Γυναίκα Λέων – Άντρας Λέων

Γυναίκα Λέων – Άντρας Λέων

Δύο δυνατές και λαμπερές προσωπικότητες στο ίδιο σπίτι δεν θα αργήσουν να καταλήξουν σε ακραίες καταστάσεις. Είτε θα αγαπηθούν τρελά για όλη τους τη ζωή, είτε θα μισηθούν με πάθος και θα σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Η αλήθεια είναι πως η απόλυτη ομοιότητα της προσωπικότητας αποτελεί σταθερή βάση για μια σχέση. Όταν, όμως, οι δυο προσωπικότητες είναι εξίσου ισχυρές και απροσάρμοστες, οι κίνδυνοι που απειλούν τη σχέση τους είναι πολλοί.

Ο άντρας Λέων θέλει να είναι αρχηγός στο σπίτι και να αποφασίζει εκείνος για όλα. Η γυναίκα Λέων, όχι μόνο δεν δέχεται υποδείξεις, αλλά θέλει και η ίδια να δίνει διαταγές και να υπαγορεύει τον τρόπο εκτέλεσης και της πιο ασήμαντης δουλειάς.

zodia-zvdia-22

Γυναίκα Λέων – Άντρας Λέων

Αφοσιωμένοι και οι δυο στην καριέρα τους, δεν αργούν να νιώσουν ανταγωνιστές. Είναι ζήτημα εξυπνάδας και από τα δυο μέρη να μη μετατρέψουν τον ανταγωνισμό τους σε πόλεμο αλλά σε ευγενική άμιλλα.

Σε εκείνον αρέσει να την κάνει να πιστεύει πως έχει ένα καυτό ειδύλλιο ύστερα από το τραύμα που του προκάλεσε, όπως ακριβώς και εκείνη θέλει να τον κάνει να πιστεύει πως βρήκε καινούριο εραστή, μετά το τραύμα που της προκάλεσε. Αλλά, εννιά στις δέκα φορές, είναι και οι δύο μόνοι και έρημοι, και χρησιμοποιούν την απιστία σαν απειλή, για να δώσουν ένα μάθημα ο ένας στον άλλο.

Παρά την ισχυρή τους προσωπικότητα, που μπορεί να τους οδηγήσει σε καταστροφικές συγκρούσεις, τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας Λέων μπορεί να αγαπήσουν βαθιά και ειλικρινά, περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Οι ερωτευμένοι Λέοντες αποτελούν ένα από τα ιδανικότερα ζευγάρια και κανείς δεν μπορεί να τους ξεπεράσει σε τρυφερότητα και αγάπη.

zwdia-taro-astra

Γυναίκα Λέων – Άντρας Λέων

Η φυσική ένωση, η τέλεια ένωση, που είναι και ο αληθινός σκοπός της αγάπης, μπορεί να γίνει πηγή χαράς και αδιάκοπης ανανέωσης της αμοιβαίας αφοσίωσης ανάμεσα σε δυο ταιριασμένα Λιοντάρια. Αν όμως δεν έχουν λύσει τα ανταγωνιστικά τους προβλήματα, η έκσταση αυτή μπορεί να γίνει σχεδόν αγωνία.
Μόνος τρόπος για να ξεφύγουν από αυτή την εγωιστική και ανώφελη δυστυχία, είναι η αναγνώριση και η παραδοχή πως η ψευτοπερηφάνια- ή και οποιοδήποτε άλλο είδος περηφάνιας- καταδικάζει την αγάπη σε θάνατο, φυλακίζοντας την αλήθεια που θα ελευθέρωνε τον έρωτα, καταστρέφει κάθε ελπίδα για την αναβίωση της ευτυχίας, και αφήνει πίσω μόνο τις στάχτες από τα χαμένα όνειρα.

zwdia

Γυναίκα Λέων – Άντρας Λέων

Αν δυο ερωτευμένοι Λέοντες εξισορροπήσουν τις κυριαρχικές τους τάσεις και ενωθούν πραγματικά, τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει. Κάθε άντρας Λέων είναι σε θέση να δημιουργήσει περιουσία. Αν έχει μια γυναίκα Λέοντα δίπλα του, που διαθέτει από τη φύση της την ίδια ικανότητα, τότε το ζευγάρι θα ζήσει όλη του τη ζωή μέσα στον πλούτο και την άνεση.

Οι Λέοντες, άντρες και γυναίκες, είναι πολύ θερμοί στον έρωτα και πολλές φορές λύνουν όλα τους τα προβλήματα χάρη στο σεξ. Η σεξουαλική υπερδραστηριότητα θα τους οδηγήσει σε πνευματική και ψυχική γαλήνη, που θα αποφέρει θαυμάσια υλικά αποτελέσματα.
Ένας τέτοιος δεσμός είτε πρέπει να δημιουργηθεί αποβλέποντας στην τελειότητα είτε να μη γίνει καθόλου, γιατί μπορεί να φέρει την καταστροφή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot