Γυναίκα Λέων – Άντρας Δίδυμος

cosmos

Γυναίκα Λέων – Άντρας Δίδυμος

Ο άντρας Δίδυμος είναι πολύ ευαίσθητος και ερωτεύεται με το ίδιο πάθος που χαρακτηρίζει τη γυναίκα Λέοντα.

Η διαφορά τους ωστόσο είναι πως ενώ εκείνη παραμένει για μεγάλο διάστημα ερωτευμένη και καταστρώνει ένα σωρό σχέδια για το δεσμό τους, ο άντρας Δίδυμος γρήγορα ξεχνάει το πάθος του και αναζητά μια άλλη γυναίκα για να του ξαναχαρίσει την ίδια συγκίνηση.

Ο άντρας Δίδυμος είναι εξίσου κοινωνικός με τη γυναίκα Λέοντα και ξέρει να εκτιμάει τις οργανωτικές της ικανότητες. Αγαπάει όμως την ανεξαρτησία του και δεν μπορεί να υποταχθεί στη θέλησή της.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων – Άντρας Δίδυμος

Αν η γυναίκα Λέων εκδηλώσει από πολύ νωρίς ηγεμονικές τάσεις, ο άντρας Δίδυμος δεν θα τις πάρει στα σοβαρά. Μπορεί μάλιστα και να την κοροϊδέψει. Αν όμως το κακό προχωρήσει, τότε, αντί να τσακωθεί μαζί της, θα προτιμήσει να την εγκαταλείψει, αποφεύγοντας τη διαμάχη.

Ο ανεξάρτητος και δημιουργικός αυτός άντρας δεν υποτάσσεται σε καμία δύναμη. Ερευνά τα πάντα, μελετάει τις καταστάσεις και δεν θα αργήσει να καταλάβει τις φυσικές αδυναμίες της γυναίκας Λέοντα.

Δεν θα τις χρησιμοποιήσει όμως ποτέ σε βάρος της. Αν του το ζητήσει, θα της πει με κάθε ειλικρίνεια τη γνώμη του και στις περισσότερες περιπτώσεις θα έχει δίκιο, γιατί ξέρει να βλέπει σε βάθος.

zwdia-fotia

Γυναίκα Λέων – Άντρας Δίδυμος

Αν εκείνη προτιμά τις κολακείες από την αλήθεια, ο Δίδυμος θα της προσφέρει άφθονες. Η γυναίκα Λέων δεν έχει παρά να εκτιμήσει την ευφυΐα αυτού του άντρα και να αγωνιστεί στο πλάι του  για να ικανοποιήσει τις κοινές τους ανάγκες.

Το πάθος της γυναίκας Λέοντα στο σεξ μπορεί να βρει ανταπόκριση στο Δίδυμο, φτάνει να μάθει από πολύ νωρίς να συνδυάζει την ερωτική πράξη με τον ερεθισμό της φαντασίας του. πρόκειται για πολύ ανήσυχο πνεύμα, που έχει ανάγκη από αδιάκοπα ερεθίσματα, ακόμη και στο σεξ.
Με λίγη καλή θέληση, είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη σχέση, γεμάτη ενδιαφέροντα και συγκινήσεις.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy