναι τυπική Κριός, καλύτερα να αποφύγει έναν τέτοιο άντρα.

Μην προκαλέσετε ποτέ ένα Σκορπιό και μην επιχειρήσετε να τον απατήσετε. Η εκδίκησή του είναι φοβερή και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot