Γυναίκα Λέων – Άντρας Κριός

2015-ωροσκοπιο-taro

Γυναίκα Λέων – Άντρας Κριός

Ο δυναμισμός και η απαισιοδοξία του άντρα Κριού θα γοητεύσουν οπωσδήποτε τη γυναίκα Λέοντα.

Της δίνει την εντύπωση πως παλεύει ασταμάτητα με τη ζωή και αυτό την ενθουσιάζει, γιατί και της ίδιας της αρέσει να αγωνίζεται. Η επιπολαιότητά του όμως δεν θα αργήσει να την απογοητεύσει, και ακόμη περισσότερο η ασυλλογισιά του.

Ο Κριός ρίχνεται μέσα σε όλα χωρίς να σκέπτεται τις συνέπειες. Ακόμη και αν αποτύχει, ξέρει να πάρει τα πράγματα από την καλή τους πλευρά και να ξαναριχτεί στη μάχη ενώ η γυναίκα Λέων είναι θετική και υπολογίζει καλά τα πράγματα πριν αποφασίσει να κάνει κάτι.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων – Άντρας Κριός

Ένα τέτοιο ζευγάρι τσακώνεται συνέχεια, αλλά χωρίς κακία. Ο καυγάς είναι απαραίτητος για την ψυχοσύνθεσή τους, γιατί είναι και οι δυο μαχητές. Μπορούν να περάσουν μια ολόκληρη ζωή καυγαδίζοντας χωρίς να το καταλάβουν.

Ο Κριός μπορεί να κολακέψει τις ικανότητες της γυναίκας Λέοντα και εκείνη μπορεί να τον βοηθήσει στους αμέτρητους ενθουσιασμούς του και τα ενδιαφέροντά τους δεν πρόκειται να συγκρουστούν ποτέ, γιατί διαφέρουν ριζικά. Έτσι, η μόνιμη διαμάχη τους μπορεί να λειτουργήσει δημιουργικά.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Γυναίκα Λέων – Άντρας Κριός

Κάθε δυναμική σύγκρουση ανάμεσα στον άντρα Κριό και στη γυναίκα Λέοντα καταλήγει στο κρεβάτι. Απολαμβάνουν και οι δύο τον έρωτα, αφού πάλεψαν με πείσμα για λίγη ώρα και κανείς δεν βγήκε νικητής.

Ο Κριός δεν είναι καθόλου ρομαντικός εραστής, αλλά η μαχητικότητά του ενθουσιάζει και ερεθίζει τη γυναίκα Λέοντα, που θα συμπληρώσει τα υπόλοιπα στοιχεία με τη φαντασία της. Είναι γενικά μια δυναμική σχέση, που δεν αποκλείεται να πετύχει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65