Γυναίκα Λέων – Άντρας Αιγόκερως

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Λέων – Άντρας Αιγόκερως

Αν και δεν είναι τσιγκούνης, ο άντρας Αιγόκερως είναι οπωσδήποτε οικονόμος και δεν του αρέσουν οι πολυτέλειες.

Η ιδιοσυγκρασία του αυτή θα τον φέρει οπωσδήποτε σε σύγκρουση με τη γυναίκα Λέοντα, που της αρέσουν τα λούσα και οι πολυτέλειες και είναι πρόθυμη να σπαταλάει χρήματα προκειμένου να αποκτήσει πράγματα που δείχνουν την κοινωνική της ανωτερότητα.

Ο Αιγόκερως αφοσιώνεται στην καριέρα του με σύστημα, μέθοδο και εργατικότητα. Δεν είναι πολύ εκδηλωτικός και του αρέσει να δουλεύει αθόρυβα. Η γυναίκα Λέων έχει την τάση να αναλαμβάνει μεγάλες ευθύνες και τα καταφέρνει σχεδόν πάντα καλά, χάρη στην επιβλητικότητα και την ακτινοβολία της.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων – Άντρας Αιγόκερως

Η σταθερή φιλοδοξία του και η μεθοδική κατάκτηση του σκοπού του, τον κάνουν αμέσως αξιοθαύμαστο στα μάτια της. Εκείνη εκτιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η πνευματική του διαύγεια συμπίπτει με τη δική της.

Τα πράγματα ίσως κλονιστούν κάπως μεταξύ τους, όταν εκείνος απαιτήσει να ενημερώνεται για τα πάρε-δώσε και τη συμπεριφορά της αγαπημένης του, θέλοντας να σιγουρευτεί ότι δεν έκανε κάτι που θα κηλίδωνε το όνομα της οικογενείας του. η μόνη λύση είναι ο συμβιβασμός.

Ο άντρας Αιγόκερως θα χρειαστεί απλώς να της εξασφαλίσει ένα ορισμένο ποσοστό ελευθερίας. Μπορεί να την εμπιστεύεται. Η Λέαινα διαθέτει πολύ μεγάλη αξιοπρέπεια και περηφάνια. Δεν πρόκειται ποτέ να εκθέσει ούτε εκείνος, ούτε τον εαυτό της.

zwdia-fotia

Γυναίκα Λέων – Άντρας Αιγόκερως

Ο άντρας Αιγόκερως δεν θα την κολακέψει ποτέ, ούτε θα της κάνει κομπλιμέντα. Θεωρεί τα πολλά λόγια περιττά και αφήνει το ρόλο του κόλακα στους φίλους της γυναίκας του. εκείνο κάθεται μόνος και σιωπηλός στη γωνιά του, αφήνοντας τη σκέψη του να ασχοληθεί με την ανάπτυξη της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Η γυναίκα Λέων τα δίνει όλα στο σεξ, ενώ ο άντρας Αιγόκερως πιστεύει πως σε όλα υπάρχει κάποιο μέτρο. Έτσι, η σεξουαλική ζωή ενός τέτοιου ζευγαριού, αν αποφευχθούν τα άλλα εμπόδια, μπορεί να πάρει μια φυσιολογική και στατική μορφή χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις.

Εκείνος είναι ένας τρυφερός εραστής, αν και εκδηλώνει συνήθως πολύ λιγότερο από το πραγματικό του πάθος. Η Λέαινα, πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια για να εκφράσει ειλικρινά την αγάπη της, με πλήρη συμμετοχή, και είναι συνήθως κάπως εγωίστρια στην αρχή και ελαφρώς ρηχή.

zwdia

Γυναίκα Λέων – Άντρας Αιγόκερως

Ο φανερός του πόθος για αυτήν είναι το κλειδί του μυστικού, αντιπροσωπεύει τον όγδοο οίκο του σεξουαλικού μυστηρίου και η γυναίκα Λέων γίνεται πάντα ακαταμάχητη όταν ξέρει πως σίγουρα θα την θαυμάζουν, την χρειάζονται, την ποθούν και την θέλουν. Αν τα φωτεινά σώματα (Ήλιος-Σελήνη), στους γενέθλιους χάρτες τους είναι σε αρνητική όψη, ίσως τότε να αντιμετωπίσουν δυσκολίες, όμως τις υπερπηδούν με τη δική του υπομονή (Κρόνος) και με τη δική της Ηλιακή ικανότητα να διαλύει τη συννεφιά και να ξαναφέρνει τη λιακάδα.

Αυτός χρειάζεται τη ζεστασιά της και το κουράγιο της, όπως και εκείνη χρειάζεται τη δύναμη και τη σταθερότητά του. αν και είναι πολύ διαφορετικοί αυτοί οι δύο, έχουν τα κοινά τους σημεία στις αντιθέσεις του.
Γενικά, είναι ένας συνδυασμός που δεν έχει γερές βάσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot