Γυναίκα Λέων – Άντρας Καρκίνος

Γυναίκα Λέων – Άντρας Καρκίνος

Ο άντρας Καρκίνος έχει την τάση να υποτάσσεται στις γυναίκες. Γοητευμένος από την προσωπικότητα μια γυναίκας Λέοντα, δεν θα κρύψει το θαυμασμό του και θα τη γεμίσει κομπλιμέντα, που ασφαλώς δεν θα την αφήσουν ασυγκίνητη.

Όσο όμως και αν την κολακέψει ο θαυμασμός του, όσο και αν ικανοποιηθούν οι κυριαρχικές της τάσεις με την αδιαμαρτύρητη υπακοή του, από κάποια στιγμή και μετά θα αρχίσει να τον βαριέται, γιατί κατά βάθος ή γυναίκα Λέων είναι μαχητική και της αρέσει να έχει δίπλα της έναν άντρα που να παλεύει μαζί της.

Ο άντρας Καρκίνος είναι πολύ δεμένος με την  οικογένειά του και αυτό μπορεί να αρχίσει να εκνευρίζει τη γυναίκα Λέοντα, που θέλει να εξουσιάζει τα πάντα.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων – Άντρας Καρκίνος

Απασχολημένη με την επαγγελματική της άνοδο, παραμελεί πολλές φορές το νοικοκυριά της, δίνοντας έτσι ένα επιχείρημα στα χέρια του νοικοκύρη Καρκίνου. Αν όμως εκείνος τολμήσει να της κάνει παρατηρήσεις,  θα δεχτεί μια φοβερή επίθεση και θα αναγκαστεί να το πάρει απόφαση και να φροντίζει μόνος του για το νοικοκυριό τους.

Η γυναίκα Λέων δεν είναι επαναστάτρια, και μπορεί να σεβαστεί την πίστη του Καρκίνου στις παραδόσεις. Ωστόσο, η αδυναμία του να παλέψει στο παρόν θα την εξοργίσει γιατί θα αναγκαστεί να αναλάβει μόνη της όλα τα οικογενειακά βάρη.

Κατά βάθος, ένας άντρας Καρκίνος είναι κατάλληλος για μια γυναίκα Λέοντα, αφού μαζί του μπορεί να κάνει πάντα ό,τι θέλει. Θα πρέπει όμως να καταλάβει ότι έχει να κάνει με έναν πιστό υπήκοο και όχι με ένα δυναμικό αντίπαλο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γυναίκα Λέων – Άντρας Καρκίνος

Ακόμη, η αυθαιρεσία της δεν πρέπει αν ξεπεράσει κάποια όρια, γιατί αν γίνει πολύ αυταρχική μαζί του, εκείνος μπορεί να κλειστεί στον εαυτό του και να το ρίξει στο ποτό.
Ο άντρας Καρκίνος είναι καλός οικογενειάρχης και βλέπει το σεξ μόνο μέσα στα πλαίσια της δημιουργίας μια ευτυχισμένης οικογένειας. Δεν μπορεί να συμμεριστεί το έξαλλο ερωτικό πάθος της γυναίκας Λέοντα και έτσι θα την απογοητεύσει και σε αυτό τον τομέα, εκτός αν μάθει γρήγορα να καλλιεργεί τις φαντασιώσεις του.
Γενικά είναι ένας άχαρος συνδυασμός, που κάνει τα δύο μέρη να δείξουν το χειρότερο εαυτό τους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia