Γυναίκα Κριός – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Γυναίκα Κριός – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Ο Ζυγός είναι από τους πιο γοητευτικούς άντρες και έχει απόλυτη επίγνωση της έλξης που ασκεί στις γυναίκες.

Για να κατακτήσει μια γυναίκα δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. Υπόσχεται ό,τι του ζητήσουν. Λέει πως είναι ερωτευμένος και πρόθυμος για γάμο. Σπάνια λέει αλήθεια.

Η γυναίκα Κριός δεν πρέπει ποτέ να πάρει στα σοβαρά τα μεγάλα λόγια του στις αρχές του δεσμού τους. Μόνο αν μετά από αρκετό καιρό εξακολουθεί να της λέει τα ίδια μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά, γιατί , σε τελευταία ανάλυση, ένας άντρας Ζυγός είναι λιγότερο άστατος και γυναικάς από όσο θέλει να φαίνεται και ονειρεύεται την οικογενειακή γαλήνη και την αρμονία.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Κριός – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Η γυναίκα Κριός λατρεύει περισσότερο δύο πράγματα σε αυτός. Την ευγένεια και την τρυφερότητά του. και αυτά ακριβώς είναι τα πράγματα που και ο Ζυγός λατρεύει σε εκείνη.
Το πάθος του για την ηρεμία και την αρμονία μπορεί να αποτελέσει αφορμή μόνιμου εκνευρισμού για την άστατη και επιπόλαιη γυναίκα Κριό.

Ο άντρας Ζυγός έχει έντονο αίσθημα της δικαιοσύνης και θα αφιερώνει συνήθως ένα μεγάλο μέρος του χρόνου του για την προστασία των αδύνατων, πράγμα που η γυναίκα Κριός θα το θεωρήσει περιττή σπατάλη χρόνου.

Κάτι που δεν μπορεί να συγχωρήσει ο άντρας Ζυγός σε καμία περίπτωση είναι τα ψέματα, που δυστυχώς τα χρησιμοποιεί πολύ συχνά η γυναίκα Κριός προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει. Αν κάνει  κάποιο σοβαρό σφάλμα, ο Ζυγός θα κλειστεί στον εαυτό του και θα γίνει αμίλητος. Εκείνη θα προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα επί μέρες να αλλάξει τη διάθεσή του. ο Ζυγός θα περιμένει μέχρι να παραδεχτεί το σφάλμα της. Αν δεν το κάνει, θα τον χάσει σίγουρα και δεν θα δυσκολευτεί να βρει την αντικαταστάτριά της.
Από σεξουαλική άποψη είναι τρυφερός και παιχνιδιάρης εραστής, που επινοεί συνεχώς ερωτικές παραλλαγές, ακόμη και αν είναι πολλά χρόνια παντρεμένος με την ίδια γυναίκα.

taro-zodia-76

Γυναίκα Κριός – Άντρας Ζυγός Συναστρία

Είναι φιλήδονος και συγχρόνως ρομαντικός. Το πρώτο ταιριάζει στη γυναίκα Κριό, το δεύτερο όχι, θα είναι όμως σφάλμα να ειρωνευτεί τις ρομαντικές του τάσεις, γιατί αυτή θα βγει χαμένη.
Τα θηλυκά Κριάρια χρειάζονται μπόλικη τρυφερότητα και φλογερό έρωτα για να αισθανθούν πληρότητα και ικανοποίηση. Με αυτόν τον άντρα, η Κριός μας ίσως να νιώθει λίγο …άδεια.

Κάτι λείπει! Αν η Σελήνη της είναι στο Ζυγό, στους Διδύμους ή στον Υδροχόο, τότε ίσως καταφέρει να βρει αυτές τις τελευταίες νότες. Αν όμως η Σελήνη της βρίσκεται σε ένα από τα υπόλοιπα Ζώδια του αστρικού κύκλου, τότε πάντα κάτι θα λείπει. Όμως η αναζήτηση για αυτό το κάτι είναι ό,τι θα αξίζει τον κόπο στη σχέση τους.

zwdia-765
Η εμφάνιση παίζει βασικό ρόλο για τον Ζυγό. Η γυναίκα Κριός πρέπει να είναι πάντα περιποιημένη, όπου και αν βρίσκεται. Θα πρέπει ακόμη να ξέρει ότι μπορεί να της ζητήσει να κάνουν έρωτα σε κάθε στιγμή και οπουδήποτε.

Η επιπολαιότητα του άντρα Ζυγού είναι μόνο επιφανειακή, ενώ της γυναίκας Κριού μόνιμη κατάσταση. Η ξενοιασιά και η φιληδονία είναι δυο στοιχεία που μπορεί να τους ενώσουν στην αρχή, αλλά, επειδή ο Ζυγός είναι κατά βάθος σοβαρός και ήρεμος, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά της γυναίκας Κριού για να τον κρατήσει, αφού η ίδια είναι επιπόλαιη και άστατη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot