Γυναίκα Κριός – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Γυναίκα Κριός – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Γενικά πρόκειται για ένα πολύ καλό συνδυασμό αν δοθεί προσοχή σε ορισμένα σημεία.

Ο άντρας Τοξότης είναι δημιουργικός, με καινούριες και μεγάλες ιδέες, που αντίθετα από τη γυναίκα Κριό, μπορεί συνήθως να τις πραγματοποιήσει. Είναι αρκετά συστηματικός και αυτό έρχεται σε σύγκρουση με την επιπολαιότητά της.

Είναι γοητευτικός, αλλά πολύ ανεξάρτητος, πράγμα που ταιριάζει με τη γυναίκα Κριό. Μια τέτοια σχέση μπορεί να βασιστεί στην αποδοχή της αμοιβαίας ανεξαρτησίας. Αναλαμβάνει συνήθως την πραγματοποίηση μεγάλων σχεδίων και τα πετυχαίνει, γιατί, εκτός από εξυπνάδα και μεθοδικότητα, έχει και πολλή τύχη.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Αν όμως αποτύχει σε κάποιο του σχέδιο απογοητεύεται πάρα πολύ και χάνει κάθε διάθεση για αγώνα. Στην περίπτωση αυτή κλείνεται στο σπίτι και αδιαφορεί για τις συνέπειες της αποτυχίας του. Έτσι, η γυναίκα Κριός έρχεται στη δυσάρεστη θέση να αναλάβει όλες τις οικογενειακές υποχρεώσεις και επιπλέον να υποστεί τις συνέπειες της αποτυχίας του. Στο μεταξύ, εκείνος θα καταστρώνει στο μυαλό του το νέο μεγάλο του σχέδιο.

Ο άντρας Τοξότης είναι πολύ συμπαθητικός άνθρωπος και αξίζει να κάνεις οποιαδήποτε θυσία για χάρη του. Η γυναίκα Κριός δεν πρόκειται να πλήξει ποτέ μαζί του, γιατί το δημιουργικό μυαλό του γεννάει ασταμάτητα καινούριες ιδέες, που τροφοδοτούν τον ενθουσιασμό της και την ανάγκη της για νέα ερεθίσματα. Αν θέλει να αποφύγει την πιθανότητα αποτυχίας του, θα πρέπει να τον βοηθήσει να πραγματοποιήσει κάθε μεγάλο του όνειρο. Ο ενθουσιασμός και η δυναμικότητά της είναι πολύτιμα για αυτόν και δεν θα δείξει ποτέ αχαριστία για τις προσπάθειές της.

taro-zodia-76

Γυναίκα Κριός – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Ο Τοξότης όχι μόνο είναι άπιστος σαν σύζυγος, αλλά και δεν αισθάνεται απολύτως καμία τύψη όταν απατά τη γυναίκα του. είναι ο άντρας που μπορεί να αγαπάει εξίσου και το ίδιο ειλικρινά πολλές γυναίκες.

Η αστάθειά του, ωστόσο, ταιριάζει αρκετά με την άπιστη Κριό. Υπάρχουν ζευγάρια του τύπου αυτού που καμαρώνουν για τις απιστίες τους, αλλά ταυτόχρονα δεν χαλούν τη δική τους σχέση, γιατί δύσκολα θα βρουν κάποιον άλλο που να ανέχεται τόσο εύκολα και χωρίς ζήλια την άστατη ερωτική τους συμπεριφορά.

zwdia

Γυναίκα Κριός – Άντρας Τοξότης Συναστρία

Η γυναίκα Κριός και ο Τοξότης είναι και οι δυο Ζώδια της Φωτιάς, και η φωτιά σμίγει με τη φωτιά μέσα από μια σπίθα, με τον αέρα, για να μη πούμε τι γίνεται όταν βρεθούν δύο φωτιές στον ίδιο χώρο. Έτσι σμίγει και ο Τοξότης με τη γυναίκα Κριό, από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα την γνωρίσει, είτε σαν φίλος, είτε σαν εραστής.

Η σεξουαλική τους ένωση είναι σχεδόν …αυτόματη! Η ερωτική έκφραση εκείνου ίσως να είναι λίγο πιο ανέμελη από την δική της και ίσως όχι τόσο επίμονη, μα θα είναι το ίδιο ειλικρινής και σίγουρα το ίδιο ιδανική.

zwdia-765

Και οι δύο ανταποκρίνονται θερμά στον έρωτα του συντρόφου τους, πράγμα που κάνει τις σχέσεις τους πηγή ικανοποίησης και πληρότητας και για τους δύο, μόλο που υπάρχει και στους δύο μια κάποια δόση σεξουαλικού …εγωισμού.

Όταν λοιπόν αυτά τα δύο πλάσματα ταιριάξουν πνευματικά και συναισθηματικά, η σαρκική τους επαφή (με εξαίρεση τις ζηλοτυπίες και τις απιστίες), μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ιδανική, με όλη τη σημασία της λέξης.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087