Γυναίκα Λέων – Άντρας Ιχθύς

Κοινοποίηση:

Γυναίκα Λέων – Άντρας Ιχθύς

Ο ονειροπόλος άντρας Ιχθύς δημιουργεί την εντύπωση πως χρειάζεται μια δυναμική γυναίκα για να τον προστατεύει.

Η εντύπωση αυτή δεν θα περάσει απαρατήρητη από τη γυναίκα Λέων, που αναζητά μόνιμα αδύναμα πλάσματα για να τα εξουσιάσει, αλλά και να τους χαρίσει την αγάπη και τη γενναιοδωρία της.

Όμως, μια γυναίκα Λέων δεν μπορεί να βασίζεται σε όνειρα και εξωπραγματικές υποθέσεις. Πολύ γρήγορα οι συνεχείς ονειροπολήσεις του άντρα Ιχθύ θα την εκνευρίσουν. Άλλοτε θα της δείχνει ότι τη λατρεύει και θα ανταποδίδει με την ίδια θέρμη την προσφορά της και άλλοτε θα γίνεται τελείως αδιάφορος, χαμένος στον κόσμο των ονείρων.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων – Άντρας Ιχθύς

Στις κυριαρχικές της τάσεις η απογοήτευσή της θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Τη μια μέρα ο άντρας Ιχθύς θα είναι υποταγμένος και υπάκουος, ενώ την άλλη θα έχει ξεχάσει όλα όσα της υποσχέθηκε και θα κάνει το δικό του, κάνοντας ακόμα μεγαλύτερη την αγανάκτησή της.

Ο άντρας Ιχθύς ξεφεύγει συνεχώς μέσα από τα χέρια της. Μπορεί να χρειάζεται τη φροντίδα της, γιατί του είναι αδύνατο να προσαρμοστεί στην πραγματικότητα, αλλά συγχρόνως πάει και κλείνεται στον δικό του κόσμο, από όπου δεν βγαίνει παρά μόνο αν το θελήσει ο ίδιος.

Η ίδια κατάσταση θα επικρατεί και στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Ο άντρας Ιχθύς άλλοτε είναι υπερβολικά θερμός και άλλοτε ψυχρός και απόμακρος. Καμία του ψυχική κατάσταση δεν στηρίζεται στη λογική. Αλλάζει διάθεση χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Αν η γυναίκα Λέων βαρεθεί αυτή τη σχέση και τον αφήσει, εκείνος δεν πρόκειται να έρθει ποτέ να την παρακαλέσει να τα ξαναφτιάξουν. Θα χαθεί μέσα στον κόσμο των ονείρων και θα την ξεχάσει.
Η Λέαινα τρελαίνεται να έχει γύρω της ακροατήριο και αυτό ο αρσενικός του Ποσειδώνα είναι ο πιο κατάλληλος για ατό το ρόλο. Οι άντρες Ιχθύες έχουν τη διάθεση να υπηρετούν τη Βασιλική Λέαινα με χάρη, με εξυπνάδα, με ετοιμότητα και με μια καταπληκτική δεξιοτεχνία.

chartomantia-087

Γυναίκα Λέων – Άντρας Ιχθύς

Με τη Λέαινα επομένως τα πάει καλά, ο Ιχθύς , και όσο για την ισότητα μαζί της, οι διάφορες τηλεπαθητικές ικανότητές του και η αναμφίβολη εξυπνάδα του είναι τόσο λαμπερές, που τραβούν αμέσως το ενδιαφέρον και το θαυμασμό της, και την κάνουν να πιστέψει πως βρήκε επιτέλους τον ιδανικό άντρα που γύρευε – για ένα διάστημα τουλάχιστον.

Μόλις όμως αρχίσει να περνάει ο πρώτος ενθουσιασμός, αρχίζουν και οι δυο να βλέπουν τις βασικές διαφορές των Στοιχείων τους, της Φωτιάς και του Νερού, που όπως ξέρουμε από τη φύση, είναι τελείως αντίθετα μεταξύ τους, και που η ένωσή τους προκαλεί την καταστροφή του ενός από τα δύο, ή και των δύο.

zwdia-zodia-astrologia-65

Γυναίκα Λέων – Άντρας Ιχθύς

Μια βασική αφορμή για προστριβές μεταξύ τους είναι η φυσική του μυστικοπάθεια, η απροθυμία του να μοιράζεται μαζί της όλα του τα μυστικά. Ο Λέων θέλει να ξέρει τα πάντα. Ποιος τολμάει να κρατάει μυστικά από τη Βασίλισσα;
Η ζήλια την μεταμορφώνει στη στιγμή σε παγερή και απροσπέλαστη θεότητα. Δεν έχει τίποτε να δώσει. Ούτε ζεστασιά, ούτε συγκίνηση, ούτε σεξουαλικά, ούτε ψυχικά. Από την άλλη μεριά, οι υπεροπτικές επιπλήξεις της Αυτής Μεγαλειότητας, δημιουργούν την ίδια φυσική αποξένωση στο αρσενικό Ψάρι και τελικά η σεξουαλική τους ζωή μετατοπίζεται από το θερμό στο ψυχρό και πίσω πάλι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy