Γυναίκα Κριός – Άντρας Υδροχόος Συναστρία

zwdia-zevgari

Γυναίκα Κριός – Άντρας Υδροχόος Συναστρία

Ο άντρας Υδροχόος είναι από τη φύση του οπαδός της καινοτομίας. Η αλλαγή είναι το σύνθημά του στη ζωή. Αλλάζει συνεχώς δουλειές, παρέες, ενδιαφέροντα.

Το μόνο πράγμα στο οποίο μένει σταθερός είναι η φιλία. Για αυτό το λόγο η γυναίκα Κριός, εκτός από ερωμένη ή σύζυγος πρέπει να είναι κυρίως φίλη του, πρόθυμη να συμμεριστεί τις αναρίθμητες αλλαγές της διάθεσής του.

Αν ο άντρας Υδροχόος κυνηγάει τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις, αυτό δεν σημαίνει ότι τις πετυχαίνει. Έτσι, αλλάζει μόνο ό,τι μπορεί να αλλάζει, δηλαδή τη συμπεριφορά που του επέβαλε η ανατροφή του, και γίνεται εκκεντρικός.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Υδροχόος Συναστρία

Από την άποψη αυτή είναι αρκετά ελκυστικός για την ενθουσιώδη γυναίκα Κριό, που αναζητά διαρκώς το καινούριο. Ο ενθουσιασμός της, όμως, σβήνει γρήγορα και τότε διαπιστώνει πως έχει να κάνει με ένα φλύαρο καυχησιάρη, ανίκανο να πραγματοποιήσει, στις περισσότερες περιπτώσεις, ακόμη και ένα μέρος από τα μεγάλα μεταρρυθμιστικά του σχέδια, και έτσι τον βαριέται γρήγορα, γιατί ακόμη και η πρωτοτυπία του καταντάει ρουτίνα.

Ο άντρας Υδροχόος γοητεύεται από τα σχέδιά του και στη φάση αυτή αδιαφορεί για όλους και για όλα. Έτσι, όχι μόνο γίνεται ανεύθυνος, αλλά πληγώνει και τη γυναίκα του, αν τύχει να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του. αλλάζει τις δουλειές τη μία μετά την άλλη, με αποτέλεσμα να βυθίζει την οικογένειά του στη φτώχεια. Είναι ο τύπος που ενισχύει τα ελαττώματα της γυναίκας Κριού: πιο επιπόλαιος από εκείνη, πιο ασταθής από εκείνη, πιο ανέμελος και ανεύθυνος από εκείνη.

taro-zodia-76

Γυναίκα Κριός – Άντρας Υδροχόος Συναστρία

Μόνιμα απασχολημένος με τα μεγάλα του σχέδια, δεν δίνει μεγάλη σημασία στο σεξ. Είναι φοβερά εγωιστής και απαιτεί τον έρωτα μόνο όταν το θελήσει ο ίδιος. Οι φιλήδονες γυναίκες Κριοί θα πρέπει να ξέρουν πως ο άντρας Υδροχόος δεν θα ικανοποιήσει τις ανάγκες τους.

Στην κοπέλα Κριό αρέσουν τα παιχνίδια. Όμως εδώ υπάρχει μια μικρή διαφορά. Της αρέσουν μόνο όταν την αφήνουν να κερδίζει. Ο αρσενικός Υδροχόος δεν έχει τέτοια υπομονή με την κοπέλα Κριό που παίζει με τέτοιους κανόνες. Επειδή η έλξη του Κριού και του Υδροχόου οδηγείται ουσιαστικά από συναισθηματισμό και διανοητική περιέργεια, το σεξουαλικό του ζευγάρωμα μπορεί να είναι απρόβλεπτο.

taro-oroskopio-54

Ξανά το ίδιο πρόβλημα. Η φανερή του αδιαφορία και η ανυπομονησία της για καθετί σχετικό με την άμεση απόλαυση. Όμως, αν η σχέση Ήλιου-Σελήνης ανάμεσα στα Ωροσκόπιά τους είναι αρμονική υπάρχει πιθανότητα με την εξάσκηση να γίνει τέλεια η σαρκική έκφραση του έρωτά τους.

Πολλά από τα προβλήματά τους θα δημιουργηθούν από το γεγονός ότι εκείνη είναι Κυριαρχική. Παρορμητική, άρα της αρέσει να οδηγεί- και εκείνος Σταθερός, που σημαίνει ότι αρνείται να ακολουθήσει.
Κατά κανόνα, είναι ένας συνδυασμός που προσφέρεται για μια πρόσκαιρη ενθουσιώδη σχέση, αλλά ποτέ για κάτι σοβαρότερο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65